16 Haziran 2021, Çarşamba 14:02:49

Pegasus'tan açıklama geldi

Pegasus Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle aksayan uçuşlara ilişkin bir açıklama yaptı.
  • tek kelime ile rezillik- ya sivastan kalkan ucagin kaptani neden bagajlari yukletmeden kalkar bu nasil bir olay ?? istanbulda uzun holding olabilir yakit az almis belli oradada yakit ikmalimi yapamadi
  • Bir glide path arızası nelere maloldu, O kadar Anadolujet ve PGT divert etti. Bu meydan eurocontrol verilerine göre Avrupa'da en yoğun 6. havalimanıdır. Kütahya'ya, Gaziantep'e, Samsun'a ihtiyaç olan CATII sistemi acaba neden SAW'da ihtiyaç değil.

Pegasus Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle aksayan uçuşlara ilişkin bir açıklama yaptı.

Pegasus açıklaması:

Değerli misafirlerimiz,

16.06.2021’de Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı uçuşlarımız İstanbul Havalimanı’na yönlendirilmiştir. İstanbul Havalimanı’na yönlendirilen iç hat uçuşlarındaki misafirlerimiz için Sabiha Gökçen Havalimanı’na kara transferi sağlanmakta veya hava koşullarına bağlı olarak uçaklarımız tekrar Sabiha Gökçen Havalimanı’na yönlendirilmek üzere bekletilmektedir.

Yönlendirilen seferlerde bulunan ve Sabiha Gökçen bağlantısı bulunan transfer misafirlerimizin ise rezervasyon değişiklikleri yapılmaktadır. Bu duruma bağlı olarak Sabiha Gökçen kalkış ve varışlı seferlerde gecikmeler öngörülmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Pegasus Hava Yolları

Pegasus'tan açıklama geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

kaptann ~ 3 yıl önce
tek kelime ile rezillik- ya sivastan kalkan ucagin kaptani neden bagajlari yukletmeden kalkar bu nasil bir olay ?? istanbulda uzun holding olabilir yakit az almis belli oradada yakit ikmalimi yapamadi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valiz dump ~ 3 yıl önce
Uçaklarda yakıt yetmeyeceği zaman valiz dump sistemi var, onu devreye sokmuş olmalı. Aynen ya yazık olmuş o valizlere, keşke yol üstü bir yere; Ankara falan inip ilave yakıt alsaymış.
ŞEMSİYE ~ 3 yıl önce
Alembeyendi otobüsümü bu valiz dump ediyorsun?
Baaaaajıımmm nerede :) ~ 3 yıl önce
Kimsenin baajjı kimsede kalmaz :)
GP ~ 3 yıl önce
Bir glide path arızası nelere maloldu, O kadar Anadolujet ve PGT divert etti. Bu meydan eurocontrol verilerine göre Avrupa'da en yoğun 6. havalimanıdır. Kütahya'ya, Gaziantep'e, Samsun'a ihtiyaç olan CATII sistemi acaba neden SAW'da ihtiyaç değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Glück ~ 3 yıl önce
Aletli yaklaşması glideslope out devre dışı. RNP veya LOC minimum ları yüzünden olan bir divert olur muydu acaba? Üvey evlat için yeni pist ve gelişmiş Cat 3 gibi sistemleri ötelemeye devam. Sonra sorumlu Pegasus Anadolujet vs. Geçiniz. Asli sorumlu bir pisti bitirmek istemeyenlerdir. Daha çok söyleyecek var bu muktedirlere de.....
Cat II? ~ 3 yıl önce
Hava şartlarından dolayı divert etmiş diyor, burdan glide path veya Cat II sonucu nasıl çıkardın, Allah aşkına anlat da biz de öğrenelim.
Please ~ 3 yıl önce
Refer. to. DHMI

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000