30 Mart 2023, Perşembe 14:06:24

Mehmet Nane Pegasus'un Yönetim Kurulu Başkanı oldu

31 Mart 2022 tarihinden bu yana Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Mehmet T. Nane, 30 Mart 2023 tarihi itibarıyla Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.
  • Mehmet nane tgs insanlara 15 bin kurban parası verirken çıkıp insanlara utanmadan baklava lokum dağıtıyorsunuz bu kadar bi insan işcilerini sevmez ya insanlara haklarını verin onlar olmasa rampde iş yapamazsınız iş!!
  • Mehmet Nane resmen hayal kırıklığı yarattı. Dahada yaratacak gibi şirket aile bireyi kavramından uzaklaştı. Genel müdürlük ayrı bir cumhuriyet yer hizmetleri cefakar. Sendikayı devreye sokma zamanı geldi sanırım.
  • Sendikanin geleceği anlaşılınca hemen toplu mesaj atılır ve gene arkadaşlar herşey çok güzel olacak denir.. Herşey komedi
  • Sayın nane bey Bir şirkete bunkadar adaletsizlik olur. Emekci insanların hakkiyla calişdiği ama memnun etilemediği bi ortamda yağmurda kar da rüzgarda apronda hizmet veren personeline vermiş oldugun yillik pirim sizce revami. Soruyorum birde dağıdımlar olsun adaletsizlikle verildiği ramp işcisi operasyona verdiginiz ücretin fazlasini MH veriliyor her kes departman farkli olabilir ama her kesin iş yükü ayniayrı şirkete her kez hizmet verirken calisanlar adaletsiz ce dağidilan pirinler ne kadar dogru. Pegasus tarihin en iyi kar aciklarken personelleriniz verdiginiz ön pilanda olan operasyonel kisma verdiginiz ücret hak mı soruyorum . Ama bu iş böğle yürümez bence bir gun gercegi anlamanizi tavsiye eder. Ve birazda iş cilerin hakkini savunmanisi dilerim. PGS VAR ama adaletsizlik diz boyu
  • Mehmet Bey pegasus ta çalışan biri olarak o açıklanan primlerle beni ve arkadaşlarımı çok üzdünüz beklentinin çok altında kaldı hayal kırıklığı oldu koca pegasus a yakışmadı. Personelinizi bu şekilde yaza motive etmeye çalışıyorsanız pek etkili bir yol olmayacağını düşünüyorum. Güya bir aile birey i olarak . Saygılarımla
  • Sen o kadar rekor düzeyde kar açıkla şirket daha da büyüme kaydetsin personel canla başla çalışsın çabalasın ama gel gör ki yıllık primde hiçbir şey verme. Yeter cidden yeter artık şu personelin ne zaman yüzünü güldüreceksiniz acaba sayın nane beeey ?
  • Zor şartlarla çalışan insanları anlamayan yönetim koltuğu bırakmayan damarlaşmış bilgisayar müdürlerinden yerde havada çalışanlar mutsuz yorgun çaresiz insanlardan . yönetim birimlerinde dönen torpillerden kim kime yakınsa işleri yolunda giden düzenden tecrübe eğitim İngilizce olmayan kişilere kıdem verilmesinden haksızlığı söyleyen kişilere zorlayıcı denetlemelerden baskılardan ağzına alınmayacak sözlerden içerde olanlardan sayın Mehmet nanenin Haberi varmı acaba?
  • Naneyi şimdi iyice yedi...
  • :)))
  • Kaç yerden maaş alıyor diyen yok. Demekki bazı insanlar birden fazla yöneticilik ve temsil görevi yapabiliyor

31 Mart 2022 tarihinden bu yana Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Mehmet T. Nane, 30 Mart 2023 tarihi itibarıyla Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet T. Nane; 30 Mart 2023 Perşembe günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında, Yönetim Kurulunun aldığı kararla Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Mehmet T. Nane Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini, 17 yıldır bu görevi üstlenen Ali Sabancı’dan devraldı. Ali Sabancı Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerine devam edecek.

Pegasus Hava Yolları’na 2016 yılının Mart ayında geçiş yapan Mehmet T. Nane, 6 yıl boyunca şirketin CEO’luk görevini yürüttü ve ardından 2022 yılının Mart ayında Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini üstlendi. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Yönetim Kurulu ile İcra Kurulu Başkanlığı, Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi önemli ulusal ve uluslararası kuruluşlarda üstlendiği görevlerini halen sürdüren Mehmet T. Nane, Pegasus Hava Yolları’ndaki görevine Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam edecek.

Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Mehmet T. Nane, iş hayatına 1988’de başladı. 1997 yılına kadar sırasıyla Türkiye Emlak Bankası, Demirbank ve Demir Yatırım’da çeşitli birimlerde görev aldı. 1997 yılında katıldığı Sabancı Grubu bünyesinde 2005 yılına kadar Planlama, İş Geliştirme Dairesi Başkan Yardımcılığı, Perakendecilik Grubu Direktörlüğü ve Sabancı Holding Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2000-2005 yılları arasında Teknosa Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, 2005-2013 yılları arasında Teknosa Genel Müdürlüğü ve 2013-2016 yılları arasında CarrefourSA Genel Müdürlüğü yaptı. 2016 yılı itibarıyla ise Pegasus Hava Yolları’na geçiş yaptı.

Mehmet T. Nane; Asya Pasifik Perakendeciler Federasyonu (FAPRA) Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), Gıda Perakendeciliği Derneği (GPD) ve Zincir Mağazalar Derneği (ZMD) Kurucu Başkanlığı, TOBB Perakendecilik Meclisi Başkanlığı, SEV-Sağlık Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Harvard Business School Türk Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. Halen Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Yönetim Kurulu ile İcra Kurulu Başkanlığı, Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı, TOBB Sivil Havacılık Meclis Başkan Yardımcılığı, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Başkan Yardımcılığı, TOBB GS1 Türkiye Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeliği, SEV Mütevelli Heyeti Üyeliği, BÜVAK Boğaziçi Üniversitesi Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi farklı sivil toplum kuruluşlarında görevlerini yürütüyor.

Yanındayız Derneği ve Teknolojide Kadın Derneği (WTECH) Kurucu Üyesi olan Mehmet T. Nane, aynı zamanda Professional Women Network (PWN) İstanbul’un oluşturduğu Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekleyen CEO’lar Manifestosu kapsamında PWN Eşitlik Elçileri arasına katıldı.

Mehmet Nane Pegasus'un Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Hakkını arayanlar ~ 10 ay önce
Mehmet nane tgs insanlara 15 bin kurban parası verirken çıkıp insanlara utanmadan baklava lokum dağıtıyorsunuz bu kadar bi insan işcilerini sevmez ya insanlara haklarını verin onlar olmasa rampde iş yapamazsınız iş!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka gibi ~ 11 ay önce
Mehmet Nane resmen hayal kırıklığı yarattı. Dahada yaratacak gibi şirket aile bireyi kavramından uzaklaştı. Genel müdürlük ayrı bir cumhuriyet yer hizmetleri cefakar. Sendikayı devreye sokma zamanı geldi sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 12 ay önce
Sendikanin geleceği anlaşılınca hemen toplu mesaj atılır ve gene arkadaşlar herşey çok güzel olacak denir.. Herşey komedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAMP OPERASYON ~ 12 ay önce
Sayın nane bey Bir şirkete bunkadar adaletsizlik olur. Emekci insanların hakkiyla calişdiği ama memnun etilemediği bi ortamda yağmurda kar da rüzgarda apronda hizmet veren personeline vermiş oldugun yillik pirim sizce revami. Soruyorum birde dağıdımlar olsun adaletsizlikle verildiği ramp işcisi operasyona verdiginiz ücretin fazlasini MH veriliyor her kes departman farkli olabilir ama her kesin iş yükü ayniayrı şirkete her kez hizmet verirken calisanlar adaletsiz ce dağidilan pirinler ne kadar dogru. Pegasus tarihin en iyi kar aciklarken personelleriniz verdiginiz ön pilanda olan operasyonel kisma verdiginiz ücret hak mı soruyorum . Ama bu iş böğle yürümez bence bir gun gercegi anlamanizi tavsiye eder. Ve birazda iş cilerin hakkini savunmanisi dilerim. PGS VAR ama adaletsizlik diz boyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS çalışanı ~ 12 ay önce
Mehmet Bey pegasus ta çalışan biri olarak o açıklanan primlerle beni ve arkadaşlarımı çok üzdünüz beklentinin çok altında kaldı hayal kırıklığı oldu koca pegasus a yakışmadı. Personelinizi bu şekilde yaza motive etmeye çalışıyorsanız pek etkili bir yol olmayacağını düşünüyorum. Güya bir aile birey i olarak . Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 11 ay önce
Galiba Bizim mağduriyetimiz Mehmet Nani Bey'in umrumda değil
Ramp tayfası ~ 12 ay önce
Sen o kadar rekor düzeyde kar açıkla şirket daha da büyüme kaydetsin personel canla başla çalışsın çabalasın ama gel gör ki yıllık primde hiçbir şey verme. Yeter cidden yeter artık şu personelin ne zaman yüzünü güldüreceksiniz acaba sayın nane beeey ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır mı olsun diyelim ~ 12 ay önce
Zor şartlarla çalışan insanları anlamayan yönetim koltuğu bırakmayan damarlaşmış bilgisayar müdürlerinden yerde havada çalışanlar mutsuz yorgun çaresiz insanlardan . yönetim birimlerinde dönen torpillerden kim kime yakınsa işleri yolunda giden düzenden tecrübe eğitim İngilizce olmayan kişilere kıdem verilmesinden haksızlığı söyleyen kişilere zorlayıcı denetlemelerden baskılardan ağzına alınmayacak sözlerden içerde olanlardan sayın Mehmet nanenin Haberi varmı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 12 ay önce
Naneyi şimdi iyice yedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 12 ay önce
:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 12 ay önce
Kaç yerden maaş alıyor diyen yok. Demekki bazı insanlar birden fazla yöneticilik ve temsil görevi yapabiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arpalik ) ~ 12 ay önce
adam ozel sektorde ,patron istedigi parayi verir .. senin bahsettigin devlet kurumlarini arpalik olarak kullananlar ... hicbir ozelligi olmadan tarikat siyaset torpili ile yasayan tipler ))
Maaş yazana ~ 12 ay önce
Daha özel sektör ile devlet kurumlarının farkını anlayamıyorsun olmayan aklınla yorum yapıyorsun...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000