21 Kasım 2013, Perşembe 10:12:13

AVRUPA'NIN EN UCUZU BİR TÜRK ŞİRKETİ

Pegasus, Avrupa’nın en ucuz fiyatlı havayolu taşıyıcısı oldu. Havayolu fiyat karşılaştırma sitesi WhichAirline’ın son raporuna göre, Pegasus düşük fiyatlı 20 Avrupalı hava taşıyıcısı arasında en ucuzu oldu.
  • THY'den pahalı olduğunu düşünenlere de kapak olsun bu araştırma. Pegasus'a güvenli uçuşlar ve daha nice başarılar dilerim. Pegasus olmasaydı insanlar uçakları sadece havaya baktıklarında görebilecekti. 1 Şubat tarihli Amsterdam uçuşlarını karşılaştırdım örnek olması açısından: THY: 386 TL Pegasus: 223 TL (pahalı olan bilet fiyatı) Pegasus'un ayrıca 195 TL'ye de bileti var.
  • Ryan air le bir ispanya italya ucun 16 euro birde uluslararasi ucuyorsun.. pegasus haftasonu 200 tl istanbul izmir.. Pr yapiyorsunuz tamamda abartmayin
  • ılk ısım thy ıle pegasusu karsılastırmak oldu bukadar thy ucuz dıyen arkadaslarım yazınca.hemn soyleyım kasım ayının 10 nunda sawdan izmire gidiyoruz 30 aralıkdada donuyoruz.tek kısı thy 191 tl pegasus 101 tl fıyatlara hersey dahıldır.yanı bu fıyatlar yaklasık 20 gun sonra ızmıre gıdıp gelmek ısyen bır kısının oduyecegı paradır.bukadar yazmanıza gerek yok.gırın bakın.arkadaslar soyle bır yanılma ıcıne gırıyorlar.soyledıgım tarıhtekı thy bılet fıyatı 53 tl olarak gozukuyor arkadas bu gıyatı baz alarak buraya yazıyor.ama ışerı tıkladıgında 53 tllık bılet 103 tl oluyor.yanı arkadas pegasusa laf atarken su ve kraker ıcın yaklasık 50 tl lık bır alısverıs yapmıs oluyor.kendısıne afıyet olsun ger sevgılerımızı ıletırız
  • Şubat ayındaki uçuşun detaylarını ver herşeyiyle ben sana THY den daha ucuza alayım biletini pegasustan... Adamlar o kadar araştırmayı boşuna yapmışlar bizim çok bilmişlere sorsalar hemen cevabı alırlardı:) su bile parayla ama:):)
  • Öncelikle tebrik ediyorum. Sanıyorum ki bu parmağı şıklatınca olacak bir şey değil ve ülkemizden bir havayolunun vatandaşları uçakla tanıştırmak amacı ile çıktığı uzun yolun meyvelerini avrupadan ödülle toplaması gurur verici. Tavan fiyat vb yaptırımların devam etmemesi durumunda bir çok başarıya daha imza atacağı kuşkusuz. Yolu açık olsun.
  • ali saban cı kendi hangarını kursun dahada buyucek tır uçaklarının agır bakımlarını kendısı yapabılecek konuma gelmelı bugun kursun habomun fısını ceker eger devlet te engellemesse thy yı gecer
  • Pegasusu tebrik ediyorum.Allah Yollarını açık etsin.Kazandırıyor,kazanıyor,sevindiriyor,mutlu ediyor.Allah kaza bela vermesin.Tebrikler Ali bey,Sertaç bey ve ailenin diğer üyeleri.
  • Bu özverili personel ile Ali Bey"in sırtı asla yere gelmez...Bekleyin yakında AKBİL ile uçuracağız hepinizi...
  • defalarca saçma hem de. ben son dk. hiçbir zaman bilet almadım. şu an 2 yurtdışı uçuşum olacak ve 2si de şubat ayı için ve ne göreyim thy ve pegasus kafa kafaya inanılır gibi değil. bu daha önceden de başıma geldi. o yüzden bunları yazıyorum. ne çok pegasusçu varmış.
  • Saçma diyen arkadas bir araştırma da sen yap... Sonucu ne olacak acaba...

İngiliz gazetesi The Guardian’ın haberine göre, Pegasus kişi başı tek yön (20 kilogram bagaj ve işlem ücreti dahil) 63.19 euro’luk (171.821 TL) fiyatla karşılaştırma listesinin başında yer aldı.

İkinci sırada Macar Wizz Air, tek yöne ortalama 75.74 euro fiyatla uçuruyor.  Listenin üçüncü sırasında bulunan BlueAir ise tek yönde 82.45 euro’luk bilet fiyatına sahip.

WhichAirline, bu listeye Ekim/Kasım 2013 tarihindeki Avrupa uçuşlarındaki 300 bin fiyat arasından hesaplamayla ulaştı.  Ryanair ise ortalama 83.45 euro fiyatla dördüncülüğe düştü.  EasyJet ise listede ortalama 89.97 euro’luk fiyatla beşinci sırada yer aldı. Listede en pahalı ise 206.76 euro’luk fiyatla FlyThomasCook oldu.

Bilet alırken dikkat

Raporda şu bilgilere yer verildi: “Düşük ücretli havayolları çeşitli ücretlerden para kazanıyorlar. Onların bu konudaki yaratıcılığı sınırsız görünüyor. Örneğin, Ryanair’den bilet alacaksanız rezervasyonun her aşamasında çok dikkatli olun. Ryanair, seyahat sigortası gibi bazı ücretleri çok akıllı şekilde saklıyor. 15 kilogram diyerek beş kilo daha fazla bagaj getirirseniz 100 Euro’ya mal oluyor.” (Milliyet)

AVRUPA'NIN EN UCUZU BİR TÜRK ŞİRKETİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kapak ~ 10 yıl önce
THY'den pahalı olduğunu düşünenlere de kapak olsun bu araştırma. Pegasus'a güvenli uçuşlar ve daha nice başarılar dilerim. Pegasus olmasaydı insanlar uçakları sadece havaya baktıklarında görebilecekti. 1 Şubat tarihli Amsterdam uçuşlarını karşılaştırdım örnek olması açısından: THY: 386 TL Pegasus: 223 TL (pahalı olan bilet fiyatı) Pegasus'un ayrıca 195 TL'ye de bileti var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saka mi ~ 10 yıl önce
Ryan air le bir ispanya italya ucun 16 euro birde uluslararasi ucuyorsun.. pegasus haftasonu 200 tl istanbul izmir.. Pr yapiyorsunuz tamamda abartmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karsılastırma ~ 10 yıl önce
ılk ısım thy ıle pegasusu karsılastırmak oldu bukadar thy ucuz dıyen arkadaslarım yazınca.hemn soyleyım kasım ayının 10 nunda sawdan izmire gidiyoruz 30 aralıkdada donuyoruz.tek kısı thy 191 tl pegasus 101 tl fıyatlara hersey dahıldır.yanı bu fıyatlar yaklasık 20 gun sonra ızmıre gıdıp gelmek ısyen bır kısının oduyecegı paradır.bukadar yazmanıza gerek yok.gırın bakın.arkadaslar soyle bır yanılma ıcıne gırıyorlar.soyledıgım tarıhtekı thy bılet fıyatı 53 tl olarak gozukuyor arkadas bu gıyatı baz alarak buraya yazıyor.ama ışerı tıkladıgında 53 tllık bılet 103 tl oluyor.yanı arkadas pegasusa laf atarken su ve kraker ıcın yaklasık 50 tl lık bır alısverıs yapmıs oluyor.kendısıne afıyet olsun ger sevgılerımızı ıletırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmaya.. ~ 10 yıl önce
Şubat ayındaki uçuşun detaylarını ver herşeyiyle ben sana THY den daha ucuza alayım biletini pegasustan... Adamlar o kadar araştırmayı boşuna yapmışlar bizim çok bilmişlere sorsalar hemen cevabı alırlardı:) su bile parayla ama:):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Öncelikle tebrik ediyorum. Sanıyorum ki bu parmağı şıklatınca olacak bir şey değil ve ülkemizden bir havayolunun vatandaşları uçakla tanıştırmak amacı ile çıktığı uzun yolun meyvelerini avrupadan ödülle toplaması gurur verici. Tavan fiyat vb yaptırımların devam etmemesi durumunda bir çok başarıya daha imza atacağı kuşkusuz. Yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom ~ 10 yıl önce
ali saban cı kendi hangarını kursun dahada buyucek tır uçaklarının agır bakımlarını kendısı yapabılecek konuma gelmelı bugun kursun habomun fısını ceker eger devlet te engellemesse thy yı gecer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir numara ~ 10 yıl önce
Pegasusu tebrik ediyorum.Allah Yollarını açık etsin.Kazandırıyor,kazanıyor,sevindiriyor,mutlu ediyor.Allah kaza bela vermesin.Tebrikler Ali bey,Sertaç bey ve ailenin diğer üyeleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akbil :)) ~ 10 yıl önce
Bu özverili personel ile Ali Bey"in sırtı asla yere gelmez...Bekleyin yakında AKBİL ile uçuracağız hepinizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 10 yıl önce
defalarca saçma hem de. ben son dk. hiçbir zaman bilet almadım. şu an 2 yurtdışı uçuşum olacak ve 2si de şubat ayı için ve ne göreyim thy ve pegasus kafa kafaya inanılır gibi değil. bu daha önceden de başıma geldi. o yüzden bunları yazıyorum. ne çok pegasusçu varmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saçma diyen arkadas bir araştırma da sen yap... Sonucu ne olacak acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000