26 Kasım 2019, Salı 12:44:09

Onur Air filosuna yeni A330

Onur Air tarafından Çin’in en büyük havayolu şirketi China Southern’dan alınan 3 adet Airbus A330-300 tipi uçakların ilki 25 Kasım tarihinde TC-OCS ismiyle Türk tesciline girdi.
  • Onur Air özel hava yolu şirketi olarak büyük gövdeli ucaklarla inşallah Türkiye-Asya, Türkiye-Amerika gibi uzak uçuşları uygun fiyatta halkımıza sağlamasını dilerim. Almanyada nekadar güzel Lufthansanın alt markası olan Eurowings uygun fiyatta Almanya-Amerika ve buna benzer uzun uçuşlar sağlıyor inşallah AnadoluJet, Onur Air bunun gibi uçuşları halkımıza uygun fiyatta sunar.
  • Kabinde hostesler asgari maaş alıyor hepsi aç Onurair ucuz işçi çalıştırıp uçak alması normal ama onca insanın hakkı kayboluyor hostes komşuma acıyorum asgari ücrete gece gündüz uçuyor çalışılacak yer değil yakında bunlarda iflas edip batacak..
  • yalvarıyor gel gel diye dimi,thy tecrubesiz ilanını uzun surelığıne kapadı, pgs ye sımdı basvur bes ay sonraya cagırır belkı havuz yapıyo,corendon freebırd taılwınd adamın varsa ıcerde gırersın 3-5 kısı alıyor. onur yıne sımdıye kadar kımseyı zor durumda bırakmadı, ewet sartları agır ama 500 saate kadar cekılır, pgs 2 sene once asgarı ucret verıyodu, yıne ozamanlarında donebılır, kaç kısıyı rezıl ettı tıp satıp, unutmayın...
  • Saudia 3 ucagi istemedi gerek konfigürasyonundan dolayı gerek teknik sebeplerden onlari gonderip yerine bunlari alıyor.saudia operasyonlari icin sartti bu ucaklar
  • Charter firmasının hat açmasını mı bekliyrsun? Jakarta'ya, Delhi'ye uçuyr adamlar
  • Burada bir yanlışlık var gibi. planespotters.net, Onur filosunda 10 adet 330 olduğunu göstermekte. 10. 330, -300 versiyon olan bu TC-OCS; henüz uçuşlara başlamadı. Diğer 9 330 ise -200 versiyon. Bunlardan 2 adedi yarı gayr-ı faal. Zaten bu 2 uçak Saudia'ya kiralanmıştı. "Yaşlarının 20 yıla yaklaşması" nedeniyle Saudia bunları geri yolladı (Saudia, filosunda kiralık dahi olsa, 20 yaşından büyük uçak uçurtmuyor!!!) . Diğer 7 332 zaten Saudia'ya kiralık olarak uçmaktalar. Büyük olasılıkla TC-OCS de Saudia yolcusudur.
  • Derken Atlas gümledi Onur idare ediyor Allah çalışanlara sabır versin ..... şirket maaşları ödüyordur herhalde
  • onur aır sabiha gökçen merkezli ic ve dıs hat ucuslarına baslamalı artık.antalya da 8 ay ucarsın ful sonra 4 ay bossun filodaki 8 a320 modeli sabiha merkezli ic hat avrupa,balkanlar,orta dogu ve rusya bu bölgere sabiha baglantili ucsa süper olur
  • her şey iyi gidiyor dahada iyi olacak
  • Yemeye ekmek bulun :)))))

Onur Air tarafından Çin’in en büyük havayolu şirketi China Southern’dan alınan 3 adet Airbus A330-300 tipi uçakların ilki 25 Kasım tarihinde TC-OCS ismiyle Türk tesciline girdi.

Onur Air filosuna katılan MSN-908 seri numaralı Airbus A330 uçağı 310 koltuk kapasitesiyle uçacak. Türkiye’nin en büyük Airbus A330 filosuna sahip özel havayolu olan Onur Air’in çift koridorlu A330 sayısı yeni gelen uçakla birlikte 11’e yükselmiş oldu.

Onur Air’in anlaşmasını imzaladığı MSN-937 ve MSN-954 seri numaralı diğer iki Airbus A330 tipi uçakları ise önümüzdeki aylarda filoya katılacak.

Onur Air 2020 yılında tamamı Airbus’tan oluşan 36 uçaklık filoya ulaşacak

Filosunda 8 adet Airbus A320, 8 adet Airbus A321 ve 10 adet Airbus A330 tipi uçağa sahip olan Onur Air, 2020 yılı itibariyle filosuna China Southern’dan alınan uçaklara ilave olarak 8 adet Airbus A321 ve 2 adet Airbus A330 daha ekleyecek. Onur Air böylece 2020 yılında uçuşlarını 36 uçaklık filo ile gerçekleştirecek.

Onur Air filosuna yeni A330

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Uçuş Ekibi ~ 4 yıl önce
Onur Air özel hava yolu şirketi olarak büyük gövdeli ucaklarla inşallah Türkiye-Asya, Türkiye-Amerika gibi uzak uçuşları uygun fiyatta halkımıza sağlamasını dilerim. Almanyada nekadar güzel Lufthansanın alt markası olan Eurowings uygun fiyatta Almanya-Amerika ve buna benzer uzun uçuşlar sağlıyor inşallah AnadoluJet, Onur Air bunun gibi uçuşları halkımıza uygun fiyatta sunar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açsefil ~ 4 yıl önce
Kabinde hostesler asgari maaş alıyor hepsi aç Onurair ucuz işçi çalıştırıp uçak alması normal ama onca insanın hakkı kayboluyor hostes komşuma acıyorum asgari ücrete gece gündüz uçuyor çalışılacak yer değil yakında bunlarda iflas edip batacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepsi de y ~ 4 yıl önce
yalvarıyor gel gel diye dimi,thy tecrubesiz ilanını uzun surelığıne kapadı, pgs ye sımdı basvur bes ay sonraya cagırır belkı havuz yapıyo,corendon freebırd taılwınd adamın varsa ıcerde gırersın 3-5 kısı alıyor. onur yıne sımdıye kadar kımseyı zor durumda bırakmadı, ewet sartları agır ama 500 saate kadar cekılır, pgs 2 sene once asgarı ucret verıyodu, yıne ozamanlarında donebılır, kaç kısıyı rezıl ettı tıp satıp, unutmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cidde ~ 4 yıl önce
Saudia 3 ucagi istemedi gerek konfigürasyonundan dolayı gerek teknik sebeplerden onlari gonderip yerine bunlari alıyor.saudia operasyonlari icin sartti bu ucaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 4 yıl önce
Charter firmasının hat açmasını mı bekliyrsun? Jakarta'ya, Delhi'ye uçuyr adamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 4 yıl önce
Burada bir yanlışlık var gibi. planespotters.net, Onur filosunda 10 adet 330 olduğunu göstermekte. 10. 330, -300 versiyon olan bu TC-OCS; henüz uçuşlara başlamadı. Diğer 9 330 ise -200 versiyon. Bunlardan 2 adedi yarı gayr-ı faal. Zaten bu 2 uçak Saudia'ya kiralanmıştı. "Yaşlarının 20 yıla yaklaşması" nedeniyle Saudia bunları geri yolladı (Saudia, filosunda kiralık dahi olsa, 20 yaşından büyük uçak uçurtmuyor!!!) . Diğer 7 332 zaten Saudia'ya kiralık olarak uçmaktalar. Büyük olasılıkla TC-OCS de Saudia yolcusudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Battı batacak ~ 4 yıl önce
Derken Atlas gümledi Onur idare ediyor Allah çalışanlara sabır versin ..... şirket maaşları ödüyordur herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur sabiha merkezli ucmalı ~ 4 yıl önce
onur aır sabiha gökçen merkezli ic ve dıs hat ucuslarına baslamalı artık.antalya da 8 ay ucarsın ful sonra 4 ay bossun filodaki 8 a320 modeli sabiha merkezli ic hat avrupa,balkanlar,orta dogu ve rusya bu bölgere sabiha baglantili ucsa süper olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pfft ~ 4 yıl önce
Pegasusla baş edebilirmi Onur Air düşünerek yorum yazın
birisi ~ 4 yıl önce
her şey iyi gidiyor dahada iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce ~ 4 yıl önce
Yemeye ekmek bulun :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000