10 Şubat 2023, Cuma 13:06:27

Pegasus'tan deprem bölgesi uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme

Pegasus Havayolları, deprem bölgesinden yapılacak uçuşlarla ilgili açıklama yaptı.
  • Baştan beri ön aldı, TK taklit etmek zorunda kaldı ve ücretsiz yaptı. En sonunda C. başkanı dahi talimat verdi. Tebrikler Pegasus
  • Pegasus a da çok teşekkürler. Birçok yolcuyu ücretsiz taşıdı Cımhurbaşkanımız Televizyonda THY ücretsiz taşıyacak dedi. Sanırım Pegasus un ücretsiz taşıdığı kendisine iletilmedi. Görmemezlikten gelindiğini sanmıyorum.

Pegasus Havayolları, deprem bölgesinden yapılacak uçuşlarla ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada; tüm ek tahliye uçuşlarının 19 Şubat günü de dahil olmak üzere ücretsiz icra edileceği duyuruldu.

Pegasus açıklaması:

Değerli Misafirlerimiz,

Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın tahliye ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Şanlıurfa meydanlarından çıkışlı tüm ek tahliye uçuşlarımız 19 Şubat günü de dahil olmak üzere ücretsiz olacaktır.

Kahramanmaraş ve etkilenen çevre iller için seyahat planlarında değişiklik olan misafirlerimize 6-28 Şubat tarihli uçuşları için web veya mobil uygulamamızdan ücretsiz olarak değişiklik, açığa alma ve iptal hakkı sunulmuştur. Uçuş değiştirme işlemlerinizi 31 Mart 2023 tarihine kadar yapabilirsiniz.

Tahliyenin hızlandırılması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Pegasus Hava Yolları

Pegasus'tan deprem bölgesi uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme

Yorumlar

Havacı ~ 1 yıl önce
Baştan beri ön aldı, TK taklit etmek zorunda kaldı ve ücretsiz yaptı. En sonunda C. başkanı dahi talimat verdi. Tebrikler Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkür ~ 1 yıl önce
Pegasus a da çok teşekkürler. Birçok yolcuyu ücretsiz taşıdı Cımhurbaşkanımız Televizyonda THY ücretsiz taşıyacak dedi. Sanırım Pegasus un ücretsiz taşıdığı kendisine iletilmedi. Görmemezlikten gelindiğini sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000