11 Şubat 2022, Cuma 10:00:52

Pegasus'tan ödeme yöntemi açıklaması

Pegasus Havayolları, Airbus'a verilen sipariş kapsamında 20 uçağın finansmanı konusunda bir açıklama yayınladı.
  • Pegasus önce FO larina verdiği ücretsiz izinleri düzeltsin. Kanuni olmayana bu uygulama ile ancak şirkete aidiyeti yok ediyor
  • F/O lara ucretsiz izin dilekcelerinizi imzalayin diye mail ve msj atip ucretsiz izin vermek Hukuka aykiridir. YASA DISIDIR!!!
  • Para kalmadı şirkette artık eli çalışanların cebine gidiyor
  • TK cadetlere sorsun Pegasusa gitmek isteyen var mı diye. TK Sunexe yollasın bazı cadetlerini. TK başka şirketlerle cadet paylaşım programı başlatsın.
  • FO lara uygulanan AUP büyük bir AYIP dır!!!

Pegasus Havayolları, Airbus'a verilen sipariş kapsamında 20 uçağın finansmanı konusunda bir açıklama yayınladı.

Pegasus tarafından KAP'a yapılan açıklamada 2012'de Airbus'a verilen siparişlerden 20 adet Airbus A321NEO uçaklarının finansal kiralama yöntemiyle alınacağını duyurdu.

Pegasus açıklaması:

Yönetim Kurulumuz tarafından 2012 Airbus Siparişi* kapsamında Şubat – Aralık 2022 döneminde teslime konu 20 adet Airbus A321neo uçağın finansmanının finansal kiralama yöntemiyle sağlanmasına karar verilmiştir.

Finansmana konu uçaklar için finansman yöntem ve koşulları ve finansman sağlanacak kurumlar, uçakların tamamı için veya bir veya birkaç uçaklık kısımları için teklif toplama ve değerlendirme yöntemiyle Şirket yönetimi tarafından belirlenecek ve finansman ile ilgili gelişmeler Şirketin Finansal Raporlarında finansal araçlar / finansal kiralama borçları bölümünde yatırımcılarımızın bilgisine sunulacaktır.

* 2012 Airbus Siparişi Şirketimizin 2012 yılında vermiş olduğu ve 2017 yılında opsiyon konusu uçakları kesin siparişe çevirmiş olduğu 42 adet A320neo ve 58 adet A321neo tipi uçaktan oluşan 100 uçaklık Airbus Siparişini ifade etmektedir. Söz konusu sipariş kapsamına ek olarak 2021 yılında ilave 6 adet A321neo tipi uçak siparişi 2012 Airbus Siparişi kapsamına alınmıştır.

Pegasus'tan ödeme yöntemi açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Pgs ~ 2 yıl önce
Pegasus önce FO larina verdiği ücretsiz izinleri düzeltsin. Kanuni olmayana bu uygulama ile ancak şirkete aidiyeti yok ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ücretsiz izin ~ 2 yıl önce
F/O lara ucretsiz izin dilekcelerinizi imzalayin diye mail ve msj atip ucretsiz izin vermek Hukuka aykiridir. YASA DISIDIR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 2 yıl önce
E imzalama o zaman sende, ne işiniz var abi zaten burada tk ya gitsenize ya
Kalmadı ~ 2 yıl önce
Para kalmadı şirkette artık eli çalışanların cebine gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK cadetleri ~ 2 yıl önce
TK cadetlere sorsun Pegasusa gitmek isteyen var mı diye. TK Sunexe yollasın bazı cadetlerini. TK başka şirketlerle cadet paylaşım programı başlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mısın ~ 2 yıl önce
Sen en azından biryere aitsin. Piyasada dünya kadar mezun pilot var hiçbiryere ait olmamış olan. Bi sus da sıranı bekle artık. Herşey sadece sizin olsun istiyosunuz.
Pitottube ~ 2 yıl önce
Pegasusta cadet yok cunku dogru, adamlar fo fazlalığından tecrübeli hariç fo ucuramıyor bir de tk nın cadetlerini alacaklar
Cadet ~ 2 yıl önce
Cadet demek askeri ogrenci demek Tk da cadet mi var?
Pgs ~ 2 yıl önce
FO lara uygulanan AUP büyük bir AYIP dır!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000