12 Kasım 2013, Salı 07:53:43

PEGASUS'UN RUSYA MACERASI NASIL BAŞLADI?

Pegasus Hava Yolları, 8 Ekim'de başladığı uçuşlarından bu yana Moskova'ya bir ayda ortalama %92 doluluk oranı ile 3840 misafir uçurdu.

Pegasus Hava Yolları, 8 Ekim'de başladığı uçuşlarından bu yana Moskova'ya bir ayda ortalama %92 doluluk oranı ile 3840 misafir uçurdu.

Pegasus'un; Rusya Federasyonu'nda Omsk, Krasnodar ve Soçi'den sonra uçuş ağına kattığı Rusya'daki 4'üncü uçuş noktası Moskova seferlerine, transit misafir olarak en yoğun ilgiyi yurt içinde Adana, Antalya, Dalaman, İzmir, yurtdışında ise Kıbrıs - Ercan Havalimanı'nı kullanan misafirler gösterdi.

Birinci ayını geçtiğimiz günlerde dolduran İstanbul - Moskova karşılıklı seferleri ile ilgili olarak, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat; "Bir ay önce başlattığımız İstanbul - Moskova uçuşlarımız, misafirlerimizden yoğun ilgi gördü. Pegasus tarafından sunulan, misafirlerimizin ihtiyaçlarına göre özel olarak kişiselleştirebilecekleri seyahat anlayışı Türkiye'de olduğu gibi, Moskova'da da benimsendi.

İSTANBUL-MOSKOVA HATTINDA TEKEL KIRILDI

1 ay kadar kısa bir sürede Pegasus'un sadece haftada 3 uçuşuyla yarattığı rekabet, İstanbul- Moskova bilet fiyatlarında yaklaşık yüzde 13,3 oranında bir düşüşe neden oldu. İstanbul - Moskova hattında tekel kırıldı, tüketici kazandı. Hem Türkiye hem de Rusya tarafından talep gören Moskova seferlerimizin uçuş sayısını artırarak her gün uçabilmek ve daha iyi bir ürün sunabilmek için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'müzle görüşmelerimize devam ediyoruz. Haftanın her günü uçmaya başladığımızda rekabet daha da artacaktır.

Moskova'yı İstanbul üzerinden 24'ü yurtiçinde 16'sı yurt dışında olmak üzere toplam 40 noktaya bağlayan seferlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı tüm misafirlerimize ve hattın rekabete açılması için yoğun çaba harcayan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'müze teşekkür ederiz" dedi.

Pegasus Hava Yolları'nın İstanbul - Moskova tarifeli seferleri, 59.99 Euro'dan başlayan satışa açılma fiyatıyla haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan karşılıklı olarak gerçekleştiriliyor. Pegasus misafirleri Moskova'ya; Salı, Perşembe ve Pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen'den saat 12.00'de, Moskova Domodedovo Havalimanı'ndan saat 16.50'de kalkan karşılıklı seferlerle uçuyor.

PEGASUS'UN RUSYA MACERASI NASIL BAŞLADI?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000