19 Eylül 2013, Perşembe 10:36:48

SAGA İÇİN SON 24 SAAT

İşletme ruhsatı 17 Haziran tarihinde üç ay süreyle askıya alınan Saga Havayolları için yarın karar çıkacak. Saga’nın ruhsatı iptal edilecek mi?
  • Ne bitmez son 24 saat miş ? Bazı firmalara gelince anında TRAK...
  • Noldu bitmedi 24 saat odicekmi bugun saga calisanlarinin parasini saga odemezse bu parayi sagaya inananlar odesin :))
  • zamanında aldıkları ahlar işte... o zamanlar arkamızdan dalga geçip gülüyorlardı, 70 kişiyi aylarca bekletip , senet alıp oyalayıp bir maille başarı diliyorlardı... Ne oldu SAGA? Ağır mı geldi?
  • Siz en iyisi Yunanistana gidip bir rum pasaportu edinip Türkekapalı Hava Yolları na baş vurun.Saga öldü.Kapanan 43. şirket oldu.
  • Peki herkes calisanlarin parasindan bahsediyor bu en son isten ayrilanlar nolcak onlarin parasi nolacak illa ki iflasini mi beklicektik paramizi almak icin
  • Bazıları hala felaket tellallığı yapıyor buna ne gerek var? Ben Saga nın devam edeceğine adım gibi eminim..en kötü senaryoyu ele alacak olursak ta başta çalışan personelin tüm alacaklarını vereceklerine inanıyorum..bu saatten sonra aksi zaten olamaz..ama bu kötü senaryoyu düşünmeyelim..yıllardır methedilen saga yönetiminin gerçekten namuslu olduğunu ıspat etmesinin tam zamanı şimdi..yolun açık olsun saga..düşmanları çatlat saga..
  • SHGM de bulunan teminat için personel yavaş yavaş hazırlıklara başlasın.!
  • Eğer alınterine saygı gostermeyip çalışan personelin paralarını vermezseniz iki yakanız bir araya böyle gelmez işte..daha hala anlamadiniz mı?
  • Yaklaşık 9 yıl ülke ekonomisine faydalı bulunan bu şirket yola devam etmeli ✈✈✈
  • OLUDEN FAYDA YOK BIRAKTA CANLI KALSIN

Yaşadığı ekonomik sorunlar sonrası operasyonlarını yürütmekte zorluk çektiği gerekçesiyle 17 Haziran’da üç ay süreyle işletme süresi askıya alınan Saga Havayolları için kritik 24 saate girildi.

17 Eylül tarihinde verilen üç aylık sürenin dolmasına karşın Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün istediği kriterleri yerine getiremeyen Saga Havayolları’nın geleceği yarın kesinleşecek. SHGM’den bir kez daha üç ay ek süre isteyen şirketin bu talebinin SHGM kanadında nasıl cevap bulacağı bilinmezken, ruhsatın tamamen iptal edilme olasılığının ağır bastığı ifade edildi.

Filosundaki iki uçaktan biri İran’daki ortak tarafından el konulan diğeri ise bakım masrafları ödenemediği için  MNG Teknik’te tutulan Saga Havayolları’nın yeni uçak getirme girişimlerinin de geçen üç aylık süreçte sonuç vermediği bildirildi.

Bir dönem 10 uçaklık filoya kadar yükselen Saga Havayolları, iç hatlarda tarifeli sefer yapmak için SHGM’den izin almış ancak daha sonra bu projeden vazgeçmişti. Kuzey Afrika’daki pazarını da kaybeden şirket, son 3 yıldan bu yana çok kötü günler geçiriyordu.

 ©AirportHaber.com ÖZEL 

SAGA İÇİN SON 24 SAAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Bitmedi mi hala ? ~ 11 yıl önce
Ne bitmez son 24 saat miş ? Bazı firmalara gelince anında TRAK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Noldu bitmedi 24 saat odicekmi bugun saga calisanlarinin parasini saga odemezse bu parayi sagaya inananlar odesin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
noname ~ 11 yıl önce
zamanında aldıkları ahlar işte... o zamanlar arkamızdan dalga geçip gülüyorlardı, 70 kişiyi aylarca bekletip , senet alıp oyalayıp bir maille başarı diliyorlardı... Ne oldu SAGA? Ağır mı geldi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RUM ~ 11 yıl önce
Siz en iyisi Yunanistana gidip bir rum pasaportu edinip Türkekapalı Hava Yolları na baş vurun.Saga öldü.Kapanan 43. şirket oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 11 yıl önce
ne kadar boş bir yorum yapmışsınız, yazmak için yazmayın, bi faydanız olsun dunyaya.
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Peki herkes calisanlarin parasindan bahsediyor bu en son isten ayrilanlar nolcak onlarin parasi nolacak illa ki iflasini mi beklicektik paramizi almak icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
corç ~ 11 yıl önce
Bazıları hala felaket tellallığı yapıyor buna ne gerek var? Ben Saga nın devam edeceğine adım gibi eminim..en kötü senaryoyu ele alacak olursak ta başta çalışan personelin tüm alacaklarını vereceklerine inanıyorum..bu saatten sonra aksi zaten olamaz..ama bu kötü senaryoyu düşünmeyelim..yıllardır methedilen saga yönetiminin gerçekten namuslu olduğunu ıspat etmesinin tam zamanı şimdi..yolun açık olsun saga..düşmanları çatlat saga..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
SHGM de bulunan teminat için personel yavaş yavaş hazırlıklara başlasın.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Eğer alınterine saygı gostermeyip çalışan personelin paralarını vermezseniz iki yakanız bir araya böyle gelmez işte..daha hala anlamadiniz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yaklaşık 9 yıl ülke ekonomisine faydalı bulunan bu şirket yola devam etmeli ✈✈✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir sevdadır SAGA ~ 11 yıl önce
OLUDEN FAYDA YOK BIRAKTA CANLI KALSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000