15 Şubat 2022, Salı 13:20:15

Pegasus IATA Travel Pass'ı hayata geçirdi

Pegasus, IATA Travel Pass uygulamasının pilot çalışmalarını başarıyla tamamlayarak, IATA’ya üye olan ve dünyada bu uygulamayı yurt dışı uçuşlarında misafirlerinin kullanımına sunan ilk hava yolları arasında yer aldı.
  • Sat su sirketi katara ve git bakkal islet yine
  • Maaslara zammmm
  • Pegasus degil :)))))))
  • Peki Thy?
  • Önce personeline para versin. Diğer şirketlerde maaş ile Pegasus da ki maaşlar arasında kokpit ve teknik hariç dağlar var dağlar. Hangi dağlar diye soran olursa İlgaz Dağını gösterin. Ay sonunu getirmiyor, çocuğuma önemli ihtiyaçlarını alamıyorum, bunları yayınlayın. Yakında dilencilik yapmaya başlayacağız.
  • Gizlilik politikasi altyapisinin cok dusuk oldugu bir aplikasyon. QR kodlarini toplayarak sadece asi ve test sonucunu degil ayni zamanda DNA kan grubu cinsiyet adres kredi skoru gibi tum kisisel verileri toplamakta. Lutfen cihazlariniza indirmeden bir daha dusunun

Pegasus, IATA Travel Pass uygulamasının pilot çalışmalarını başarıyla tamamlayarak, IATA’ya üye olan ve dünyada bu uygulamayı yurt dışı uçuşlarında misafirlerinin kullanımına sunan ilk hava yolları arasında yer aldı.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile sözleşme imzalayarak IATA Travel Pass uygulamasını Türkiye'de pilot olarak başlatan ilk hava yolu olan Pegasus, pilot çalışmalarını başarıyla tamamlayarak dünyada bu uygulamayı yurt dışı uçuşlarında misafirlerinin kullanımına sunan ilk hava yolları arasında yer aldığını duyurdu. Misafirlerin COVID-19 testi, aşı sertifikası gibi yurt dışı seyahatlerde gerekli sağlık belgelerini dijital olarak saklamasına ve yönetmesine olanak tanıyan IATA Travel Pass, havayolu şirketinin birçok ülkeye gerçekleştirilen yurt dışı uçuşlarında kullanılabiliyor. Pegasus misafirleri, ücretsiz olarak indirebilecekleri IATA Travel Pass uygulamasıyla, hava yolu seyahatlerine güvenle devam edebiliyor.

Verilen bilgiye göre, sağlık bilgilerinin doğrulanmasını tek bir uygulamada birleştiren IATA Travel Pass uygulaması, misafirlerin COVID-19 pandemisine bağlı olarak değişkenlik gösteren ülke giriş koşullarını karşıladıklarını güvenli ve kolay bir şekilde doğrulamalarını sağlıyor. Sağlık verilerinin hassas doğası göz önünde bulundurularak tasarlanan uygulama kapsamında, veriler herhangi bir merkezi veri tabanı yerine misafirlerin kendi cep telefonlarında saklanıyor. Böylece misafirler, kişisel bilgilerinin paylaşımı üzerinde tam kontrole sahip oluyor.

Pegasus IATA Travel Pass'ı hayata geçirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Pegasus ~ 2 yıl önce
Sat su sirketi katara ve git bakkal islet yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Once kabine baksin ~ 2 yıl önce
Maaslara zammmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
O iş yaş dostum.
once CORENDON YAPTI ~ 2 yıl önce
Pegasus degil :)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 2 yıl önce
Peki Thy?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 2 yıl önce
Önce personeline para versin. Diğer şirketlerde maaş ile Pegasus da ki maaşlar arasında kokpit ve teknik hariç dağlar var dağlar. Hangi dağlar diye soran olursa İlgaz Dağını gösterin. Ay sonunu getirmiyor, çocuğuma önemli ihtiyaçlarını alamıyorum, bunları yayınlayın. Yakında dilencilik yapmaya başlayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tec ~ 2 yıl önce
Dostum işi yapan onlar biri tamir ediyo bakım yapıyo diğeri uçuruyor iki meslekte adam bulması kolay değil hayrına vermez pegasus bu maaşları sende iyi biliyorsun.
Tkya ~ 2 yıl önce
Gelin
Vortex ~ 2 yıl önce
Gizlilik politikasi altyapisinin cok dusuk oldugu bir aplikasyon. QR kodlarini toplayarak sadece asi ve test sonucunu degil ayni zamanda DNA kan grubu cinsiyet adres kredi skoru gibi tum kisisel verileri toplamakta. Lutfen cihazlariniza indirmeden bir daha dusunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IATA'da bir Türk ~ 2 yıl önce
Dünyadaki tüm havayollarının yönetiminde ortak yer aldığı ve her alanda şeffaf denetlenen bir endüstri kuruluşunun uygulaması için bu deli saçmaları yazılmış, 15 kişi de beğenmiş. Vay ülkemin haline. Bizim IATA'daki Travel Pass proje ekibi olarak bunlardan haberimiz yoktu Vortex kardeş, sayende yaptığımız işi senden öğrendik.
IATA ~ 2 yıl önce
Madem IATAda calisiyorsun ozaman 26 Ocak tarihinde merkez Montrealden yayinlanan “cyber security & privacy of terms conditions” memorandumunu oku. Burda iatada calisiyorsun diye millete suc atma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000