13 Kasım 2017, Pazartesi 18:58:21

Havayolu Tarife Planlamacılığı semineri düzenlendi

İstanbul Esenyurt Üniversitesi (İESU) Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı tarafından düzenlenen ve Onur Air Tarife Müdürü Cemal TOPUZLU' nun konuk olduğu ''Havayolu Tarife Planlamacılığı'' konulu seminerimiz gerçekleşmiştir.
  • Bizlere tecrübelerini aktarmak isteyen havacılık emekçilerini agirlamaktan onur ve gurur duyarız.
  • Çok yararlı bir seminerdi. Onur Air Tarife Müdürü Cemal Topuz'luya aktardığı bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.
  • Burda kendi cikarlariniza uymadigi icin havayolu sirketi karalayip genclerin şevkini kirma cabalariniz neden?!
  • Artık alaylı değil eğitimli gençlere iş var, yolumuz açık biz buna inanıyoruz ☺
  • Bilgi birikimini gençlere akatardığı için Cemal beye teşekkür ederiz.
  • Toplam 22 ucaktan oluşan filoya (A-321-A320-A330) 11 noktaya domestik flıght 8 noktaya internatıonal uçan ve 1 dest. Noktasına zagrosjet ile Code share yapan firmanın Tarife müdürü olmak ne kadar zor oldugunu eminim anlatmıştır.
  • Bu gençlere yazık ediyorsunuz. Nerede iş bulacak bu arkadaşlar ? Kandırmayın insanları. Ayrıca onur air'in olmayan tarifesinin bir de müdürü mü varmış ? O da enteresan.
  • Abicim kandırmayın şu çocukları. Hepsi birer işsiz adayı yok sivil havacılık ulaştırma yok kabin memuru yok teknisyen. Her özel üniversite açıyor artık bu bölümleri tabi özel üniversite her biri en az 15 20 bin lira okula veriyor diğer masraflar hariç. Sınıfta da bırakmıyor lar. Her sene yüzlerce mezun bu bölümlerden sonuç işsiz gençler. Gençleri kayıt ederken türlü vaatler. Yok 3. Havalimanı yok havacılık büyüyor. Bak bakalım kim büyüdü son 3 senedir havacılık yerinde sayıyor en az 2 sene daha böyle gideceği tahmin ediliyor. Allah mezun olan kardeş lerimize kolaylıklar versin inşallah hepsi iş bulurlar ama zor.
  • Sevgili Cemal ve Neşe hn. aranızda Tarık abi eksik . Sizleri özlememek mümkünmü .? çok eskilere gittik .... sizlerin zamanında herşey çok güzelmiş çok dürüstmüş çok dostcaymış. H.Ş.
  • Onur Air Tarife Müdürü Cemal Topuzlu üniversitemizde bizlere bilgilerini paylaşmasından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız.Esenyurt üniversitesi sivil havacılık kabin hizmetleri öğretim üyesi NEŞE BİRGÖREN hocamıza bizlere sunduğu katkılardan dolayı kendisinede teşekkürlerimizi sunarız.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi (İESU) Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı tarafından "Havayolu Tarife Planlamacılığı" konulu seminer düzenlendi.

Seminere davet edilen Onur Air Tarife Müdürü Cemal Topuzlu, geleceğin havacılarına tecrübelerini aktardı.

Esenyurt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencileri, seminerin ardından Onur Air Tarife Müdürü Cemal Topuzlu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Havayolu Tarife Planlamacılığı semineri düzenlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

OĞUZHAN GÜZEL ~ 6 yıl önce
Bizlere tecrübelerini aktarmak isteyen havacılık emekçilerini agirlamaktan onur ve gurur duyarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nermin Meşe ~ 6 yıl önce
Çok yararlı bir seminerdi. Onur Air Tarife Müdürü Cemal Topuz'luya aktardığı bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ejderYaa ~ 6 yıl önce
Burda kendi cikarlariniza uymadigi icin havayolu sirketi karalayip genclerin şevkini kirma cabalariniz neden?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrem Nur Kasapoğlu ~ 6 yıl önce
Artık alaylı değil eğitimli gençlere iş var, yolumuz açık biz buna inanıyoruz ☺

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neşe Birgören ~ 6 yıl önce
Bilgi birikimini gençlere akatardığı için Cemal beye teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemlı harekat uzmanı 3 sırma :) ~ 6 yıl önce
Toplam 22 ucaktan oluşan filoya (A-321-A320-A330) 11 noktaya domestik flıght 8 noktaya internatıonal uçan ve 1 dest. Noktasına zagrosjet ile Code share yapan firmanın Tarife müdürü olmak ne kadar zor oldugunu eminim anlatmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Bu gençlere yazık ediyorsunuz. Nerede iş bulacak bu arkadaşlar ? Kandırmayın insanları. Ayrıca onur air'in olmayan tarifesinin bir de müdürü mü varmış ? O da enteresan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halise altun ~ 6 yıl önce
arkadaşlar herkes kendi düşüncesini söyleyebilir fakat önünüzdeki nesile yanlış bilgi vermeyin lütfen kendiniz eğitimsiz olabilirsiniz ama artık bu bölümü okuyan bireyler var ve kendilerini geliştiriyolar ve sizin onların düşüncelerini bu şekilde kötülemelerle değiştirmeye hakkınız yok ben bu bölümün öğrencisiyim ve gayette memnunum gelecekte iş imkanımın olacağına da eminim bu şekilde seminerler ve sunumlar oldukça bu sektörün daha çok sevilip benimseniceğine inanıyorum Cemal beye bu bilgilerini bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Soyguncu Vakıf Üniversitlerei ~ 6 yıl önce
Abicim kandırmayın şu çocukları. Hepsi birer işsiz adayı yok sivil havacılık ulaştırma yok kabin memuru yok teknisyen. Her özel üniversite açıyor artık bu bölümleri tabi özel üniversite her biri en az 15 20 bin lira okula veriyor diğer masraflar hariç. Sınıfta da bırakmıyor lar. Her sene yüzlerce mezun bu bölümlerden sonuç işsiz gençler. Gençleri kayıt ederken türlü vaatler. Yok 3. Havalimanı yok havacılık büyüyor. Bak bakalım kim büyüdü son 3 senedir havacılık yerinde sayıyor en az 2 sene daha böyle gideceği tahmin ediliyor. Allah mezun olan kardeş lerimize kolaylıklar versin inşallah hepsi iş bulurlar ama zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harika bir yorum ~ 6 yıl önce
Harika, ciğerin derinliklerinden, aldatmayın bu gençleri. Bu ülkede üniversite sayısı artırmakla seviyenin dibi görülmüştür. Pratikle teori at başı gider ama nerede uyuz itte.... Necip Fazıl’ın gençliğe hitabesinden “bugün, komik üniversitesi, hokkabaz profesörü, yalancı ders kitabı, çıkartma kağıdı şehri, muzahrafat kanalı sokağı, fuhş albümü gazetesi,” ilh.gibi yazıklar olsun
Ekip ~ 6 yıl önce
Sevgili Cemal ve Neşe hn. aranızda Tarık abi eksik . Sizleri özlememek mümkünmü .? çok eskilere gittik .... sizlerin zamanında herşey çok güzelmiş çok dürüstmüş çok dostcaymış. H.Ş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SERDAR TOPARLI ~ 6 yıl önce
Onur Air Tarife Müdürü Cemal Topuzlu üniversitemizde bizlere bilgilerini paylaşmasından dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız.Esenyurt üniversitesi sivil havacılık kabin hizmetleri öğretim üyesi NEŞE BİRGÖREN hocamıza bizlere sunduğu katkılardan dolayı kendisinede teşekkürlerimizi sunarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamza ~ 6 yıl önce
Haklısınız Serdar bey
HAYRİ ERMANOĞLU ~ 6 yıl önce
YALAKALIK YAPMAYIN

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000