20 Temmuz 2011, Çarşamba 14:31:26

ONUR AIR YENİ BİNASINA TABELAYI ASTI

Onur Air, Teknik Bakım Hangarı’nın ardından Genel Müdürlük binasını da taşınmaya hazırlanıyor.
  • Maaşını alamadım diyen yorumcuya sormak lazım. Neden hukukı yollara başvurmuyorsun? Onur Air'de çalışan herkes bilir ki maaşlar ayın birinde hesaplardadır.
  • haram parayla daha neler yaprlar. ben de maasınn bir kısmını alamadan ayrılan çalışanlardanım. eminim ki benim gibi yüzlerce insan vardır. o paralarla da THY nin büyük binasına geçmsi lazım. aslında. hayırlı olsun diyemeyecegim.
  • Oncelıkle sunu ıfade etmek ıstıyorum sadece otel degıl her noktada mobbing yapılmakta bılenler bılır ne gıbı durumlar ıle karsılasıldıgını ınsanlar bunu her cevrede dıle getırmekte bu bılınıyor ama duymak ıstemeyenler kulaklarını kapatıyorlar ama bır gercekten kacamayacaklarını cok ıyı bıldıklerı ıcın seslerı ahlak dısı cıkmaktadır ve ustlere daha ıyı yaranmak adına daha gur konusulur ama bılen bılır bunların ıcı bostur koftur onun ıcın karsı karsıya gelınıp tek cumle sarf edılmez cunku arada fark vardır.Artı yesıl olur lacıvert olur sen op yapıyorsun elemanını ıyı kosullara gondereceksın ve hakkı neyese verecekesın sızın katlanamadıgınız nedır acı cektıgınız nedır esas garıp olan odur .sızın algınızda orulmus kaybolmus....
  • Maaşa ilave ayda aldığı 1500 - 3000 USD için begenmediği bir otele katlanan bir zat olarak başkalarını "duyguları yeşile kaplanmış" diye tenkit etmen ne garip bir durum.
  • Anlayısı pek olmayan yazılanları ıyı yorumlayamayan ey afacan yorumcu sımdı sana bır cevap daha.:::Bundan bir sure once SHGM elemanlarının teknik konusundaki calısmalarını ıncelemelerini biliyoruz oyle degılmı neler yasandıgını az daha neler olacaktı oyle degılmı?Artı Otel konusundada tum calısanların goruslerı benımkısıyle birdir senın suphen olmasın.!Senin gerceklerden uzak dile getirdiğin ifadelerine herkes gülmekte.onun ıcın ıcım rahattır.
  • Turkçesi de zihni gibi pırıl pırıl olan yorumcu; bu iş tehditle de olmaz. "Çarkın nasıl döndüğünü istersen burada anlatmayayım" diyerek aba altından soba göstermeye çalışmışsın. Elini kolunu bağlayan ne; anlatta hepimiz öğrenelim. Ama dikkat et, otel konusu gibi gerçeklerden uzak olmasın, yoksa gene madara olursun.
  • Afkırmakta ustune tanımadıgım enderlerden bırısın bunu nasıl becerebılıyorsun merak ıcerısındeyım acıkcası.Cebıme gıren hakkım olan daha fazlası gırmesı gerekırkende yıne kırpılmakta ıdı carkın nasıl dondugunu ben ıstersen burada aktarmayım fıyakan bozulur hırlamayı keser klavye basında ıvme ıner sana mazaallah..Tum calısan personelın mutsuzlugunu gormezden geldıgın ıcın kulakların sagır gozlerın gormez sen calısanın cebındekı degıl onlardan caldıgın yesıllerı onların cebıne koyda bıraz refah duzeylerı artsın sana bir tavsiye once bır sılkelen amigdalan bu durumu kavrasın beyının daha ıyı calıssın ve hakıkatleri okumakta sana sınyal gondersın dıyecegım ama senın bır adım atacak kadar takatın mevcut degıl maalesef....
  • Bu işler hırlayarak, sağa sola beddualar savurarak, hele işkembeden sallayarak hiç olmaz. Bak iki gerçek rakam söyledim asabın bozuldu. Sana verilen oteli beğenmiyorsan (ki o otel yenilendi) ayda cebine giren maaş dışı ilave 2 - 3 bin Yeşille veda edeceksin, memlekete döneceksin. Yok alemin kaldığı otel daha iyi diyorsan, sana tavsiyem o şirkete de bir özgeçmiş yollaman. Hayatta başarılar.
  • Maasa ilave eklemek durumunda bunu butun sırketler yapıyorkı hepsının otel yerlerıde ıyıdır Artı o'da bır haktır vermek zorunda alınan harcırah yıne alt sevıyede yaglı ballı kaymaklı boregı yıyen sensın ama SHGM uzmanları bundan bır sure once neredeyse boganızda bırakacaktı teknıkten dolayı yıne sıyırdınız ama bu kadar ınsanın hakkı uzerınıze dokulur altında kalırsınız...Insanlar ınsanca muamele gormek ıstıyor ama sızın gıbı zıhnıyet oldugu muddetce zor tabıkkı pıyasadan sızın gıbıler sılındıkce refah artacaktır.
  • Gerçekelerin hazmı zordur, tıpkı yağlı börek gibi. Ortalık boş diye otel soyle, boyle diye uflemenizden sıkıldık. Biraz gerçeklerden bahsettik renginiz değişti. Oteli begenmeyen ceker gelir ama o zaman maaşa ilave ödenen aylık 1500 - 3000 USd unutulur.
Şubat ayı itibariyle Onur Air tarafından kullanılmaya başlanan Eski MNG Teknik Hangarı'nın ardından Florya’da bulunan Onur Air Genel Müdürlüğü de Atatürk Havalimanı’nda bulunan Eski MNG Havayolları Genel Müdürlük binasına taşınmaya hazırlanıyor.
Yıllardır E-5 tarafında bulunan binada asılı duran MNG Havayolları tabelası söküldü ve yerine Onur Air tabelası boy göstermeye başladı.
İlk olarak İstanbul Havayolları tarafından DHMİ'den kiralanan arsa üzerine yapılan bina daha sonra MNG grubuna devredilmişti. MNG Teknik Genel Havacılık bölgesinde çok daha büyük ve ihtişamlı bina yaparak yeni binaya taşınmıştı. Gümrüklü saha dışında kalan MNG Havayolları ise Turkuaz Havayolları'nın boşalttığı Florya'daki ofise taşınmıştı. DHMİ ile anlaşan Onur Air hem tekniğini hem de genel müdürlük binasını aynı yerde tutmak için bu binaya taşınıyor.

ONUR AIR YENİ BİNASINA TABELAYI ASTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 13 yıl önce
Maaşını alamadım diyen yorumcuya sormak lazım. Neden hukukı yollara başvurmuyorsun? Onur Air'de çalışan herkes bilir ki maaşlar ayın birinde hesaplardadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haram parayla daha neler yaprlar. ben de maasınn bir kısmını alamadan ayrılan çalışanlardanım. eminim ki benim gibi yüzlerce insan vardır. o paralarla da THY nin büyük binasına geçmsi lazım. aslında. hayırlı olsun diyemeyecegim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Oncelıkle sunu ıfade etmek ıstıyorum sadece otel degıl her noktada mobbing yapılmakta bılenler bılır ne gıbı durumlar ıle karsılasıldıgını ınsanlar bunu her cevrede dıle getırmekte bu bılınıyor ama duymak ıstemeyenler kulaklarını kapatıyorlar ama bır gercekten kacamayacaklarını cok ıyı bıldıklerı ıcın seslerı ahlak dısı cıkmaktadır ve ustlere daha ıyı yaranmak adına daha gur konusulur ama bılen bılır bunların ıcı bostur koftur onun ıcın karsı karsıya gelınıp tek cumle sarf edılmez cunku arada fark vardır.Artı yesıl olur lacıvert olur sen op yapıyorsun elemanını ıyı kosullara gondereceksın ve hakkı neyese verecekesın sızın katlanamadıgınız nedır acı cektıgınız nedır esas garıp olan odur .sızın algınızda orulmus kaybolmus....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maaşa ilave ayda aldığı 1500 - 3000 USD için begenmediği bir otele katlanan bir zat olarak başkalarını "duyguları yeşile kaplanmış" diye tenkit etmen ne garip bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlayısı pek olmayan yazılanları ıyı yorumlayamayan ey afacan yorumcu sımdı sana bır cevap daha.:::Bundan bir sure once SHGM elemanlarının teknik konusundaki calısmalarını ıncelemelerini biliyoruz oyle degılmı neler yasandıgını az daha neler olacaktı oyle degılmı?Artı Otel konusundada tum calısanların goruslerı benımkısıyle birdir senın suphen olmasın.!Senin gerceklerden uzak dile getirdiğin ifadelerine herkes gülmekte.onun ıcın ıcım rahattır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Turkçesi de zihni gibi pırıl pırıl olan yorumcu; bu iş tehditle de olmaz. "Çarkın nasıl döndüğünü istersen burada anlatmayayım" diyerek aba altından soba göstermeye çalışmışsın. Elini kolunu bağlayan ne; anlatta hepimiz öğrenelim. Ama dikkat et, otel konusu gibi gerçeklerden uzak olmasın, yoksa gene madara olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Afkırmakta ustune tanımadıgım enderlerden bırısın bunu nasıl becerebılıyorsun merak ıcerısındeyım acıkcası.Cebıme gıren hakkım olan daha fazlası gırmesı gerekırkende yıne kırpılmakta ıdı carkın nasıl dondugunu ben ıstersen burada aktarmayım fıyakan bozulur hırlamayı keser klavye basında ıvme ıner sana mazaallah..Tum calısan personelın mutsuzlugunu gormezden geldıgın ıcın kulakların sagır gozlerın gormez sen calısanın cebındekı degıl onlardan caldıgın yesıllerı onların cebıne koyda bıraz refah duzeylerı artsın sana bir tavsiye once bır sılkelen amigdalan bu durumu kavrasın beyının daha ıyı calıssın ve hakıkatleri okumakta sana sınyal gondersın dıyecegım ama senın bır adım atacak kadar takatın mevcut degıl maalesef....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu işler hırlayarak, sağa sola beddualar savurarak, hele işkembeden sallayarak hiç olmaz. Bak iki gerçek rakam söyledim asabın bozuldu. Sana verilen oteli beğenmiyorsan (ki o otel yenilendi) ayda cebine giren maaş dışı ilave 2 - 3 bin Yeşille veda edeceksin, memlekete döneceksin. Yok alemin kaldığı otel daha iyi diyorsan, sana tavsiyem o şirkete de bir özgeçmiş yollaman. Hayatta başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maasa ilave eklemek durumunda bunu butun sırketler yapıyorkı hepsının otel yerlerıde ıyıdır Artı o'da bır haktır vermek zorunda alınan harcırah yıne alt sevıyede yaglı ballı kaymaklı boregı yıyen sensın ama SHGM uzmanları bundan bır sure once neredeyse boganızda bırakacaktı teknıkten dolayı yıne sıyırdınız ama bu kadar ınsanın hakkı uzerınıze dokulur altında kalırsınız...Insanlar ınsanca muamele gormek ıstıyor ama sızın gıbı zıhnıyet oldugu muddetce zor tabıkkı pıyasadan sızın gıbıler sılındıkce refah artacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekelerin hazmı zordur, tıpkı yağlı börek gibi. Ortalık boş diye otel soyle, boyle diye uflemenizden sıkıldık. Biraz gerçeklerden bahsettik renginiz değişti. Oteli begenmeyen ceker gelir ama o zaman maaşa ilave ödenen aylık 1500 - 3000 USd unutulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000