13 Şubat 2023, Pazartesi 17:24:29

Pegasus 61 bin kişiyi tahliye etti

Pegasus Havayolları, deprem bölgelerinden 61 bin 431 vatandaşın tahliye edildiğini duyurdu.
  • Sagol, Varol Pegasus. Bizde buradan en guvenilir olan Ahbap dernegine yardim ettik. Ne gerekirse yardim ederiz. Emniyetli ucuslar dileriz. Pegasus’u seviyoruz. Birde uzun mesafe ( B787, B777, A350 ) ucaklarindan alsaniz da bizi Thy nin America tekelinden kurtarsaniz. San Francisco, Los Angeles’a bekliyoruz.
  • Pegasus a teşekkürler. Yakıt şirketleri nerede sesleri çıkmıyor. Uçak şirketlerinin maliyetinin 1/3 ünü yakıt oluşturuyor. Ciroları Pegasus un 10 katı olan PO ve OPET de yardımlarda kendilerini bu gün göstermeyecek de ne zaman gösterecek? Hava yollarını. Yakıtlarını bu şirketler sağlası havayolları da diğer maliyetleri üstlenir böylece daha fazla destek ortaya çıkar Öyle değil mi ?
  • Pegasus bu felakette çok büyük işler yaptı. Ne yazık ki RTE verdiği demeclerde bir kere bile söz etmedi.

Pegasus Havayolları, deprem bölgelerinden 61 bin 431 vatandaşın tahliye edildiğini duyurdu.

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Geçtiğimiz hafta deprem bölgelerinden toplam 325 ücretsiz tahliye seferi gerçekleştirdik, 61.431 vatandaşımızın tahliyesini sağladık.

Vatandaşlarımızı deprem bölgelerinden tahliye edebilmek adına bu hafta da ihtiyaçları karşılayacak şekilde tahliye seferi düzenlemeye devam edeceğiz.

13 Şubat 2023 saat 09.00 itibarıyla tüm tahliye uçuşlarına kabul için havalimanına gelmeden biletleme yapılması gerekiyor. Misafirlerimizin, ücretsiz biletlemelerini mobil uygulama ya da internet sitemizden yapmaları önemlidir. Yalnızca uçaklarda boş yer kalması durumunda biletleme yapmayan yolcuların tahliye uçuşlarına alınabileceğini belirtmek isteriz.

12 Şubat 2023 akşamından itibaren Hatay Havalimanı tekrar uçuşlara açıldı. Misafirlerimiz, Hatay’dan düzenlenen ek sefer duyurularımızı anlık olarak Instagram hikayelerimizde bulabilirler.

6.852 kişilik Pegasus Ailesi olarak depremden etkilenen vatandaşlarımız ve yardım ekipleri için çalışıyoruz.

 

Pegasus 61 bin kişiyi tahliye etti

Yorumlar

Tesekkurler Pegasus. ~ 1 yıl önce
Sagol, Varol Pegasus. Bizde buradan en guvenilir olan Ahbap dernegine yardim ettik. Ne gerekirse yardim ederiz. Emniyetli ucuslar dileriz. Pegasus’u seviyoruz. Birde uzun mesafe ( B787, B777, A350 ) ucaklarindan alsaniz da bizi Thy nin America tekelinden kurtarsaniz. San Francisco, Los Angeles’a bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 1 yıl önce
Pegasus a teşekkürler. Yakıt şirketleri nerede sesleri çıkmıyor. Uçak şirketlerinin maliyetinin 1/3 ünü yakıt oluşturuyor. Ciroları Pegasus un 10 katı olan PO ve OPET de yardımlarda kendilerini bu gün göstermeyecek de ne zaman gösterecek? Hava yollarını. Yakıtlarını bu şirketler sağlası havayolları da diğer maliyetleri üstlenir böylece daha fazla destek ortaya çıkar Öyle değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ct ~ 1 yıl önce
Pegasus bu felakette çok büyük işler yaptı. Ne yazık ki RTE verdiği demeclerde bir kere bile söz etmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 1 yıl önce
İkinci konuşmasında Türk hava yollarımız diyerek söze başladı ve şu şekilde devam etti : .. ve diğer hava Yolları .. yani Pegasus’u ağızına almadı ama yine de bahsetmiş oldu . Bu da atılmış bir adım sayılır tabi ismiyle bahsetseydi daha iyi olurdu neyse önemli olan yapılan yardımlar gösterilen çabalar . Biz Halk olarak notlarımızı aldık . Önceliğimiz yaraları sarmak olsun ve çözümler üretmek

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000