19 Haziran 2011, Pazar 17:15:28

AHL APRONUNU ARILAR BASTI

Atatürk Havalimanı apronunu arılar bastı.
  • Kargo normaldir..
  • İstediğini kadar su sık ,faydası olmaz.Oğul veren koloni her seferinde kraliçeyi bulup etrafında toplanacaktır. İl tarım müdürlüğü yada en yakın arıcılık derneğini ararsın yarım saatte hallederler. Yöneticilik problemi savuşturmak değildir.Google damı yok elinizin altında. töbe töbe :)
  • Kargo olarak taşınması gereken arıların yanlış taşıma nedeni ile apronda dağılması olmasın.
  • Havalimanının hemen kuzeybatısında olan geniş arazide arı kovanlarını görebilirsiniz.sürekli orada duran arı kovanları ve arılar var; yani havalimanına çok yakın bir yer orası.Nasıl kimse farketmemiş hayret?
  • Pitot tube'lere dikkat etmek lazım, arı girerse sonumuz Birgen kazası gibi olabilir...
  • bunlar kesin bal arısıdır. oğul mevsimi olduğu için arılar oğul veriyor bunları bir araya toplamak çok kolaydır yazık güzelim arıları yok ediyorsunuz. çıplak elle bile toplayabilirim yeterki haber verin
  • bu arılar bal arısımı, yabani arımı. bal arsı ise yaık olmuş...
Atatürk Havalimanı her sene olduğu gibi bu sene de arı sürülerinden nasibini aldı.

2009 yılında 219 numaralı körükte bulunan bir Türk Hava Yolları kamyonetine saldıran, 2010 yılı Haziran ayında MNG Teknik Hangarı’nda ortaya çıkan arı sürüsü bu sene de geleneği bozmadı ve 207 numaralı körükte yer hizmeti veren TGS çalışanlarını zor durumda bıraktı.

Atatürk Havalimanı 208 numaralı körüğe yanaşan Türk Hava Yolları’nın New York tarifeli seferini yapacak uçağa yer hizmeti veren yetkililer bir anda arıların istilasına uğradı. Geçtiğimiz sene de DHMİ’nin MNG Technic Hangarı’nda bulunan arı sürüsünden kurtulmak için iki gün uğraştıkları öğrenilirken, bugün 208 numaralı körükte yaşanan arı saldırısını uzaklaştırmak için İtfaiye tazyikli su kullandı.

DHMİ arılar için genellikle kullanılan duman yönteminin ise geçtiğimiz senelerde çözüm olmadığı için bu yönteme başvurduğu belirtildi.





2009 SENESİNDE YİNE AHL APRONUNA SALDIRAN ARILAR BU GÖRÜNTÜYÜ OLUŞTURMUŞTU



©AirportHaber.com Özel

AHL APRONUNU ARILAR BASTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kargo normaldir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İstediğini kadar su sık ,faydası olmaz.Oğul veren koloni her seferinde kraliçeyi bulup etrafında toplanacaktır. İl tarım müdürlüğü yada en yakın arıcılık derneğini ararsın yarım saatte hallederler. Yöneticilik problemi savuşturmak değildir.Google damı yok elinizin altında. töbe töbe :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kargo olarak taşınması gereken arıların yanlış taşıma nedeni ile apronda dağılması olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havalimanının hemen kuzeybatısında olan geniş arazide arı kovanlarını görebilirsiniz.sürekli orada duran arı kovanları ve arılar var; yani havalimanına çok yakın bir yer orası.Nasıl kimse farketmemiş hayret?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pitot tube'lere dikkat etmek lazım, arı girerse sonumuz Birgen kazası gibi olabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bunlar kesin bal arısıdır. oğul mevsimi olduğu için arılar oğul veriyor bunları bir araya toplamak çok kolaydır yazık güzelim arıları yok ediyorsunuz. çıplak elle bile toplayabilirim yeterki haber verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu arılar bal arısımı, yabani arımı. bal arsı ise yaık olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000