18 Ağustos 2021, Çarşamba 11:10:51

Pegasus 662 Milyon zarar açıkladı

Pandemi nedeniyle hava yolu şirketleri ikinci çeyrekte zarar bildirmeye devam ediyor.
  • Bu kadar zarar eden pegasus bile artık personeline tam maaş veriyor.Thy ne zaman personelinin hakkını tam verecek?
  • Zarar açıklayan açıklayana. Bundan böyle yemişlerdir, etmişlerdir demek de yasak, öyle birşey asla olmadı. Eğer söylüyorsan yalandır. Bu yalanı söylüyorsan da hooop kodese, hayatını bitirmeye. Mutlaka çok faydaları olmuştur diyeceksiniz. Katmerli kast sistemi hayırlı olsun.
  • Aşı sayesinde 3. çeyrekte ve gelecek yıl tablonun olumluya dönmesi gayet olası
  • Burada en önemli problem tavan fiyat uygulaması Ankara Van 450 try Ankara Erbil 450 dolar. Tamam devlet bir tavan fiyat belirlesinde ama 10 dakikalık bir jet ski dahi 45 euro. En azından devlet kurumlarının belirlediği kadar bir enflasyon oranında bu tavan fiyatlar ayarlansa. Birde maaşa covid döneminde şeffaf bilgi paylaşmadığımız için özellikle ingiltere almanya ve diğer Avrupa ülkeleri vatandaşlarının Türkiye ye seyahat etmemeleri konusunda uyardığı için yurt dışı uçuşlarda yeterince karlı olmadı maalesef.
  • Bu zararlara alınan uçakları da dahil ediyorlarsa kara geçmeleri biraz zor!
  • Pgs yi pgs yapan özverili personelidir. Personeli mutlu olmadan başarılı olabilen hiçbir havayolu şirketi yoktur. Personel insana dokunur, bilinçaltına işler. Her olumlu tecrübe ilerisi için büyük kazanclardir. Yoğun uçan ve çalışan ekipten kesinti, en son ve en son yapılması gereken eylemdir. Şirketlerimizin öncelikli hedefi her zaman çalışanlarının hayat kalitesi olmalıdır. Kaliteli insanlar, kaliteli şirketler ortaya çıkarır. Kalite en büyük krizlerde bile kazandırır.
  • Siz bu işi zaten etik olarak beceremediniz. İçeride üstler astları eziyor, haklar verilmiyor, sendikaya karşısınız yani içerden iyice tek adam rejimi sürdürüyorsunuz ama sorsanız yakalarda Atatürk rozeti var :) Bak zararda ediyormuşsunuz bence siz kapatıp gidin bu işleri beceremediniz.
  • Türkiye'de kar eden tek havayolu ONUR AIR. Cankut Bey'i hafife almayın. Kaynak mı? Tabi ki personeli..Her zaman ki gibi?
  • Onca personelin hakkini yiyorsun, iki yakaniz bir araya gelmez

Pandemi nedeniyle hava yolu şirketleri ikinci çeyrekte zarar bildirmeye devam ediyor. Pegasus'un KAP'a yaptığı açıklamaya göre şirket yılın ikinci çeyreğinde 662,5 milyon TL zarar açıkladı.

Corona virüs pandemisinin hava yolu taşımacılığına etkileri sürüyor. Havayolu taşımacılığı hizmeti veren Pegasus, yılın ikinci çeyreğinde 662,5 milyon TL zarar açıkladı.

Kamu Aydınlatma Platformu’na bildirilen finansal raporda 662,5 TL zarar açıklayan Pegasus’un geçtiğimiz yıl aynı dönemde açıkladığı zarar 927,1 milyon TL olmuştu. Şirketin ilk çeyrekteki zararı ise 933,2 milyon TL olarak açıklanmıştı.

Şirket ayrıca ikinci çeyrekte 1.5 milyar TL gelir elde ettiğini bildirdi. Geçtiğimiz yıl aynı dönemde elde edilen gelir 151 milyon TL olarak açıklanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde finansal raporunu açıklayan Türk Hava Yolları da ikinci çeyrekte 497 milyon TL’lik net zarara imza atmıştı. THY, 2020 yılının ikinci çeyreğinde 2 milyar 234 milyon TL konsolide zarar açıklamıştı.

Pegasus 662 Milyon zarar açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

PazarMesayisi ~ 3 yıl önce
Bu kadar zarar eden pegasus bile artık personeline tam maaş veriyor.Thy ne zaman personelinin hakkını tam verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB IZR ~ 2 yıl önce
Kim PGS mı tam maaş veriyor.Çok komiksin.Gel seni işe alalım.
Açıklayan açıklayana ~ 3 yıl önce
Zarar açıklayan açıklayana. Bundan böyle yemişlerdir, etmişlerdir demek de yasak, öyle birşey asla olmadı. Eğer söylüyorsan yalandır. Bu yalanı söylüyorsan da hooop kodese, hayatını bitirmeye. Mutlaka çok faydaları olmuştur diyeceksiniz. Katmerli kast sistemi hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aşıya güvenin ~ 3 yıl önce
Aşı sayesinde 3. çeyrekte ve gelecek yıl tablonun olumluya dönmesi gayet olası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 3 yıl önce
ureten firma garanti vermiyo ama sen veriyosun vay bee ne gunlere kaldık :):)
Capt ~ 3 yıl önce
Burada en önemli problem tavan fiyat uygulaması Ankara Van 450 try Ankara Erbil 450 dolar. Tamam devlet bir tavan fiyat belirlesinde ama 10 dakikalık bir jet ski dahi 45 euro. En azından devlet kurumlarının belirlediği kadar bir enflasyon oranında bu tavan fiyatlar ayarlansa. Birde maaşa covid döneminde şeffaf bilgi paylaşmadığımız için özellikle ingiltere almanya ve diğer Avrupa ülkeleri vatandaşlarının Türkiye ye seyahat etmemeleri konusunda uyardığı için yurt dışı uçuşlarda yeterince karlı olmadı maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşıyorsun ~ 3 yıl önce
Bu hayatı Cptnim:) jetski fiyatlarının güncel piyasasına hakimiz :))))
Cpt ~ 3 yıl önce
Hergun 150 ortalama yolcu tasiyorum 2019 da uctugum kadar ucuyorum. Sen git bunu akıl noksanı arkadaslara anlat onlarda sana haklısın abi sirket zor durumda desin
cpt ~ 3 yıl önce
Sen yaşamıyor musun bu hayatı yoksa Fo cu kardeşim. Sende hakimsin piyasaya :))
Km ~ 3 yıl önce
Derdine yanayim jet ski fiyatini da bilirmis :)
Teyyareci ~ 3 yıl önce
Bu zararlara alınan uçakları da dahil ediyorlarsa kara geçmeleri biraz zor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 3 yıl önce
Pgs yi pgs yapan özverili personelidir. Personeli mutlu olmadan başarılı olabilen hiçbir havayolu şirketi yoktur. Personel insana dokunur, bilinçaltına işler. Her olumlu tecrübe ilerisi için büyük kazanclardir. Yoğun uçan ve çalışan ekipten kesinti, en son ve en son yapılması gereken eylemdir. Şirketlerimizin öncelikli hedefi her zaman çalışanlarının hayat kalitesi olmalıdır. Kaliteli insanlar, kaliteli şirketler ortaya çıkarır. Kalite en büyük krizlerde bile kazandırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 3 yıl önce
Siz bu işi zaten etik olarak beceremediniz. İçeride üstler astları eziyor, haklar verilmiyor, sendikaya karşısınız yani içerden iyice tek adam rejimi sürdürüyorsunuz ama sorsanız yakalarda Atatürk rozeti var :) Bak zararda ediyormuşsunuz bence siz kapatıp gidin bu işleri beceremediniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir. ~ 3 yıl önce
Türkiye'de kar eden tek havayolu ONUR AIR. Cankut Bey'i hafife almayın. Kaynak mı? Tabi ki personeli..Her zaman ki gibi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 3 yıl önce
:))))
OPS ~ 3 yıl önce
Onca personelin hakkini yiyorsun, iki yakaniz bir araya gelmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyin ~ 3 yıl önce
Onun için mi şirket milyonlarca TL zarar ediyor . Biraz mantık .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000