25 Ekim 2015, Pazar 14:00:51

Ordu-Giresun'da işler yolunda

Avrupa ve Türkiye'nin denize dolgu yapılarak inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na gösterilen yoğun talebi karşılamak için sefer sayılarının da artırıldığı bildirildi.
  • Bu havalimanı 4 ayda 30 dan fazla havalimanını geride bıraktı. En geç bir yıla kadar günlük uçuş sayısı 15 i geçecek... Birileride oldukca üzülecek.
  • taşıma su ile değirmen dönmez. anlayan anladı !
  • zonguldak ta havaalanı yok ne olmuş yani.... bizim siyasılarımiz krallll.....
  • boş boş işler, seferler. e yani ? memlekete ne faydası var ? fuzuli fuzuli işler bunlar. helal yoldan ödenilen vergiler nasil da carcur ediliyor. trabzon, samsun dururken. daha yakıt koyulamıyor uçaklara. yakındır zaten üzerinde fındık kurutulması, düğün yapılması. püfür püfür eser bi de ohhh.
  • biktik bu orgu giresun haberlerinden ediyor ordulu mu giresunlu mu?
  • günde istanbula 6 uçuş eee sonra ??? 8 uçuşmu 10 uçuşmu ! başka bir hedef ??? yok ! başkente bile yok ....
  • E iyi hos istanbula gunde 6 sefer olacak bu sekilde ama baska kentlere de baglanmasi lazim. Madem bu kadar potansiyel var. ankara izmir basta olmak uzere capraz ucuslara da baslanmasi lazim.
  • Yüzde yüzlere ne demek ya? Hadi bu saçmalığı geçtim de %80'de yüzde yüze yakın, %95 de yakın. Yani salladığım belli olmasın diye yüzde yüzlere çok yakın diyeyim diye düşünmüş her halde. Ama çıkıp tam olarak doluluk oranlarını açıklayamazlar. Yiyiyorsa onu da açıklayıverse ya. Aslında bu konuda yapılabilecek çok basit bir şey var. Buraları takip eden ve bu meydana/meydandan uçan insanlar üç aşağı beş yukarı doluluk oranlarını paylaşabilirler. Bunu tüm hatlar için yapabilecek bir site de kurulabilir hatta. Objektif, mümkünse fotograflarla desteklenen doluluk oranları paylaşılabilecek ve bu valimsi benzeri, haddi olmayan işlere kalkışan varlıkların haddini bildirecek bir oluşum. Elbette her meydanın tam kapasite çalışmasını isterim. Ama DHMİ dururken sırf siyasi propaganda için valinin şaklabanlık yapmasına gerek yok.
  • Emegi gecenlere tesekkurler.Allah razı olsun
  • Aman sorun olmasın

Avrupa ve Türkiye'nin denize dolgu yapılarak inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'na gösterilen yoğun talebi karşılamak için sefer sayılarının da artırıldığı bildirildi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 22 Mayıs'ta açılışını yaptığı Ordu-Giresun Havalimanı'nda yoğunluk yaşandığını söyledi.

Deniz üzerine inşa edilen havalimanını kullanmak isteyen yolcu sayısının her geçen gün arttığını belirten Balkanlıoğlu, şu ana kadar 100 binin üzerinde vatandaşın havalimanını kullandığını ifade etti.

Yolcu sayısının artmasıyla ek seferlerin düzenlendiğini kaydeden Vali Balkanlıoğlu, "İlk aylarda Türk Hava Yolları tarafından günde 3 sefer yapılıyordu. Şimdi Türk Hava Yolları bir sefer daha ekledi. Aynı zamanda özel bir havayolu şirketi de Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Kasım ayından itibaren seferlere başlıyor. Bu havayolu şirketi de günlük 2 sefer yapacak. Toplamda ise günlük 6 sefer olacak" dedi.

Vali Balkanlıoğlu, sefer sayısının, diğer havayolu şirketlerinin havalimanına girmesiyle daha da artmasını beklediklerini vurgulayarak, "Denizdeki havalimanına çok yoğun ilgi var. Uçakların tamamı neredeyse tam dolu geliyor ve tam dolu gidiyor. Doluluk oranı yüzde yüzlere çok yakın" diye konuştu.

Daha önce havalimanında yolcu sorunu yaşanıp yaşanmayacağı konusunda endişelerin yaşandığını ancak havalimanının açılmasıyla yolcu sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Balkanlıoğlu, "Bilet fiyatlarının ilk aylara oranla düşmesi de yolcu sayısının artmasını sağladı" ifadesini kullandı.

Vali Balkanlıoğlu, kasım ayından itibaren havalimanında gece uçuşlarının, ilerleyen aylarda da uluslararası uçuşların başlayacağını sözlerine ekledi.

Ordu-Giresun'da işler yolunda

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

İzmirli ~ 8 yıl önce
Bu havalimanı 4 ayda 30 dan fazla havalimanını geride bıraktı. En geç bir yıla kadar günlük uçuş sayısı 15 i geçecek... Birileride oldukca üzülecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
taşıma su ile değirmen dönmez. anlayan anladı !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Closed ~ 8 yıl önce
Seçimden sonra kapanır zaten. O zaman kimse su taşımayacak.
heyt ulen.... ~ 8 yıl önce
zonguldak ta havaalanı yok ne olmuş yani.... bizim siyasılarımiz krallll.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
boş boş işler, seferler. e yani ? memlekete ne faydası var ? fuzuli fuzuli işler bunlar. helal yoldan ödenilen vergiler nasil da carcur ediliyor. trabzon, samsun dururken. daha yakıt koyulamıyor uçaklara. yakındır zaten üzerinde fındık kurutulması, düğün yapılması. püfür püfür eser bi de ohhh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BEKLENEN... ~ 8 yıl önce
Hoş geldin rezaletin dikalası...
ordu giresun ~ 8 yıl önce
biktik bu orgu giresun haberlerinden ediyor ordulu mu giresunlu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ordulu ~ 8 yıl önce
günde istanbula 6 uçuş eee sonra ??? 8 uçuşmu 10 uçuşmu ! başka bir hedef ??? yok ! başkente bile yok ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkente yok mu? kör müsün birader ~ 8 yıl önce
Anadolujet ilk günden itibaren Ankara-OGU uçuyor..
Başkente yok mu? kör müsün birader ~ 8 yıl önce
Anadolujet ilk günden itibaren Ankara-OGU uçuyor..
Karsiyakali ~ 8 yıl önce
E iyi hos istanbula gunde 6 sefer olacak bu sekilde ama baska kentlere de baglanmasi lazim. Madem bu kadar potansiyel var. ankara izmir basta olmak uzere capraz ucuslara da baslanmasi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabır. adım adım olur hepsi ~ 8 yıl önce
sabır
Tabi ya ~ 8 yıl önce
Yüzde yüzlere ne demek ya? Hadi bu saçmalığı geçtim de %80'de yüzde yüze yakın, %95 de yakın. Yani salladığım belli olmasın diye yüzde yüzlere çok yakın diyeyim diye düşünmüş her halde. Ama çıkıp tam olarak doluluk oranlarını açıklayamazlar. Yiyiyorsa onu da açıklayıverse ya. Aslında bu konuda yapılabilecek çok basit bir şey var. Buraları takip eden ve bu meydana/meydandan uçan insanlar üç aşağı beş yukarı doluluk oranlarını paylaşabilirler. Bunu tüm hatlar için yapabilecek bir site de kurulabilir hatta. Objektif, mümkünse fotograflarla desteklenen doluluk oranları paylaşılabilecek ve bu valimsi benzeri, haddi olmayan işlere kalkışan varlıkların haddini bildirecek bir oluşum. Elbette her meydanın tam kapasite çalışmasını isterim. Ama DHMİ dururken sırf siyasi propaganda için valinin şaklabanlık yapmasına gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android uygulaması ~ 8 yıl önce
dostum senin açından yola çıkarsak % 10 da, %100 e yakın doluluk oranlarına gelince gir thy nin sitesine bak bilet fiyatına anlarsın doluluk oranını bu arz talep meselesi yani
patladı mı? ~ 8 yıl önce
ulan bir başarı var ortada, hem de sizin gibi memlekete yapılan hizmeti kendisi yapamıyor diye batırmaya çalışan zihniyete Karşın! Bari sus da edepli ol. Eleştirecek şey bulamamış, ezilmiş büzülmüş, yok %100 e ne yakınmış?! De git bre!
Mukemmel ~ 8 yıl önce
Emegi gecenlere tesekkurler.Allah razı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B747 ~ 8 yıl önce
Aman sorun olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000