13 Ağustos 2016, Cumartesi 09:03:38

Ordu-Giresun'dan Almanya ve Avusturya uçuşları başlayacak

Ordu-Giresun Havalimanı trendi en hızlı yükselen havalimanı. Önümüzdeki aylarda KKTC’nin yanı sıra Almanya ve Avusturya uçuşları başlayacak.
  • Tek sorum Stuttgart Ordu direk ucus ne zaman?? Tskl.
  • bukadar tutarsız açıklama olurmu. bir türlü ordu-Giresun hava alanından Avrupaya direk uçuş zamanı belirtilmiyor. Acaba neden?
  • 5 aydır her onüne mikrofon uzatılanın dilinde bu nakarat. Güya 3 haziranda charter da olsa yurtdışı seferi başlıyordu. Sezon bitmek üzere tatilciler dönüşe başlamış bunlar hâlâ yurtdışı başlayacak muhabbetinde. Bunlar açıklama yapmak için yapılan açıklamalar.
  • Bursadan direkt sefer orgi istiyoruz Türkiyenin en prestijli uculmasi gereken bir havalimani farki hissedin Karadenizin aabiha gökceni
  • Bir havaalani bu kadar mi etki yapar arkadas. Bu zamana kadar Trabzon Samsun hic mi kafayi calistirmadi. Bence direk Londra, Berlin,Roma ucuslari da baslasin.
  • Avusturya ya hangi şirket uçaçakçış? Bilen varmı?
  • 90.000 Ordu ve Giresunlu'nun yaşadığı KCO'dan OGU'ye; 94.000 Erzurum ve Bayburtlu'nun yaşadığı KCO'dan ERZ'ye sefer başlatmamak gerekçesi ne olabilir? YEI/SZF kadar değeri yokmu? Verin 1 E- 190 3 gün birine 4 gün birine gidip gelsin yaw.
  • Bu havalimaninin taxi yolu yok mu. Uçaklar inisten sonra Ilkel ilkel runwayden mi gidiyorlar aprona? Yoksa bu haberdeki resim eski tarihli mi? Bilgi verebilecek varsa sevinirim. Yoksa, yoğunluğu az olan havalimanlarinda runway, ayni zamanda taxi way olarak da kullanilir mi? Bu gayet dogal bir sey midir?
  • Ordu belediye baskanimizdan ricamiz Havalimani dan sehre toplu tasima hizmeti vermesi Havasa mahkum etmeyin bizi
  • Ordu belediye baskanimizdan ricamiz Havalimani dan sehre toplu tasima hizmeti vermesi Havasa mahkum etmeyin bizi

KKTC Ercan Havaalanı ile Ordu-Giresun Havalimanı arasında ilk uçuşların başlamasıyla birlikte Ordu’ya gelen KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yıılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yılmaz, KKTC’li Bakan Ataoğlu ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ı Büyükşehir Belediyesi önünde karşıladı.

Konuklara Ordu ile ilgili teknik bilgiler veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, turizm kenti olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediklerini, özellikle Ordu-Giresun Havalimanının açılışıyla birlikte bu konuda hızlı bir tırmanışa geçtiklerini belirtti. İç seferlerin artması ve önümüzdeki aylarda KKTC’nin yanı sıra Almanya ve Avusturya uçuşlarının başlamasıyla birlikte turizm alanında önemli bir merhale atlamış olacaklarını belirten Yılmaz, Ordu’da hem nüfus hem de turizm konusunda yüksek bir potansiyel bulunduğunu vurguladı.

Bakan Yardımcısı Yayman: “Yeni dönemde turizmin çeşidi artacak”
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman da, artık Türkiye’nin deniz, kum, güneş parantezinden çıkıp özellikle yayla ve kültür turizminin geliştirilmesi konusunda yeni bir atılım içerisinde olduklarını belirtti. Yayman, “Yeni dönemde Türkiye’de pazar çeşitliliğini arttırmak için bir çalışma içerisindeyiz. Ordu bizim önemli destinasyon alanlarımızdan birisi. KKTC ile Türkiye arasında sadece bir duygudaşlık yok. Bir kaderdaşlık var, bir tarihdaşlık var. Bu aidiyetlerin geliştirilmesi bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

Fikri Ataoğlu: “KKTC ve Karadeniz’de turizm artacak”
KKTC Çevre ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu da, Ordu ile KKTC uçuşlarının başlamasıyla iki bölgenin turizm açısından önemli bir ivme kazanacağını belirtti. Ataoğlu, “Ordu-Giresun uçuşlarıyla Karadenizlilerin KKTC’ye gelip oradaki güzellikleri yaşamasını sağlayacağız. Sadece deniz kum güneş değil dağcılık, yürüyüş, spor ve sağlık turizmi açısından da bunu sağlayacağız. Bunun iki tarafa da büyük etkisi olacaktır. İki ülke olarak böylelikle büyümeyi aynı şekilde yakalamış olacağız. Bu uçuşların haftada 3 kez gerçekleştiği zaman aynı şekilde KKTC’deki vatandaşlarımızın Giresun’a, Ordu’ya, Trabzon’a aynı şekilde buradaki vatandaşlarımızın da KKTC’yi görmesi turizm oranını hayli arttıracaktır" ifadelerini kullandı.

Ordu-Giresun'dan Almanya ve Avusturya uçuşları başlayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Yilmaz Hatice ~ 7 yıl önce
Tek sorum Stuttgart Ordu direk ucus ne zaman?? Tskl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 7 yıl önce
bukadar tutarsız açıklama olurmu. bir türlü ordu-Giresun hava alanından Avrupaya direk uçuş zamanı belirtilmiyor. Acaba neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep aynı nakarat ~ 8 yıl önce
5 aydır her onüne mikrofon uzatılanın dilinde bu nakarat. Güya 3 haziranda charter da olsa yurtdışı seferi başlıyordu. Sezon bitmek üzere tatilciler dönüşe başlamış bunlar hâlâ yurtdışı başlayacak muhabbetinde. Bunlar açıklama yapmak için yapılan açıklamalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Firat ~ 8 yıl önce
Bursadan direkt sefer orgi istiyoruz Türkiyenin en prestijli uculmasi gereken bir havalimani farki hissedin Karadenizin aabiha gökceni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay Anasini ~ 8 yıl önce
Bir havaalani bu kadar mi etki yapar arkadas. Bu zamana kadar Trabzon Samsun hic mi kafayi calistirmadi. Bence direk Londra, Berlin,Roma ucuslari da baslasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsiz ~ 8 yıl önce
Ogu yapilmadan,dunya kadar elestiri yapilmisti.belki sizde bu elestirileri yazanlardansinizdir.o gun demedigini birakmayanlar bugunun gercegini gorup sessiz olsunlar lutfen
ercan ~ 7 yıl önce
Miami, Manila, Sydney , Calcuta, Bounos Aires neden olmasın???
niklas34 ~ 8 yıl önce
Avusturya ya hangi şirket uçaçakçış? Bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW's Shadow ~ 8 yıl önce
90.000 Ordu ve Giresunlu'nun yaşadığı KCO'dan OGU'ye; 94.000 Erzurum ve Bayburtlu'nun yaşadığı KCO'dan ERZ'ye sefer başlatmamak gerekçesi ne olabilir? YEI/SZF kadar değeri yokmu? Verin 1 E- 190 3 gün birine 4 gün birine gidip gelsin yaw.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsiz ~ 8 yıl önce
Sabirli olmak gerek belki oda olur
Taxi ~ 8 yıl önce
Bu havalimaninin taxi yolu yok mu. Uçaklar inisten sonra Ilkel ilkel runwayden mi gidiyorlar aprona? Yoksa bu haberdeki resim eski tarihli mi? Bilgi verebilecek varsa sevinirim. Yoksa, yoğunluğu az olan havalimanlarinda runway, ayni zamanda taxi way olarak da kullanilir mi? Bu gayet dogal bir sey midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerk de yok ~ 8 yıl önce
Aynen dediklerin doğru,öyle.
Cevaben ~ 8 yıl önce
Evet. Küçük meydanların bir öoğunda taksi yolu yoktur. Pist sonu ve başında bulunan turnwayler yeterlidir.
Teşekkür ederim. ~ 8 yıl önce
Cevaplariniz için tesekkur ederim arkadaslar. Gercekten de uçuş sıklığına bakildiginda ilk asamasa taxi yoluna gerek yok aslinda.
Ordulu ~ 8 yıl önce
Ordu belediye baskanimizdan ricamiz Havalimani dan sehre toplu tasima hizmeti vermesi Havasa mahkum etmeyin bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ordulu ~ 8 yıl önce
Ordu belediye baskanimizdan ricamiz Havalimani dan sehre toplu tasima hizmeti vermesi Havasa mahkum etmeyin bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000