05 Ocak 2011, Çarşamba 13:15:05

myTECHNIC'TE YÜZLER GÜLÜYOR

Uluslararası Taşımacılık – Lojistik – Havacılık sektörlerinde 25 milyar dolar varlığı ile öne çıkan Çinli HNA Grubu ve Bravia (New York) Yatırım’ın ortak olduğu Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Uçak Bakım ve Onarım Merkezi Mytechnic’te yüzler gülüyor. Peki neden?
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Kredi kartım kapanmış,bir daha kredi çekme hakkım elimden alınmış,kredi ile ev,araba alma şansım hiç kalmamış ama alacaklarım yattı diye ben çok mutluyum öylemi.Al paranı geri,ver itibarımı geri.
  • yaşasın türk hava yolları
  • yavuz beyin genel müdürleri her zaman vasıfsız olur..yavuz bey paraları yatırın der,paralar yatar..yatırmayın der,yatmaz..bu kdr basit..cem ipek veya yerine gelicek başka bi genel müdür her zmn için kukla olur...yatırmazlarsa ztn mahkemeye verdik,bu ülke muz cumhuriyeti değilse hukuki yollardan paramızı alırız..
  • Satranç,ta şah,vezir,fil,kale,at,piyon vardır.Oysa bu şirket bu oyunu iki taşla oynamaktadır.Sn.Çizmeci ŞAH, diğer herkes PİYON.Kimse suçu başkalarında aramasın.
  • EYLEM YAPARSANIZ İSTİFA EDİCEM DEYİP ETMEYEN SÖZÜNÜ YİYEN ALLAH TAN KORKUP ÇALIŞIP KAZANIĞIMIZI HAK ETTİĞİMİZ PARAYI YATIRIRMI BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
  • Ayrılanları allah kurtarmış.Biz bu sözleri çok duyduk.Önceayrılanların alacaklarını ödesinler de 'AHHH, dan kurtulsunlar.Dışarıda canı yanan bu şirketten alacağı olan o kadar çok kişi varki iki yakaları bir araya gelmez.Çoluğunun çocuğunun rızkını alamayan belkide yuvası yıkılan.Kul hakkı hiçbir şeye benzemez.
  • biz hiç şirketimizi sevmedik, işimize sahip çıkmadık,uçak çıkacak diye apronda sabahlamadık, aylarca maaş almamamıza rağmen sırf müşteriler kaçmasın ekmeğimize sahip çıkalım deyip işimize sarılmadık ve tamamen keyfiyetten işten ayrıldık sanırım yoksa neden sayın cem ipek ayrılanlara kesinlikle ödeme yapılmayacak diye ik ya direktif vermiş olsun.eski bir çalışanı onca alacağı varken kirasını ödemek için borç araması nasıl bir durum nereden bileceksinizneyse canınız sağolsun ahirette hesaplaşırız.eski
  • neymiş,ayrılıp hala alacakları olanların maaşları belirli bir plan dahilinde yatırılacakmış,gerçekten çok inandırıcı.söz veripte yatırmayan genel müdür demiştir,sözüne göre geçen sene 4-5 ay öncesine kadar da yatıyordu.
  • myTechnic gibi köklü ve büyük işler yapabilecek bir firmanın bu problemi aşması demek yakın zamanda çok büyük işler olacak demektir. çalışanlar ve ayrılanlara hayırlı olsun umarım hak ettiğinizi almışsınızdır

Kuruluşundan bu yana bir türlü beklenen istikrarı yakalayamayan Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli Uçak Bakım ve Onarım Merkezi Mytechnic’te Çinli ortaklığı olumlu etkileri çalışanlara yansımaya başladı.

Uzun süredir maaş ödemelerinde sıkıntıların yaşandığı Mytechnic’te, çalışanlar yeni yıla mutlu girdi. 31 Aralık tarihinde geriye dönük bütün alacakları ödenen Mytechnic çalışanları, rahat bir nefes aldı.

Kasım ayında Çinli HNA Şirketler Grubu ve Bravia Yatırım, uçak bakım ve onarımın öncü firmalarından Mytechnic'in çoğunluk hisselerini almak ve bölgede yeni yatırımlar yapmak için MRO Teknik Servis Sanayi ve Ticaret AŞ ile anlaşmıştı. Anlaşmaya göre, MRO Teknik Servis Sanayi ve Ticaret AŞ Mytechnic'in taşımacılık ve finans sektörünün üst yöneticilerinden oluşacak yeni yönetim kurulunda Yavuz Çizmeci Muharras Üye ve CEO olarak yer alırken, Dağlar Çizmeci de yönetim kurulu üyesi unvanıyla görevine devam edecek. Hainan Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Wang Yingming ise Mytechnic'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilecek.

©AirportHaber.com ÖZEL

myTECHNIC'TE YÜZLER GÜLÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kredi kartım kapanmış,bir daha kredi çekme hakkım elimden alınmış,kredi ile ev,araba alma şansım hiç kalmamış ama alacaklarım yattı diye ben çok mutluyum öylemi.Al paranı geri,ver itibarımı geri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaşasın türk hava yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yavuz beyin genel müdürleri her zaman vasıfsız olur..yavuz bey paraları yatırın der,paralar yatar..yatırmayın der,yatmaz..bu kdr basit..cem ipek veya yerine gelicek başka bi genel müdür her zmn için kukla olur...yatırmazlarsa ztn mahkemeye verdik,bu ülke muz cumhuriyeti değilse hukuki yollardan paramızı alırız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Satranç,ta şah,vezir,fil,kale,at,piyon vardır.Oysa bu şirket bu oyunu iki taşla oynamaktadır.Sn.Çizmeci ŞAH, diğer herkes PİYON.Kimse suçu başkalarında aramasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EYLEM YAPARSANIZ İSTİFA EDİCEM DEYİP ETMEYEN SÖZÜNÜ YİYEN ALLAH TAN KORKUP ÇALIŞIP KAZANIĞIMIZI HAK ETTİĞİMİZ PARAYI YATIRIRMI BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ayrılanları allah kurtarmış.Biz bu sözleri çok duyduk.Önceayrılanların alacaklarını ödesinler de 'AHHH, dan kurtulsunlar.Dışarıda canı yanan bu şirketten alacağı olan o kadar çok kişi varki iki yakaları bir araya gelmez.Çoluğunun çocuğunun rızkını alamayan belkide yuvası yıkılan.Kul hakkı hiçbir şeye benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biz hiç şirketimizi sevmedik, işimize sahip çıkmadık,uçak çıkacak diye apronda sabahlamadık, aylarca maaş almamamıza rağmen sırf müşteriler kaçmasın ekmeğimize sahip çıkalım deyip işimize sarılmadık ve tamamen keyfiyetten işten ayrıldık sanırım yoksa neden sayın cem ipek ayrılanlara kesinlikle ödeme yapılmayacak diye ik ya direktif vermiş olsun.eski bir çalışanı onca alacağı varken kirasını ödemek için borç araması nasıl bir durum nereden bileceksinizneyse canınız sağolsun ahirette hesaplaşırız.eski

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neymiş,ayrılıp hala alacakları olanların maaşları belirli bir plan dahilinde yatırılacakmış,gerçekten çok inandırıcı.söz veripte yatırmayan genel müdür demiştir,sözüne göre geçen sene 4-5 ay öncesine kadar da yatıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
myTechnic gibi köklü ve büyük işler yapabilecek bir firmanın bu problemi aşması demek yakın zamanda çok büyük işler olacak demektir. çalışanlar ve ayrılanlara hayırlı olsun umarım hak ettiğinizi almışsınızdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000