28 Mayıs 2022, Cumartesi 12:18:04

Pegasus Metaverse evrenine katıldı

Türkiye’de havacılık sektöründe bir ilke imza atarak Metaverse evrenine hızlı bir giriş yapan Pegasus, Decentraland platformunda “PegasusPort” isimli bir alan açtı.
  • 50 kişilik kontenjan var, hemen başvurun, mobbingle yaşamda yerinizi alın.
  • Lafımı olur, AUPları maaşları falan bırakında gelin size bir hikaye anlatayım... Biz çiğlideyken bir hocamız vardı bla bla da bla bla zamanında çok fakirdi sonra kendine bir araba çekti off aman allahım. Nasıl hikayemi beğendiniz mi? Akşam da yemeğe gidiyoruz zaten, hadi bakalım 1 emniyet 2 emniyet 3 emniyet
  • Şu mobbingle hukuksuzca gasp ettiğiniz 13. maaşlarımızı falan yatırmayı düşünüyor musunuz? Yoksa tam gaz 4. ye doğru devamke mi?
  • Metaverse evreninden ziyade zam evrenine katilmasini umit ediyoruz.
  • Çocuklar bizim ödenmeyen maaşlar nerelere gidiyo buldum gelin
  • FO lardan AUP diye kestiğiniz paraları ödeyin siz şov yapaçağınıza ödemediğiniz sözleşmede olan 13.maaşları yatırın
  • Paralel evrende ücretsiz izin ister misiniz?
  • Boeinge yeni alacağı first officerları anca metaverse 'de uçurur.

Türkiye’de havacılık sektöründe bir ilke imza atarak Metaverse evrenine hızlı bir giriş yapan Pegasus, Decentraland platformunda “PegasusPort” isimli bir alan açtı.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, Türkiye’de havacılık sektöründe bir ilke imza atarak son dönemin en çok konuşulan teknolojilerden biri olan Metaverse evrenine hızlı bir giriş yaptı. Decentraland platformunda “PegasusPort” isimli bir alan açan Pegasus, yenilikçi projesiyle dikkat çekiyor. Sürpriz oyunlarla ziyaretçilerine eğlenceli bir dünya sunan PegasusPort Decentraland’i ziyaret edenler, yurt dışı uçak bileti kazanma şansını da elde ediyor.

Hediye bilet oyunu katılım koşullarına https://www.flypgs.com/decentraland-hediye-bilet-yarismasi-katilim-kosullari linkinden ulaşılabiliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pegasus Hava Yolları CEO’su Güliz Öztürk; “Pandemi dönemi; misafirlerin ve çalışanların dijital deneyimlerini artırmanın yanı sıra, dijitalleşme açısından yepyeni bir dönemin başlamasını da sağladı. Teknolojik gelişmelerin baş döndürücü hızına yetişme ve uyum sağlama becerisine sahip bir şirket olarak, ülkemizde havacılık sektöründe bir ilke imza attık ve Metaverse evreninde yerimizi aldık. PegasusPort Decentraland ile ziyaretçilerimize bu yeni evrende sürprizlerimiz olacak. Bu önemli projede emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” dedi ve sözlerine devam etti: “Her zaman söylediğimiz gibi; teknolojiye ve insana yatırım yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin dijital hava yolu olarak ülkemiz, sektörümüz ve misafirlerimiz için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Pegasus Metaverse evrenine katıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Unofficial Metaverse ~ 2 yıl önce
50 kişilik kontenjan var, hemen başvurun, mobbingle yaşamda yerinizi alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyazçukur ~ 2 yıl önce
Lafımı olur, AUPları maaşları falan bırakında gelin size bir hikaye anlatayım... Biz çiğlideyken bir hocamız vardı bla bla da bla bla zamanında çok fakirdi sonra kendine bir araba çekti off aman allahım. Nasıl hikayemi beğendiniz mi? Akşam da yemeğe gidiyoruz zaten, hadi bakalım 1 emniyet 2 emniyet 3 emniyet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tıraş Bittiyse ~ 2 yıl önce
Şu mobbingle hukuksuzca gasp ettiğiniz 13. maaşlarımızı falan yatırmayı düşünüyor musunuz? Yoksa tam gaz 4. ye doğru devamke mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baska Evrenden Gelen ~ 2 yıl önce
Metaverse evreninden ziyade zam evrenine katilmasini umit ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aup ~ 2 yıl önce
Çocuklar bizim ödenmeyen maaşlar nerelere gidiyo buldum gelin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 2 yıl önce
FO lardan AUP diye kestiğiniz paraları ödeyin siz şov yapaçağınıza ödemediğiniz sözleşmede olan 13.maaşları yatırın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Younger Blackhill ~ 2 yıl önce
Paralel evrende ücretsiz izin ister misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanka ~ 2 yıl önce
Yanlıslıkla dislike a bastım. Kusura bakma.
Pegasus ~ 2 yıl önce
Boeinge yeni alacağı first officerları anca metaverse 'de uçurur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000