07 Temmuz 2012, Cumartesi 09:41:52

AEROFLOT'TAN MNG'YE ÖVGÜ

Türkiye'nin uçak bakım merkezi olan MNG Technic, Rusya'nın resmi havayolu kurumu Aeroflot'la sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre, Rus uçaklarının teknik bakım, tamirat ve boyama çalışmalarını MNG Technic yapacak.
  • Conversion yaklaşık 10 ay sürecek ve başlamasından buyana 6-7 geçti.MNG Teknik Türkiye'deki ilk çevrimi yapan şirket durumun da olacak.İlk çevrim uçak MNG Airlines ta uçucak.Daha sonra 2 uçak daha çevrime girecek.MNG nin başarılarının devamını diliyorum..
  • çizmeciden sonra, her şey daha iyi oldu. Az daha şirketi batıracaktı.
  • Ne kadar surmus bu ucagin cevrimi .Sonucda sanirim ilk kez tecrube eciliyor ?
  • MNG kendisimi yapiyor yolcudan kargoya cevirmeyi.Baya iyiymis , muhtemelende kendisi kullanir .
  • evet arkadaslar 300-600 cok kısa sonra bıtecek hemde çin de yapılan cargo convensından daha kısa surede çinliler bu dönüsümü 14 ayda tamamladı mng daha kısa sürede bitiriyor
  • Mng, her geçen gün biraz daha profosyonel oluyor. Şirket ciddi atılımlar içerisinde.Duyduğuma göre,2 adet A 330 agustos başında Mng ye geliyormuş.
  • Türk MRO ları arsında huzurlu çalışma ortamının olduğu tek kuruluş. Bunun sonucunda da başarının gelmesi gayet normal.
  • alkışlar mng thecnic e sayın çizmeci bak ve örnek al nasıl profesyonel olunuyor nasıl para kazanılıyor gör ögren yoksa benmi yanlış yorumluyorum şöyleki.. siz mng den ayrılınca mng nin yükselişi başladı. hadi yorumları bekliyorum
  • O 300-600 lar MNG tarafından china southernden alındı sırayla paxten Cargoya çevrilecek ve B4 lerin yerini alacak. Emniyetli uçuşlar.
  • hangarın önünde duran 300-600 ler kargo dönüşüm modifikasyonu için oradalar. Hangarda dönüşümü tamamlanmak üzere olan bir adet 300-600 de kısa bir süre de teslim edilecek. Başarıların devamını dileriz...

MNG Technic, Rusya'nın resmi havayolu kurumu Aeroflot'la sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre, Rus uçaklarının teknik bakım, tamirat ve boyama çalışmalarını MNG Technic yapacak.

Rus basını, Türk şirketin gerekli teknik donanımı, eğitimli teknik kadrosu ve sunmuş olduğu kaliteli hizmetini övdü.

MNG Technic'ten yapılan açıklamada Aeroflot'la sağlanan anlaşmadan memnun oldukları, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda (BDT) sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı hedefledikleri belirtildi. Şirkete göre Rus havayolu ile sağlanan anlaşma bu hedef istikametinde önemli bir adım olacak.

MNG Technic son olarak 2008 yılında Rus Havayolu şirketi Kras Air ile 1 adet Boeing 757 tip uçağın ve Anka Air ile 1 adet MD-83 tip uçağın bakım anlaşmasını yapmıştı.

 

AEROFLOT'TAN MNG'YE ÖVGÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Conversion yaklaşık 10 ay sürecek ve başlamasından buyana 6-7 geçti.MNG Teknik Türkiye'deki ilk çevrimi yapan şirket durumun da olacak.İlk çevrim uçak MNG Airlines ta uçucak.Daha sonra 2 uçak daha çevrime girecek.MNG nin başarılarının devamını diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
çizmeciden sonra, her şey daha iyi oldu. Az daha şirketi batıracaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sure ~ 12 yıl önce
Ne kadar surmus bu ucagin cevrimi .Sonucda sanirim ilk kez tecrube eciliyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
MNG kendisimi yapiyor yolcudan kargoya cevirmeyi.Baya iyiymis , muhtemelende kendisi kullanir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng ~ 12 yıl önce
evet arkadaslar 300-600 cok kısa sonra bıtecek hemde çin de yapılan cargo convensından daha kısa surede çinliler bu dönüsümü 14 ayda tamamladı mng daha kısa sürede bitiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Black Owl ~ 12 yıl önce
Mng, her geçen gün biraz daha profosyonel oluyor. Şirket ciddi atılımlar içerisinde.Duyduğuma göre,2 adet A 330 agustos başında Mng ye geliyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Örnek MRO ~ 12 yıl önce
Türk MRO ları arsında huzurlu çalışma ortamının olduğu tek kuruluş. Bunun sonucunda da başarının gelmesi gayet normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MY Thecnic'e ~ 12 yıl önce
alkışlar mng thecnic e sayın çizmeci bak ve örnek al nasıl profesyonel olunuyor nasıl para kazanılıyor gör ögren yoksa benmi yanlış yorumluyorum şöyleki.. siz mng den ayrılınca mng nin yükselişi başladı. hadi yorumları bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG Lover ~ 12 yıl önce
O 300-600 lar MNG tarafından china southernden alındı sırayla paxten Cargoya çevrilecek ve B4 lerin yerini alacak. Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
hangarın önünde duran 300-600 ler kargo dönüşüm modifikasyonu için oradalar. Hangarda dönüşümü tamamlanmak üzere olan bir adet 300-600 de kısa bir süre de teslim edilecek. Başarıların devamını dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000