20 Ocak 2012, Cuma 17:28:33

myTECHNIC'E BİR ÖDÜL DE ÇİN'DEN

Sivil havacılık endüstrisinde dünyanın ilk çevreci-yalın uçak bakım ve onarım tesisi olan myTECHNIC, Çin Halk Cumhuriyeti Sivil Havacılık Otoritesi (CAAC) tarafından verilen CCAR145 Bakım Organizasyonu Yetki Belgesini alan Türkiye’deki ilk şirket oldu.
  • hangi bolgenin? sabiha'nın mı?
  • malesef mytechnic ailesinde olanlar, yıllardır hep güzel günlerin geleceğini bekledi durdu. bu bekleyişe sabredemeyenler ise çoktan soluğu başka yerde aldılar. yazık ki bu gidenler arasında gerçekten bu tesise fayda sağlayabilecek insanlar da vardı. dilerim bu tesis içindekiler ile birlikte gerçekten iyi yerlere gelebilir. ama bunun olabilmesi için öncelikle bazı kafaların değişmesi gerekli. şirketi öyle yada böyle bu güne kadar ayakta tutan herkez elini taşın altına koyup ne yapması gerekiyorsa onu yapmalı. çinli ortaklar para getirmiyor. sadece adını koyarak şirkete prestij kazandırıryor.
  • güzel günler bizi beklıyor inanıyorum.Herseye ragmen o guzel ucaklarda çalışmak herkese nasip olmaz
  • yanlis mi anladim yetki almis odul almamis
  • sahibesi onlar zaten önemsemeyelim
  • bu tip eleştirileri sevmiyorum ama my teknik açıldığından beri çalışanlarla olan olumsuzluklar bence bu tabloyu biraz buğulandırıyor.
myTECHNIC, Çin Halk Cumhuriyeti Sivil Havacılık Otoritesi (CAAC)’nden aldığı CCAR145 uçak bakım yetkisiyle birlikte, CAAC tarafından tescilli uçaklarda bakım hizmeti verebilecek bölgenin ilk tesisi olmayı başardı.

myTECHNIC kurucusu Yavuz Çizmeci, yeni yetki belgesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "HNA grubu ile yapmış olduğumuz stratejik ortaklığın önemli bir aşaması. Artık bu belge sayesinde Çin’de hâlihazırda uçmakta olan ve bundan sonra Çin’e tescil edilerek uçacak olan tüm uçaklara büyük bakım hizmeti verebileceğiz. Bu gelişme hem myTECHNIC için hem de Türk Sivil Havacılık camiası için çok önemli bir adımdır " dedi.

2008 yılında Yavuz Çizmeci tarafından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kurulan ve geçtiğimiz yıl Çin’in dev sermaye gruplarından HNA ile birleşen myTechnic'e ait tesislerde, Boeing 737–300/400/500/600/700/800/900 (CFM56) tipi uçaklarda ve çeşitli kategorilerdeki komponent bakımları ile 5 dalda (MT, PT, UT, ET, RT) tahribatsız muayene yapılabilecek.

Avrupa'dan Ortadoğu’ya, Asya’dan Afrika’ya kadar farklı bölgelerden gelen uçaklara bakım ve onarım hizmeti veren myTECHNIC, aynı anda 12 uçağa hizmet kapasitesiyle bölgenin en büyük tesisi konumunda.

CAAC denetçileri tarafından, myTECHNIC’in İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda yer alan üs bakım tesisinde gerçekleştirilen CCAR145 sertifikasyon denetimi sonrasında yapılan kapanış toplantısında, myTECHNIC’in bakım kabiliyetlerinin ve Kalite Sistemi’nin, Çin Halk Cumhuriyeti dışında CCAR145 yetkisi bulunan, yaklaşık 350 işletmenin ortalamasının çok üzerinde olduğu belirtildi. Açıklamada, çalışmalarından dolayı başta işletmenin kurucusu ve CEO’su Yavuz ÇİZMECİ olmak üzere tüm myTECHNIC çalışanlarına teşekkür edildi.
myTECHNIC'E BİR ÖDÜL DE ÇİN'DEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
hangi bolgenin? sabiha'nın mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
malesef mytechnic ailesinde olanlar, yıllardır hep güzel günlerin geleceğini bekledi durdu. bu bekleyişe sabredemeyenler ise çoktan soluğu başka yerde aldılar. yazık ki bu gidenler arasında gerçekten bu tesise fayda sağlayabilecek insanlar da vardı. dilerim bu tesis içindekiler ile birlikte gerçekten iyi yerlere gelebilir. ama bunun olabilmesi için öncelikle bazı kafaların değişmesi gerekli. şirketi öyle yada böyle bu güne kadar ayakta tutan herkez elini taşın altına koyup ne yapması gerekiyorsa onu yapmalı. çinli ortaklar para getirmiyor. sadece adını koyarak şirkete prestij kazandırıryor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
güzel günler bizi beklıyor inanıyorum.Herseye ragmen o guzel ucaklarda çalışmak herkese nasip olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yanlis mi anladim yetki almis odul almamis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sahibesi onlar zaten önemsemeyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu tip eleştirileri sevmiyorum ama my teknik açıldığından beri çalışanlarla olan olumsuzluklar bence bu tabloyu biraz buğulandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000