22 Kasım 2012, Perşembe 10:12:28

MNG SPONSOR OLDU!

MNG Teknik Airline Engineering & Maintenance Konferansı sponsoru oldu
  • Emre basarilar dillerim

2002 yılında faaliyetine başlayan ve Atatürk Havalimanı’nda bulunan ilk özel uçak bakım merkezi olan MNG Teknik, 20-22 Kasım tarihleri arasında Grand Hyatt Hotel’de düzenlenen Airline Engineering & Maintenance Konferansı’na sponsor oldu.

UBM Aviation tarafından İstanbul’da Orta ve Doğu Avrupa için organize edilen konferansa, Havacılık Sektörü’nden birçok profesyonel katıldı. MNG Teknik tarafından konferans alanında açılan standı ziyaret eden Havacılık Sektörü profesyonellerine MNG Teknik’in hizmetleri, ürünleri, imkan ve kabiliyetleri hakkında bilgi verildi. MNG Teknik’ten Konferansa Ticaret’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tuğrul ÇETİNTAŞ, Satış ve Pazarlama Direktörü Sayın Emre APAYDIN, Mühendislik’ten Sorumlu Üs Bakım Müdürü Sayın Yavuz YAŞAR ve ticaret ekibi katıldı.


Konferansın yarın saat 09:30’da gerçekleştirilecek olan, “Orta ve Doğu Avrupa’da Gelişen Uçak Bakım Sektörü”nün müzakere edileceği oturumuna  MNG Teknik Satış ve Pazarlama Direktörü Emre APAYDIN’ın da katılacağı belirtildi.


 

MNG SPONSOR OLDU!

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Emre basarilar dillerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000