26 Nisan 2017, Çarşamba 09:28:17

Onur Air uçağında yolcular birbirine girdi

Onur Air'in İstanbul-Elazığ seferini yapan uçakta içkili bir erkek yolcu diğer yolcularla tartışma çıkardı, kavga uçak inene kadar devam etti
  • Bütün ülkelerin,bütün insanları,bütün zamanlarda vahşiliğe yatkındır. İnsanlar "iyi" olarak doğmazlar, "İYİ" edilirler.
  • Klasik Turk ucusu
  • Otobüs yolcuğunda yapamayacağı edepsiziliği kibar çalışanlar nedeniyle uçakta yapan görmemiş ve herşeyi kaba kuvvetle çözen görgüsüzlere diyecek yok. Ağır cezalar getirilsin böyle davranışlara. 10 yaşından küçük korkudan ağlayan çocuğunun yanında, sesini çıkaramayan karısının yanında uçarak gelip kafa atan adamı indirmiyorlar uçaktan. Yetmiyor adam alan inişinde dılarda bekliyor! Herkes bi hakkını arar bir erkek olmuş! Hayretle izliyorum. 150 insan da seyrediyor sadece. Hangisi vahim. Seviye bu!
  • Sorun çalışanının arkasında durmayan, durmayacak olan şirketine güvenmeyen, çalışanına güvenmeyen patrond dır. Yoksa yolcudur içer gelir onu adam edecek ekiptir. Ekip adam etmesini iyi bilir ama ekibin arkasında durcak ADAM YOK ADAM
  • Uçuş kurallarını hiçe sayan insanların güvenliğini tehlikeye atanlara havayolu değilde sghm nin bir düzenleme ile uçuşuna izin vermemesi gerekiyor.
  • Malesef cezalar caydırıcı değil, utanmak kalmadı zaten!
  • Ucak gibi bir yolcu ucaginda alkol olmamali hic bir ulkede bir kac seyi goz onunde bulundurmak lazim hersey para degil
  • Atladiginiz konu kavgayı çıkaran yurtdışından gelmiş ...eee bunda ne var dersiniz ben çok gurbetçi gördüm yazık. .Dünyanın neresinde olursanız olun fark etmiyor kendinzi gelistirmiyoruz..aynı kafayla kaba kuvvetle gorgusuzce tavırlar ama o kişi yurtdışında daha sakin tavrını koruyor sinirlensede..yumruk atamiyor...buda bizdeki görüntü nasılsa herkes birbirini öldürüyor yaptırım yok kavga edincede bişey olmuyo. ..öfke patlmasini biriken sıkıntıları kendi vatandasindan çıkarıyor bu mu ERKEKLIGINIZ?????....
  • 1500 lira az. 7000 lira ödemeden de ülkeden çıkış yasağı getirsin.
  • Bıraksaydınız yeseydiler birbirlerini cahil ordusu. Bunların değil uçakla otobüsle bile seyehat etmelerine izin verilmemeli!

Onur Air'in İstanbul-Elazığ seferini yapan uçakta içkili bir erkek yolcu diğer yolcularla tartışma çıkardı, kavga uçak inene kadar devam etti

Onur Air’in önceki akşam İstanbul-Elazığ seferini yapan Airbus 320 tipi uçağında başlayan kavga inişe kadar devam etti. İddiaya göre önceki akşam İstanbul’dan saat 21.15 sıralarında kalkan uçakta içkili olduğu gerekçesiyle bir erkek yolcu diğer yolcularla tartışmaya başladı. Tartışmaya birçok yolcu da katılınca uçakta kargaşa çıktı.

Kavgacı yolculardan biri diğerine “İn ulan aşağı” diye bağırdı. Bazı yolcuların tartışma nedeniyle sinirlerine hâkim olamadığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Yolcuların iddiasına göre tartışma uçak iniş yaparken de sürdü ve bazı yolcular inişte kemer takmadı. Saat 23.30’da iniş yapan uçağa kaptan pilotun talebi üzerine polis geldiği, yurtdışında yaşadığı bildirilen yolcunun uçaktan indirildiği bildirildi. Ancak resmi bir şikâyet olmadığı için serbest kaldı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, uçuş güvenliğini tehdit oluşturan davranışlarda bulunan yolculara bin 500 lira para cezası veriyor. (Hürriyet)

Onur Air uçağında yolcular birbirine girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Aykırı adam ~ 7 yıl önce
Bütün ülkelerin,bütün insanları,bütün zamanlarda vahşiliğe yatkındır. İnsanlar "iyi" olarak doğmazlar, "İYİ" edilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H ~ 7 yıl önce
Klasik Turk ucusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviye ~ 7 yıl önce
Otobüs yolcuğunda yapamayacağı edepsiziliği kibar çalışanlar nedeniyle uçakta yapan görmemiş ve herşeyi kaba kuvvetle çözen görgüsüzlere diyecek yok. Ağır cezalar getirilsin böyle davranışlara. 10 yaşından küçük korkudan ağlayan çocuğunun yanında, sesini çıkaramayan karısının yanında uçarak gelip kafa atan adamı indirmiyorlar uçaktan. Yetmiyor adam alan inişinde dılarda bekliyor! Herkes bi hakkını arar bir erkek olmuş! Hayretle izliyorum. 150 insan da seyrediyor sadece. Hangisi vahim. Seviye bu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nb ~ 7 yıl önce
Kadini doven elleri kirilsin insallah
Sorun ~ 7 yıl önce
Sorun çalışanının arkasında durmayan, durmayacak olan şirketine güvenmeyen, çalışanına güvenmeyen patrond dır. Yoksa yolcudur içer gelir onu adam edecek ekiptir. Ekip adam etmesini iyi bilir ama ekibin arkasında durcak ADAM YOK ADAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir. ~ 7 yıl önce
Kabin ekibinin yolcuları ''adam etme'' görev,yetki ve sorumluluğu yoktur.Ekibin arkasında devlet durmuyor ki? şirket nasıl dursun..Maalesef bu her hava yolu için geçerli.
Blacklist ~ 7 yıl önce
Uçuş kurallarını hiçe sayan insanların güvenliğini tehlikeye atanlara havayolu değilde sghm nin bir düzenleme ile uçuşuna izin vermemesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maykıl ~ 7 yıl önce
Malesef cezalar caydırıcı değil, utanmak kalmadı zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazij ~ 7 yıl önce
Ucak gibi bir yolcu ucaginda alkol olmamali hic bir ulkede bir kac seyi goz onunde bulundurmak lazim hersey para degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dede ~ 7 yıl önce
Alkolle ne alakası var,kavga çıkarmak isteyen her türlü çıkarır zaten.Senin gibi zihniyetliler yüzünden bu ülke gelişemiyo zaten!
xx ~ 7 yıl önce
Atladiginiz konu kavgayı çıkaran yurtdışından gelmiş ...eee bunda ne var dersiniz ben çok gurbetçi gördüm yazık. .Dünyanın neresinde olursanız olun fark etmiyor kendinzi gelistirmiyoruz..aynı kafayla kaba kuvvetle gorgusuzce tavırlar ama o kişi yurtdışında daha sakin tavrını koruyor sinirlensede..yumruk atamiyor...buda bizdeki görüntü nasılsa herkes birbirini öldürüyor yaptırım yok kavga edincede bişey olmuyo. ..öfke patlmasini biriken sıkıntıları kendi vatandasindan çıkarıyor bu mu ERKEKLIGINIZ?????....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarımsaklı yoğurt ~ 7 yıl önce
1500 lira az. 7000 lira ödemeden de ülkeden çıkış yasağı getirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Bıraksaydınız yeseydiler birbirlerini cahil ordusu. Bunların değil uçakla otobüsle bile seyehat etmelerine izin verilmemeli!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000