01 Ekim 2012, Pazartesi 10:27:27

SAGA İRAN’A UÇTU

İranlı bir işadamı ile ortaklık konusunda anlaşan Saga Havayolları, uzun süredir bakımda bulunan TC-SGC kuyruk tescilli uçağını İran’a gönderdi. İkinci uçak da yolda...
  • önce paralarımızı odesınler de nereye ucarsa ucsun
  • HAYIRLI OLSUN.
  • iran air tur de uçacak.............:)

Saga Hava Yolları’nın uzun süredir bakımda olan uçaklarından biri yeniden gökyüzüyle buluştu. Atatürk Havalimanı’ndaki MNG Teknik Hangarı’nda komple bakıma giren TC-SGC kuyruk tescilli Airbus 310 tipi uçak Perşembe günü İran’ın Meşhed kentine gönderildi.


İranlı ortaktan sonra yeniden yapılanma sürecine giren Saga Havayolları’na ait uçak İran Sivil Havacılık yetkilileri tarafından incelenecek. Gerekli incelemelerden sonra bir aksilik olmazsa uçağın İran’da bir havayolu şirketine wet lease olarak kiralanacağı belirtilirken, İran’a gönderilen uçakta sadece pilotlar ve uçuş işletme başkanı yer aldı.

Saga Havayolları’na ait TC-SGB kuyruk tescilli Airbus 310 tipi uçağın da halen MNG Teknik’te bakımda olduğu ve bakımların tamamlanmasından sonra o uçağın da İran’a gönderileceği bildirildi.

Bilindiği gibi Saga Havayolları filosunda bulunan TC-SGN kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçak Onur Havayolları filosunda wet lease ( Saga ekibiyle) olarak uçuyor.

SAGA İRAN’A UÇTU

Yorumlar

alacaklılar ~ 11 yıl önce
önce paralarımızı odesınler de nereye ucarsa ucsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRLI OLSUN ~ 11 yıl önce
HAYIRLI OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
behi ~ 11 yıl önce
iran air tur de uçacak.............:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000