04 Kasım 2010, Perşembe 16:09:31

myTECHNIC NİHAYET SATILDI...

myTECHNIC’in yabancı gruplara satışı konusunda sonunda anlaşma sağlandı. Bir süredir ekonomik sıkıntılar yaşayan myTECHNIC, Çin ve ABD’li iki dev gruba satıldı.
  • işten ayrıldık ve içerde 3 aya yakın alıcağımız var. en azından bu alıcaklarımızı verseler iyi olucak.her ayın 2. haftası cuma günü maaşlar yatcak dendi ne çalışan personelin nede işten çıkanların maaşları yatmadı.yetkililer bu kadar yorumu görmüyormu ? bir önlem alınamazmı
  • sivil havacılık ta çalışanların hakkını korucak kimse yokmu kaç ay geçti iş hakkımzı fesh ettik kabul edip imzladılar ama tazminatı geçtim çalışıp hak ettimiz maaşımızı vermiyorlar haram olsun
  • acaba çalışanlara olan borçlar ödenecek mi
  • Bu Çinliler'in maaşların ödenmediğinden haberleri bile yoktur.Çizmeci parayı götürür,gerisi izler sadece.
  • çinde mühendis 600 dolar alıyor diyen arkadaş lütfen gitsin ve ülkelerin ekonomik düzenleriyle ilgili bir şeyler okusun.her ülkenin kendi dengesi var.ayrıca dışarıdan adam getirmekten bahsediliyor.bunları söyleyen arkadaşlar konuyla ilgili hiçbir şey bilmese de yorum yapma cesaretinde bulunabiliyor.bravo.bu arkadaşa da türkiyenin istihdam politikalarını araştırmasını öneriyorum.bunca işsizlik varken ülkede bizim devletimizde yabancı işçi konusunda dış ülkeler ile ticaret anlaşması yaparken uygun görülen bir kota dahilinde istihdam yaratmaya müsade eder.türkiyede sanayi ve ticaret bakanlığı adı verilen bir kurum var.bu derece büyük anlaşma söz konusu ve şu başlık altına yazılan yüzeysel yorumları görünce üzülüyorum.boş yazıyorsunuz boş...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Alışmışlar bir kere çalışanlarının maaşlarını geç ödemeye,dur diyen de yok.1 ay,2 ay,3 ay,6 ay.Kardeşim bu millet ne yiyecek ne içecek,ev kirasını nasıl verecek,işe nasıl gelecek düşünen yok.Kusura bakmayın sıkışığız bu ayda geç maaş yatacak.Yok yaa.Sanki bana 36 aydır düzenli maaş ödüyorsun, benim cebimde param varda bende idare edebileceğim.Ayıp ya insanda biraz utanma,biraz sıkılma biraz gurur olur.İnsanlar burada o kadar yazıyor,söylüyor yarabbi şükür diyorsunuz.Ama unutmayın devran dönüyor,tokadı nereden yiyeceğiniz belli olmaz.
  • evet yavuz bey hayırlı olsun sırketın 2007 yılında acılısı zamanında da ortagınız olan amerikalı sırkete ve cankut beye sormak lazım asıl my technic nasıl... ortak olan arkadaslara da hayırlı olsun. insallah fazla para kaptırmazlar. artık 1 sene içinde my technic te maas sıkıntısı devam edıo baslıklı yazılarda gorusmek üzere hoscakalın...
  • Şu my teknik ve act yi hergün başlık yap inan malzemesiz kalmazsın.insanlar o kadar dolu ki içlerini boşaltabilecek tek yerleri sizin sütunlarınız.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
Türkiye’nin önemli bakım onarım merkezlerinden Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli Mytechnic’in satışı için kesin anlaşma sağlandı.
HNA Group Company Limited adlı Çinli şirket ile New York merkezli Bravia Capitol adlı şirket, myTECHNIC hisselerinin büyük bölümünü satın aldı. Satın alınan hisse konusunda bilgi verilmedi.

myTECHNIC hisselerinin satın alınmasıyla ilgili bugün kamuoyuna bir açıklama gönderildi. Açıklamada, iki dev grubun myTECHNIC’in satın alınmasıyla Türkiye ve çevresindeki bakım pazarında etkin pay sahibi olmayı hedefledikleri kaydedildi.

Yapılan anlaşma çercevesinde, MRO Teknik Servis Sanayi ve Ticaret A.Ş.‘’myTECHNIC “in taşımacılık ve finans sektörünün üst düzey yöneticilerinden oluşacak yeni Yönetim Kurulunda Yavuz Çizmeci’nin Muharras Üye ve CEO, Dağlar Çizmeci’nin ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerine devam edecekleri, Hainan Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Wang Yingming’ in “myTECHNIC” in de Yönetim Kurulu Başkanlığına getirileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, myTECHNIC’in Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki merkezde kurulu olduğu, Asya, Afrika ve Avrupa için önemli bir pozisyonda yer aldığı kaydedilerek, “ Türkiye’deki uçak pazarının yanı sıra çevresinde 5 bin 200 uçaklık bir potansiyel var” denildi.

GCAT (Grand China Aviation Technik)Yönetim Kurulu Baskanı Jianping Dong, anlaşmayla ilgili şunları söyledi: "HNA Group havacılıkta dünya çapında bir lider ve Mytechnic bizim global taşımacılık alanında yatırım yapma konusunda attığımız adımın güzel ve büyük bir örneği. myTECHNIC ile HNA’nın motor bakımı konusunda güzel bir sinerji yakalayacağını düşünüyorum. myTECHNIC’i bizim World-Class Taşımacılık şirketleri arasına katmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye ve Çin arasında daha sağlam ilişkiler kurulmasını dört gözle bekliyorum " dedi.

myTECHNIC adına konuşan Dağlar Çizmeci ise, yeni ortaklarla birlikte bölgede daha güçlü olacaklarını kaydetti. Çizmeci şöyle konuştu:

"HNA'nın Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Rusya bölgelerine girişte attıkları adımın bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.Bizim müşteri merkezli ve düşük giderli servislerimiz HNA'nın bölgede kalıcı şirket olmasına yardımcı olacak. Ayrıca bu anlaşma, son günlerde pekiştirilmeye çalışılan Çin-Türkiye ortaklığı anlamında atılmış güzel bir adımdır."

myTECHNIC, bir süredir yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gündeme geliyordu. Personel maaşlarını ödemekte güçlük çeken şirketin yeni ortaklarla birlikte daha güçleneceği belirtiliyor. 

myTECHNIC

MRO Teknik Servis Sanayi ve Ticaret A.Ş.Türkiye ‐ İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda (ISG) boyutları itibarı ile bölgenin en büyük Uçak Bakım ve Onarım Merkezi olarak 2008 yılında hizmete girdi. 80 Milyon Dolar yatırım maaliyeti olan myTECHNIC Uçak Bakım ve Onarım Merkezi gerek altyapısı, gerekse yalın
yönetim (lean management) anlayışı ile teknik hizmet ve faaliyetini şeffaf bir ortamda sürdürmektedir.

myTECHNIC Uçak Bakım ve Onarım Merkezinde çalışan uzman deneyimli eleman sayısı 416 olup, tesiste aynı anda normal gövdeli 12 uçağın bakımını yapılabilmektedir.

HNA Group Co. Limited (“HNA”)

HNA Şirketler Grubu (Çin Halk Cumhuriyeti; Haikou‐ Pekin); Ulaşım, turizm, finansal hizmetler, emlak, altyapı inşaat ve lojistik alanlarinda faaliyetlerini ve yatırımlarını sürdüren HNA, 25 milyar Doların üzerindeki değeri ile Çin`in en büyük holdinglerindendir.

13 Havayolu, 260 Uçak , 12 Havalimanı İşletmesi , 50 Gemi, 50 Otel , 60 Alışveriş Merkezi ve Süpermarket HNA Şirketler Grubunun varlıkları arasındadır.

BRAVIA

Bravia Capital Partners (Amerika ‐ New York); Finans ve fon yönetimi konusunda öncelikli olarak Avrupa ve Asya`daki ulaşım projelerine, danışmanlık veren bir kuruluştur.

myTECHNIC NİHAYET SATILDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 13 yıl önce
işten ayrıldık ve içerde 3 aya yakın alıcağımız var. en azından bu alıcaklarımızı verseler iyi olucak.her ayın 2. haftası cuma günü maaşlar yatcak dendi ne çalışan personelin nede işten çıkanların maaşları yatmadı.yetkililer bu kadar yorumu görmüyormu ? bir önlem alınamazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sivil havacılık ta çalışanların hakkını korucak kimse yokmu kaç ay geçti iş hakkımzı fesh ettik kabul edip imzladılar ama tazminatı geçtim çalışıp hak ettimiz maaşımızı vermiyorlar haram olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acaba çalışanlara olan borçlar ödenecek mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Çinliler'in maaşların ödenmediğinden haberleri bile yoktur.Çizmeci parayı götürür,gerisi izler sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çinde mühendis 600 dolar alıyor diyen arkadaş lütfen gitsin ve ülkelerin ekonomik düzenleriyle ilgili bir şeyler okusun.her ülkenin kendi dengesi var.ayrıca dışarıdan adam getirmekten bahsediliyor.bunları söyleyen arkadaşlar konuyla ilgili hiçbir şey bilmese de yorum yapma cesaretinde bulunabiliyor.bravo.bu arkadaşa da türkiyenin istihdam politikalarını araştırmasını öneriyorum.bunca işsizlik varken ülkede bizim devletimizde yabancı işçi konusunda dış ülkeler ile ticaret anlaşması yaparken uygun görülen bir kota dahilinde istihdam yaratmaya müsade eder.türkiyede sanayi ve ticaret bakanlığı adı verilen bir kurum var.bu derece büyük anlaşma söz konusu ve şu başlık altına yazılan yüzeysel yorumları görünce üzülüyorum.boş yazıyorsunuz boş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alışmışlar bir kere çalışanlarının maaşlarını geç ödemeye,dur diyen de yok.1 ay,2 ay,3 ay,6 ay.Kardeşim bu millet ne yiyecek ne içecek,ev kirasını nasıl verecek,işe nasıl gelecek düşünen yok.Kusura bakmayın sıkışığız bu ayda geç maaş yatacak.Yok yaa.Sanki bana 36 aydır düzenli maaş ödüyorsun, benim cebimde param varda bende idare edebileceğim.Ayıp ya insanda biraz utanma,biraz sıkılma biraz gurur olur.İnsanlar burada o kadar yazıyor,söylüyor yarabbi şükür diyorsunuz.Ama unutmayın devran dönüyor,tokadı nereden yiyeceğiniz belli olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet yavuz bey hayırlı olsun sırketın 2007 yılında acılısı zamanında da ortagınız olan amerikalı sırkete ve cankut beye sormak lazım asıl my technic nasıl... ortak olan arkadaslara da hayırlı olsun. insallah fazla para kaptırmazlar. artık 1 sene içinde my technic te maas sıkıntısı devam edıo baslıklı yazılarda gorusmek üzere hoscakalın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu my teknik ve act yi hergün başlık yap inan malzemesiz kalmazsın.insanlar o kadar dolu ki içlerini boşaltabilecek tek yerleri sizin sütunlarınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000