11 Ocak 2022, Salı 09:21:04

Pegasus'un Erivan başvurusuna onay

Ermenistan Altyapı Bakanlığı, Türk Pegasus Havayolları'nın başkent Erivan'a sefer yapmasına izin verildiğini duyurdu.
  • Sabıhadan en buyuk pastayı yiyen turkiye capındaki kurumsal firma personeline acıklama yaparken merdiven altı imalat yapan firma gibi kacak dovüş yapıyor peh peh peh
  • Orada 812 müslüman var çünkü camiiler yıkıldı ve ahıra çevrildi. Türkiyede ise onlarca ermeni kilisesi var ve 100 000 ermeni var. Sizce neden ermenistan’da müslüman ya da Türk nufus az?? Kim ırkcı??
  • Yine gecen sefer ki gibi mh/yhm ye ops tan daha cok verirseniz her ucak on time kapatir, akliniza gelmeyecek seyler yapariz mustafa bey ops ops diyorsunuz icraat gorelim
  • Erivan’da hic cami bar mi? Turkiye’deki ermeni kilisesi sayisi ne kadar? Erivan’da bir Turk is kurabilir mi?
  • e artık bazılarının anavatana gidip gelmesinde sıkıntı kalmadı. gözünüz aydın diyelim bari
  • Iyi guzel hayirli olsun da sirkete de artik 3 maymunu oynamaktan vazgecip devlet sirri gibi sakladiginiz zam oranlarini aciklasaniz biz de ona gore ne alacagimizi bilsek. Sakin aglamayin kar yapmadik pandemi vardi vs diye. Bu ucret politikasi daha fazla surdurulemez. Personel kan agliyor.
  • Bizler çalışanlar ekonomik olarak çok zor durumdayız sayın Pegasus yetkilileri sayın nane bey bizim hakkettigimiz kar payını yatırın bütün çalışan arkadaşlarımız kâr payını bekliyor

Ermenistan Altyapı Bakanlığı, Türk Pegasus Havayolları'nın başkent Erivan'a sefer yapmasına izin verildiğini duyurdu.

Ermenistan Bölgesel Yönetim ve Altyapı Bakanlığı Sözcüsü Sona Harutyunyan, Pegasus Havayolları’nın, başkent Erivan’a uçuş izni alabilmek için Ermeni Sivil Havacılık Komitesi'ne geçen hafta yaptığı başvuruya ilişkin açıklamada bulundu.

Harutyunyan, "Pegasus Havayolları'na haftada 2 uçuş yapma izni verildi" ifadelerini kullandı.

30 Aralık'ta Ermeni havayolu şirketi Flyone Armenia, Türk sivil havacılık kurumundan haftada 3 kez İstanbul'a sefer yapmak üzere izin almıştı.

Ermenistan ve Türkiye’deki havayolu şirketlerinin karşılıklı uçuş izni başvuruları, iki ülke arasında yeni bir normalleşme süreci için adımların atıldığı bir döneme denk geliyor.

İlişkilerde normalleşme sürecine girilmesi de şiddetli çatışmaların ardından Ermenistan güçlerinin 2020 sonunda Karabağ’daki yedi rayondan çekilip bu bölgeleri Azerbaycan’a bırakmasını izliyor.

Uluslararası hukuka göre Azerbaycan toprağı olan Karabağ’a Ermenistan askerlerinin girmesini takiben, Türkiye, 1993’te Ermenistan ile tüm sınırlarını kapatmıştı. O dönemden sonra iki ülke arasında normalleşmeye dönük bazı girişimler ortaya koyulmuş olsa da bunlar sonuç vermemişti.

Pegasus'un Erivan başvurusuna onay

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Gercekçi ~ 2 yıl önce
Sabıhadan en buyuk pastayı yiyen turkiye capındaki kurumsal firma personeline acıklama yaparken merdiven altı imalat yapan firma gibi kacak dovüş yapıyor peh peh peh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ermenistan ~ 2 yıl önce
Orada 812 müslüman var çünkü camiiler yıkıldı ve ahıra çevrildi. Türkiyede ise onlarca ermeni kilisesi var ve 100 000 ermeni var. Sizce neden ermenistan’da müslüman ya da Türk nufus az?? Kim ırkcı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 2 yıl önce
Yine gecen sefer ki gibi mh/yhm ye ops tan daha cok verirseniz her ucak on time kapatir, akliniza gelmeyecek seyler yapariz mustafa bey ops ops diyorsunuz icraat gorelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB / IZM ~ 2 yıl önce
Aklımıza gelen şeyleri hemen yapın.Ne olur hemen ama.Hadi bekliyorum.
ADB ye ~ 2 yıl önce
Sadece sus ve bekle
Ermenistan ~ 2 yıl önce
Erivan’da hic cami bar mi? Turkiye’deki ermeni kilisesi sayisi ne kadar? Erivan’da bir Turk is kurabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ruhi ~ 2 yıl önce
e artık bazılarının anavatana gidip gelmesinde sıkıntı kalmadı. gözünüz aydın diyelim bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nice ~ 2 yıl önce
Iyi guzel hayirli olsun da sirkete de artik 3 maymunu oynamaktan vazgecip devlet sirri gibi sakladiginiz zam oranlarini aciklasaniz biz de ona gore ne alacagimizi bilsek. Sakin aglamayin kar yapmadik pandemi vardi vs diye. Bu ucret politikasi daha fazla surdurulemez. Personel kan agliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Durdun durdun ~ 2 yıl önce
Ay sonu görürdün, ne farkedecek? Daha kimse tam karar veremedi.
Km ~ 2 yıl önce
İyi bir oran olsaydı çoktan gözümüze sokup böbürlenirlerdi. O yüzden beklentiye girme bence.
Pegasus çalışanları ~ 2 yıl önce
Bizler çalışanlar ekonomik olarak çok zor durumdayız sayın Pegasus yetkilileri sayın nane bey bizim hakkettigimiz kar payını yatırın bütün çalışan arkadaşlarımız kâr payını bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 2 yıl önce
Kar payından vazgeçtim maaşlarımız yatırılsın
ADB / IZM ~ 2 yıl önce
Sendika,sendika,sendika..Birleşin hemen.
ADB ye ~ 2 yıl önce
Izmirli geldik gorduk nasil tipler olduginuzu burada sendika sendika demenin amaci ne

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000