08 Mayıs 2016, Pazar 09:02:38

'Havalimanına karşı çıkanlar en önde uçuyorlar'

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2. kuruluş yıl dönümü kutlamalarının son gününde bir resepsiyon verildi.
  • Günde 20 uçak iniyormuş. Matematiği bilmeyen kişiler siyaset yapınca böyle oluyor.
  • Sol demek karşı çıkmak demek.. mantikli nedene gerek yok. Bos is olsun,devlete karşı olsun kafi
  • o zaman lifus lar durdurulsun
  • Çok güzel şekilde tarif etmiş chp yönetim zihniyeti. O yüzden bu memleket bunların zamanında bir şey görmeyip tüm cumhuriyet döneminden fazla yatırımı son 14 senede görebildi. Yandaş veya karşıt olun; hizmet etmek ve ülkeye yatırım deyince karşınıza RTE çıkıyor.
  • Senin partinin de yönetenlerin de ne olduklarını herkes tapelerde gördü...
  • senin gibi ona buna laf atıp malı hamuduyla götüren belediyeciler yarın iktidar değişse sakalları da kesersiniz içki masasına da oturursunuz en kral atatürkçüde olursunuz en babayiğit milliyetçi de bilmem ne de!
  • chp'ye laf demeden önce kendi partine bak, tüm dünya gördü tapelerde ne mal olduğunuzu! paraları sıfırlayanlara,evlerinde kasalar çıkanlara,milletin önüne yatanlara,ormanları,yeşil arazileri ona buna peşkeş çekenlere,çocukları genç yaşlarda şirketler kurup paraları götürenlere,lüks arabalara binen,villalarda oturan,yurtdışında kumar oynayanlara mesela!
  • Uzun zamandır duyuyorum şunu yaptık bunu yaptık yahu kardeşim vergi veriyoruz uçak biletinede para veriyoruz ne yaptın yapılan herşey işine gelirse yönteminde yap işlet devret kardeşim ne yani hiçmi yemeden yaptın hiçmi yandaşa vermedin nedir bu yalan dolan yapıldıysa parasını verdim seninde görevin yapmak.Salakmıyız biz kalpazan çetesi gibi mafya gibi çalışıyorsunuz paylaşamıyorsunuz bile yok başbakan değişsin yok belediye başkanı değişsin noluyor birader rant bölüşülemiyor 90senedir doyuramadık sizi aç köpekler havaalanı yaptık kim işletiyor işleten yandaş işleten trol köpek herifler mafyasınız mafya.
  • Bu millete yazik, alayiniz aynisiniz
  • Tipik chp

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 2. kuruluş yıl dönümü kutlamalarının son gününde bir resepsiyon verildi. Büyükşehir Belediye binasının sergi salonunda gerçekleştirilen resepsiyona AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, AK Parti’li belediye başkanları, daire müdürleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Resepsiyonda bir konuşma yaparak iki yıllık çalışmaları özetleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu-Giresun Havalimanı hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

“HAVAALANINA DA KARŞI ÇIKAN CHP’LİLER, BUGÜN UÇAĞIN ÖN KOLTUĞUNDA OTURUYOR”

Geride 220 milyon lira borç bırakmış eski Ordu Belediye Başkanı’nın bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, sahil gezinti alanının genişletilmesine yönelik denize dolgu çalışmalarını protesto etmek için kendisine çevreci diyen bir grubun yürüyüş yaptığını ve bu yürüyüşü de eski Ordu Belediye Başkanı, yeni CHP Genel Başkan Yardımcısı olduğuna dikkat çekti.

Yılmaz, şöyle devam etti: “Bir de baktık ki Ordu’da yürüyüş yapacak adam bulamamışlar Artvin’den Sinop’tan eylemci getirmişler. Yürüyüş yapanların başında da bir de baktık ki CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı var. Hatta herkese mesajlar çekilmiş yürüyüş yapacağız diye. Kim organize etti bunu, eski Ordu Belediye Başkanı CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı. Sonra baktık yürüyüş yapan kişi sayısı 152, 5 tanede milletvekili etti 157. İşin ilginç yanı, O CHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara’dan Ordu’ya denize doldurularak yapılan, dünyada 3. Avrupa’da 1. havaalanına iniş yaptı, sonra geldi deniz doldurulmasın diye yürüyüş yaptı. Bunlar denize dolgu ile yapılan havaalanına da karşıydı. 2002’de havaalanını yapacağız dedik yapamazlar dediler. 2009’da programa aldırdık dedik, seçim yatırımı dediler. 2011’de temelini attık buna da seçim yatırımı dediler. 2014 yılında hep beraber açtık, CHP PM üyesi olan o zaman CHP milletvekili bu havalimanı bozuk dedi. Bozuk diyen kişiler baktık ki uçağın en ön sırasında oturuyorlar. Şimdi o havalimanına günlük 20 tane uçak iniyor.”

'Havalimanına karşı çıkanlar en önde uçuyorlar'

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Propaganda ~ 8 yıl önce
Günde 20 uçak iniyormuş. Matematiği bilmeyen kişiler siyaset yapınca böyle oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matematik ~ 8 yıl önce
Neyi biliyorlar ki matematiği bilsinler. Üstelik matematik pozitif bilim. Bunların da bilimle işi olmaz.
Ruhi ~ 8 yıl önce
Sol demek karşı çıkmak demek.. mantikli nedene gerek yok. Bos is olsun,devlete karşı olsun kafi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SOL ~ 8 yıl önce
Sol demek okumak demek. Çocuk istismarına karşı çıkmak demek. Ezilenlerin yanında olmak demek. Yandaşlara karşı çıkmak demek. Ensar vakfına hayır demek. Adam gibi araba kullanmak demek. Çağdaş olmak demek. Medeni olmak demek. Kaliteli insan olmak demek. Kitap seven insan demek. Koyun olmamak demek. Ülkeyi sevmek demek.
Ruhi ~ 8 yıl önce
Okuyan ama özgüveni olmayan,herşeyi batıdan bekleyen,kendi asil kanı damarlarında iken asaletten yoksun,herşeyi devletten bekkeyen, salla başı al maaşı zihniyete sahip,dededen toruna devlet kurumu corekcisi ezik bir kafadir sol. Halkini bilmeyen,atasini saldıran kiran doken,mediyenitsiz sanan kafadir TÜRKIYE sol u. Bana sol ne anlatmayın. Sol ne solcu ne onu öğrenin
Ruhi ~ 8 yıl önce
Bana ne ensar vakfindan. Tanimam bilmem. Orada bi sapik var diye amma goy goy yaptınız.20 YILLIK MEB ogretmenleri de çıkıyor tüm MEB sapik mi. Bos muhabbet yapma ticariii
B737 ~ 8 yıl önce
Bir maddeyi unutmuşsun ben tamamlayayım sol demek İslam düşmanı demek
tayyör ~ 8 yıl önce
sağ demek hırsızlık yolsuzlık demek
Ruhi ~ 8 yıl önce
Ruh durumu bozuk bir yazı olduğu için şaşırmadık. 6 yaşında çocukla evlenme fervası veren, sabah akşam TV ler de orama burama su kaçarsa oruç bozulur mu diyen ensar vakfı gibi bir kuruluşu ayakta alkışlayan birilerinden başka bir şey beklenmezdi. Kısa bir özet. Bana bir tane islamla gelişmiş ülke gösterebilir misiniz ? Hayır... En iyisi Suudi arabistan onun da durumu ortada. Durumunuza üzüldüm. Geçmiş olsun.
sağcı ruhi'ye ! ~ 8 yıl önce
sağ demek, koşulsuz biat etmek,şükürcü olmak,zenginin,güçlünün,iktidarın yanında olmayı marifet saymak onlara yalakalık yapmak demek, milleti çıkarları için allah,kuran,peygamber ile kandırmak demek, millete az ile yetinmeyi akıl verip kendileri lüks içinde yaşamak demek,insanları sömürmek,hak,hukuk vermemek demek, tembellik,adilik,rezillik,yolsuzluk,rüşvetçilik,halkı kolaya,sahtekarlığa alıştırmak demek, gayri müslümlere gavur deyip küfredip icatlarını para basıp alarak onları zengin etmek ve o icatlarla birbirlerine hava atmak demek, sorgulayan,hesap soran,adalet ve eşitlik isteyenleri işlerine gelmediği için kötülemek demek, gerilik,yobazlık,kalkınmamışlık,sanayisizlik,teknolojisizlik demek, torpil,hemşehricilik,eş,dost,kayırma demek, kul hakkı yemek demek, parayla askerliği satmak demek, vatandaşına eziyet etmek demek,dünyanın en pahalı arabasını,benzinini,doğalgazını,elektriğini,internetini vs vatandaşına müsteri gibi satmak demek,para,para,para demek... daha sayayım mı?
tatlı su pilotu ~ 8 yıl önce
o zaman lifus lar durdurulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAHAHA ~ 8 yıl önce
Çok güzel şekilde tarif etmiş chp yönetim zihniyeti. O yüzden bu memleket bunların zamanında bir şey görmeyip tüm cumhuriyet döneminden fazla yatırımı son 14 senede görebildi. Yandaş veya karşıt olun; hizmet etmek ve ülkeye yatırım deyince karşınıza RTE çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknoloji ~ 8 yıl önce
Dunyada teknoji gelisti akp olmasa 15 yilda tr de birsey degismeyecek demek ahmaklik
Yazık ~ 8 yıl önce
Yazık bu insanlara. Okumayı bilmezler ama CHP zihniyetine laf söylerler. Önce okuyun öğrenin sonra konuşun. Cahille tartışmak bize yakışmaz.
ztk ~ 8 yıl önce
1923 ten bugune kadar ekonomik buyume ortalamamiz 4.1 % ,bunun icinde bir dunya ekonomik buhrani, dunya savasi, kibris savasi, 3 darbe, dogudaki savas, tum krizler dahil.. 2002 den bugune ,akp nin ekonomik buyume ortalamasi 4.4 % ve dunyanin paraya dolarin habire basildigi ve bize kredi olarak geldigi boguldugu bir donemdi.. bizim gibi gelismekte olan ulkelerin hindistan, meksika, nijerya ,sili ,arjantin gibi ulkelerin grup olarak 2002 den bugune buyume ortalamasi 6% .. hizmet buyume hep akp diyen arkadasa ihtaf ediyorum!
Ruhi ~ 8 yıl önce
Hikayeyi birak. %4.1 buyuyen ulke igne yapamiyordu. Adam asmaydi işi. Demir ag dediğin bakırköy banliyö hattiydi.
O zaman ~ 8 yıl önce
Bu teknolojik gelişmeyi Çad'da nijerde vb görmüyoruz
hahaha'ya ! ~ 8 yıl önce
şakşakladıkların neden en büyük yatırımların hemen hepsini bir bölge ve şehire yapıyorlar? bu ülkede sadece bir bölge mi var? mesela yapılan yollar ne hikmetse kısa sürede bozuluyor ve hemen tamire başlanıyor, millete hava atmak ve birileri daha da zengin olsun diye olmasın sakın! geliştiği söylenen ülkemizin 80 milyon nüfusu 81 ili var ve nüfusun dörtte birinden fazlası sadece bir şehirde yaşıyor neden? devletin kendisi açıkladı son 15 yılda 8 milyondan fazla insan istanbul'a göç etmiş yatırımların bir parçası herhalde! ithalatta rekorlar kırılıyor bu da mı yatırım? eğitime önem vermeyip,kaliteli insan ve işgücü üretmeyip,teknolojisiz,sanayisiz,icatlı patenti olmayıp da büyüyen kaç ülke var? tübitak'ın başına hayvanat bahçesi müdürünü getiren ülke mi hangisi ey sahibinin sesi?
tape ~ 8 yıl önce
Senin partinin de yönetenlerin de ne olduklarını herkes tapelerde gördü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havagazı ~ 8 yıl önce
senin gibi ona buna laf atıp malı hamuduyla götüren belediyeciler yarın iktidar değişse sakalları da kesersiniz içki masasına da oturursunuz en kral atatürkçüde olursunuz en babayiğit milliyetçi de bilmem ne de!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ordulu ~ 8 yıl önce
chp'ye laf demeden önce kendi partine bak, tüm dünya gördü tapelerde ne mal olduğunuzu! paraları sıfırlayanlara,evlerinde kasalar çıkanlara,milletin önüne yatanlara,ormanları,yeşil arazileri ona buna peşkeş çekenlere,çocukları genç yaşlarda şirketler kurup paraları götürenlere,lüks arabalara binen,villalarda oturan,yurtdışında kumar oynayanlara mesela!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 8 yıl önce
Uzun zamandır duyuyorum şunu yaptık bunu yaptık yahu kardeşim vergi veriyoruz uçak biletinede para veriyoruz ne yaptın yapılan herşey işine gelirse yönteminde yap işlet devret kardeşim ne yani hiçmi yemeden yaptın hiçmi yandaşa vermedin nedir bu yalan dolan yapıldıysa parasını verdim seninde görevin yapmak.Salakmıyız biz kalpazan çetesi gibi mafya gibi çalışıyorsunuz paylaşamıyorsunuz bile yok başbakan değişsin yok belediye başkanı değişsin noluyor birader rant bölüşülemiyor 90senedir doyuramadık sizi aç köpekler havaalanı yaptık kim işletiyor işleten yandaş işleten trol köpek herifler mafyasınız mafya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haketmek ~ 8 yıl önce
Bu millete yazik, alayiniz aynisiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipik ~ 8 yıl önce
Tipik chp

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000