16 Mayıs 2020, Cumartesi 21:22:27

Pegasus Havayolları uçak içinde havayı nasıl temizliyor?

Pegasus Havayolları, uçak içinde yolcuların sağlığı için yapılan işlemleri bir slayt video ile anlattı.
  • Her ucak havayi bu sekilde temizliyor.
  • O filtre tüm uçaklarda standart zaten. Periyodik değişimi de 6 ay veya daha uzun sürede bir. Her uçuş sonrası değiştirmeye kalksan, onu üreten fabrika yetiştiremez. Kaldı ki temin etmesi sıkıntı olmasa, Pegasus bu filteryi değiştirip masraf yapmaz.
  • Peki diğer şirketler gibi her uçuş sonu temizlik ekibi geliyormu ? Yoksa ekiplere hızlıca çöpleri toplatıp yolculara pis masaları koltukları mı kullandırıyorsunuz?
  • Sayin arkadaslar,lutfen kendiniz bir arastirin ,goreceksinizki ucus suresi boyunca herkesin nefesi recirculated oluyor,cunku yoksa nem olmaz ve herkes oksurmeye baslar,yani bir kiside herhangi bir bulasici hastalik varsa ucagin icinde kac kisi varsa hasta olur.
  • Sn. pegasus yöneticileri, sanki havandırma sistemi ve filitreyi siz dizayn etmiş gibi algı yaratmak sizin bu olaya ticari bakışınızı ortaya koyuyor.Bu video uçak üreticisi hazırlamış ve kamu oyu ile paylaşsa anlacağım.Bıralın bu ucuz reklamcılığı da normal MPD deki scehedule bakımlarınızı yapın!!!
  • gösterişten başka bişey değil
  • Bu ne? Havayı ne temizliyor filitre bunlar ne zaman degişiyor? Onu bırakalım yan yana oturdugunda bunu nazıl çözüçen bırakın yahu bu işler yaş zaten Turist gelmiçek avrupa ve rusiayadan

Pegasus Havayolları, uçak içinde yolcuların sağlığı için yapılan işlemleri bir slayt video ile anlattı.

Uçak içindeki havanın ortalama 3 dakikada bir yenilendiğini bildiren Pegasus; HEPA filtreleri ile virüs tehlikesine karşı önlem alındığını açıkladı.

Pegasus videosu:

 

Pegasus Havayolları uçak içinde havayı nasıl temizliyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Airman ~ 4 yıl önce
Her ucak havayi bu sekilde temizliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filtre? ~ 4 yıl önce
O filtre tüm uçaklarda standart zaten. Periyodik değişimi de 6 ay veya daha uzun sürede bir. Her uçuş sonrası değiştirmeye kalksan, onu üreten fabrika yetiştiremez. Kaldı ki temin etmesi sıkıntı olmasa, Pegasus bu filteryi değiştirip masraf yapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorum var ~ 4 yıl önce
Peki diğer şirketler gibi her uçuş sonu temizlik ekibi geliyormu ? Yoksa ekiplere hızlıca çöpleri toplatıp yolculara pis masaları koltukları mı kullandırıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalancilar ~ 4 yıl önce
Sayin arkadaslar,lutfen kendiniz bir arastirin ,goreceksinizki ucus suresi boyunca herkesin nefesi recirculated oluyor,cunku yoksa nem olmaz ve herkes oksurmeye baslar,yani bir kiside herhangi bir bulasici hastalik varsa ucagin icinde kac kisi varsa hasta olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantık ~ 4 yıl önce
O zaman ucakta bir kişi gripse uçağa her binen grip oluyordu. Saçmalamayın lütfen. Ucak en güvenli toplu taşıma aracıdır.
HEPA ~ 4 yıl önce
Sn. pegasus yöneticileri, sanki havandırma sistemi ve filitreyi siz dizayn etmiş gibi algı yaratmak sizin bu olaya ticari bakışınızı ortaya koyuyor.Bu video uçak üreticisi hazırlamış ve kamu oyu ile paylaşsa anlacağım.Bıralın bu ucuz reklamcılığı da normal MPD deki scehedule bakımlarınızı yapın!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bıktık senin reklamından ~ 4 yıl önce
gösterişten başka bişey değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 4 yıl önce
Bu ne? Havayı ne temizliyor filitre bunlar ne zaman degişiyor? Onu bırakalım yan yana oturdugunda bunu nazıl çözüçen bırakın yahu bu işler yaş zaten Turist gelmiçek avrupa ve rusiayadan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olumsuz ~ 4 yıl önce
Ortami kasmak iyi degil de şu anda herkes eşinden dostundan korkar bir durumda iken , gideyim de havuza denize gireyim gibi bir dusunce olurmu ? Ben sahsen , bu sene tatil falan dusunmem.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000