15 Mayıs 2017, Pazartesi 15:35:09

Onur Air 25'inci yılını kutluyor

Kurulduğu 1992 yılından bu yana 90 milyonu aşkın yolcuyu güvenle taşıyan Onur Air 25. kuruluş yıldönümünü kutluyor.
  • Bence sayin bagana calistigi personellerine dua etsin
  • saudıa olmasa kapılar kapanır hocam ne 25 yılından bahsedıyorsun.
  • Haksız yere işten çıkarmalar maaşların düşmesi böylemi kutluyorsun elbette bu haksızlık sizlerden çıkaacaktır
  • 20 yılımı verdiğim her anlamda fazlasını aldığım Şirketim Onur Air de çalışmayan anlayamaz . Tecrübe olarak insanların özveri arkadaşlık ve şirket sevgisiyle çalıştığı Duruma göre karşılığını aldığı yada alamadığı ama çalışmanın her anlamda zevk verdiği şirketim di Umarım O Onurlu günleri tekrar yakalar Nice 25 yıllara ama eskisi gibi bir Onur Air le
  • Hakkimi helal etmiyorum,1800 TL maaş da nedir,rezillik,kalanlara yazık ben 3 katını veren havayolundayim
  • Bi ödülü eksik yazılmış kuru sabitleyen bir senedir primleri yatırmayan maaşları düşüren canı sıkıldımı küçülmeye gidiyoruz diyerek kafasına gçre liste yapıp milletin ekmeğiyle oynayan yolcu kaliyesini low costa ayarlayıp düşüren ve ekibinden lufthansa performansı bekleyen daha dayamadığım varda onlarında devamını siz eklersiniz artık
  • kabine 400 veren mükemmel havayolu.ayakta kalmanın formülünü bulmuşlar.biz lisedeyken pi'yi 3 e sabitlemezdik hocamız kızardı adamlar euro yu 3 e sabitlediler kimse de sesini çıkarmıyo maşallah
  • Bu başarıların tamamının arkasında Rahmetli Bilal BAŞAR Kaptan ve çalışma arkadaşları vardı. O'nu anmamak haksızlık olur. Allah rahmet eylesin.
  • alım ne zaman bi duyum yada tarih varmı?
  • Maaşlar yatıyor..Arkadaşlarım uçuş primleri ve Euro'nun 3 ten oluşuna haklı olarak tepki veriyorlar..!

Kurulduğu 1992 yılından bu yana 90 milyonu aşkın yolcuyu güvenle taşıyan Onur Air 25. kuruluş yıldönümünü kutluyor. 14 Mayıs 1992 yılında ilk uçuşunu gerçekleştiren Türkiye'nin en köklü özel havayolu şirketlerinden Onur Air’in günümüzde bin 500’e yakın çalışanı bulunuyor.

Onur Air CEO’su Teoman Tosun, her gün 10 binin üzerinde yolcunun farklı coğrafyalara taşındığını söyleyerek “Bu kadar dinamik bir sektörde 25 yıl kesinlikle kayda değer bir süre. Şirketimizin bu yıllara gelmesinde emeği geçen başta yolcularımız olmak üzere, şu anda şirketimizde çalışan veya hizmet ederek ayrılmış tüm eski çalışanlarımıza bu vesileyle teşekkürü yönetim kurulumuz adına borç biliyorum” açıklamasında bulundu.

Rakamlarla Onur Air

1992   
Onur Air’in ilk uçuşunu gerçekleştirdiği tarih. 14 Mayıs’ta gerçekleşen bu uçuş A-320 tipi uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havalimanı’na oldu.

2003   
Tarifeli uçuşların başladığı yıl.

2005   
Airbus Operasyon Mükemmelliği Ödülü’nü aldı!

2006
EN9110 Bakım Kalite Sertifikası alan tek Türk havayolu olan Onur Air, tüm havacılık uygulamalarının standardize edildiğini, güncel düzenlemelere ve kurallara uygun olarak gerçekleştirildiğini belgeledi.

2007
Onur Air hizmet, bakım ve işletme kalitesi için çok önemli bir gösterge olan IATA üyeliğine kabul edildi.

2010
Türkiye’nin kuzey doğusu ile güney batısını birbirine bağlayan çapraz uçuşlara da başlayan Onur Air, yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda Başarılı İhracatçı Ödülü’nü kazanan tek özel havayolu firması oldu.

2011
Onur Air, teknik bakım hangarına sahip tek özel havayolu firması olan oldu.

2014
Onur Air, bağlantılı uçuş sistemine geçerek İstanbul aktarmalı iç hat ve dış hat noktaları arasında bir köprü kurar hale geldi. Ayrıca yine aynı yıl içerisinde aldığı EASA Part-145 yetki sertifikası ile, Avrupa Birliği ülkelerinde tescilli ve bu ülkelerdeki havayollarında uçan Airbus A320/A321 uçaklarının üs bakımları ile uçak, uçak parçası ve komponentlerinin bakım, onarım ve modifikasyonunu kendi bakım hangarında ve atölyelerinde yapabilme yetkisi elde etti.

2015
Yolcu Avantaj Programı Onur Extra’nın lansmanı gerçekleştirerek sadık bir yolcu kitlesi hedefleyen Onur Air, Marka ve İtibar Değerini En Çok Arttıran Havayolu Ödülü ile iletişim alanında yaptığı başarılı çalışmalarını taçlandırdı.

2016
Onur Air, En İyi Sosyal  Medya İletişim Ödülü ve Başarı Belgesi’nin de sahibi oldu.

2017
Onur Air, Türkiye'de özel havayolu sektöründe öncü firma olarak kuruluşunun 25'inci yıldönümünü kutluyor.1474 personel istihdam eden Onur Air, tamamı Airbus’tan oluşan 23 uçaklık filosuyla faaliyet göstermekte. Şirket, günümüzde iç hatlarda 14 önemli noktaya, dış hatlarda ise tarifeli ve tarifesiz olarak 25 ülkede 120'yi aşkın noktaya uçuş düzenlemekte. Onur Air, kuruluş yılından bu yana 90 milyonun üzerinde yolcunun güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağladı.
 

Onur Air 25'inci yılını kutluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Onurair ~ 7 yıl önce
Bence sayin bagana calistigi personellerine dua etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saudıa ~ 7 yıl önce
saudıa olmasa kapılar kapanır hocam ne 25 yılından bahsedıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sena ~ 7 yıl önce
Haksız yere işten çıkarmalar maaşların düşmesi böylemi kutluyorsun elbette bu haksızlık sizlerden çıkaacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur lu olmak ~ 7 yıl önce
20 yılımı verdiğim her anlamda fazlasını aldığım Şirketim Onur Air de çalışmayan anlayamaz . Tecrübe olarak insanların özveri arkadaşlık ve şirket sevgisiyle çalıştığı Duruma göre karşılığını aldığı yada alamadığı ama çalışmanın her anlamda zevk verdiği şirketim di Umarım O Onurlu günleri tekrar yakalar Nice 25 yıllara ama eskisi gibi bir Onur Air le

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asli ~ 7 yıl önce
Hakkimi helal etmiyorum,1800 TL maaş da nedir,rezillik,kalanlara yazık ben 3 katını veren havayolundayim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Old cc ~ 7 yıl önce
Bi ödülü eksik yazılmış kuru sabitleyen bir senedir primleri yatırmayan maaşları düşüren canı sıkıldımı küçülmeye gidiyoruz diyerek kafasına gçre liste yapıp milletin ekmeğiyle oynayan yolcu kaliyesini low costa ayarlayıp düşüren ve ekibinden lufthansa performansı bekleyen daha dayamadığım varda onlarında devamını siz eklersiniz artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zz ~ 7 yıl önce
kabine 400 veren mükemmel havayolu.ayakta kalmanın formülünü bulmuşlar.biz lisedeyken pi'yi 3 e sabitlemezdik hocamız kızardı adamlar euro yu 3 e sabitlediler kimse de sesini çıkarmıyo maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdar CAN ~ 7 yıl önce
Bu başarıların tamamının arkasında Rahmetli Bilal BAŞAR Kaptan ve çalışma arkadaşları vardı. O'nu anmamak haksızlık olur. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acil ~ 7 yıl önce
alım ne zaman bi duyum yada tarih varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onurlu ~ 7 yıl önce
Maaşlar yatıyor..Arkadaşlarım uçuş primleri ve Euro'nun 3 ten oluşuna haklı olarak tepki veriyorlar..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000