18 Ağustos 2014, Pazartesi 14:55:31

ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNDA İŞ KAZASINA DAVETİYE!

Atatürk Havalimanı’ndaki park sorununa çözüm olarak yıkılan ‘Teneke Mahallesi’nde yürütülen çalışmalarda görevli işçilerin yerden metrelerce yükseklikte emniyetsiz bir şekilde çalışması görenlerin yüreğini ağzına getiriyor.
  • Ne mahalleymiş arkadaş kaç ay oldu bitiremediler yıkımı.
  • Bu işin fıtratında var...ne yapalım...
  • O yıkılan yer ne olacak haberiniz var mı? Ne ara yıkacaklar? Sürekli trafiği olan bir havalimanı bir yerden eski yapılarum yıkılması ve yenilenmesi veya yıkılan yapı yerine başka amaçla kullanılacak yer yapılması lazım Bu arada söyleyim sierra park pozisyonunun karşısı yani yıkılan yerde uçak park yeri olacak kim için yapılıyor bunlar neyi şikayet ediyorsunuz anlamak güç hiç birinizin birşeyden haberi yok sallayın meydan boş
  • Atıp tutmalar başlamış hemen. Şu kadar söyleyeyim, ilkokul dahi bitirmemiş insanlarla inşaat işi yapmaya çalışıyorsunuz. 100 işçinin başına 100 tane adam koysanız. Yine takmaz yine takmaaaazzzz. Adam burası askeriye mi? diyor ya :) ben giymem çelik tabanlı iş güvenliği botunu terliğimle çıkar çalışırım diyor :) siz de sallayın durun, yok efendim çalıştırmayınmış şuymuş buymuş. Her yer işçi dolu ya güvenliğe gönüllü alır çalıştırırlar (!)
  • Bu başka bir şirketin binasında olsa yayınlarmisiniz merak ettim.
  • 16:08de yorum yapan Arkadas Cok haklisin THYNen ne alakasi var bu durumun
  • O yerlere biraktiklari parcalar kuvvetli bir ruzgarla ucup runway'lere girebilir ve hatta ucaklara carpabilir. Havaalaninda bu tip insaata ve yikima izin verilmemeli.
  • Abi globally foss ne alaka bu işin THY ile hiç alakası yok ki.
  • önce eğitim arkadas ama siz bunları göremeyecek kadar körsünüz bence önce eğitim vereceksin sonra aadam emniyete almayı ogrenecek sonrada ona uygulama fırsatı vereceksiniz . bizi Allah korur bize bisey olmaz mantıgıyla fazla gitmez bu devran ;) merak etmeyn
  • İş güvenligi uzmanları genelde farklı yerlerde farklı konularla meskul oldugu için görmüyor olabilir yani şirket patronu odasında ya bi cay içiyordur yada ac karnını doyuruyordur (sistem kurbanları)

Atatürk Havalimanı apronunda bulunan havayolu şirketlerinin teknik ünitelerinin, Havaş ve Çelebi Handling firmalarının yanı sıra Prima  Aviation gibi MRO firmalarının da bulunduğu ve “Teneke Mahallesi” olarak bilinen alanın boşaltılma işlemleri tamamlandıktan sonra bölgedeki yenileme faaliyetleri son sürat devam ediyor.

'Teneke Mahallesi' olarak bilinen Atatürk Havalimanı Apronu’nun tam ortasındaki alan bir süre önce artan yolcu trafiğine çözüm olarak hazırlanan yeni terminal binası ve apron genişletme çalışmaları için boşaltıldı. Havaş, Çelebi ve Prima Aviation gibi şirketler alanı DHMİ’ye devrederek yeni binalarına taşındı.  Sökme işlemleri dahil tüm çalışmalar DHMİ’nin sorumluluğunda yapılmaya başlandı.  DHMİ, işi ihale ettiği taşeron firmanın denetimini de kendisi yapıyor.

Türkiye’nin dünyaya açılan en büyük kapısı Atatürk Havalimanı’nın apronunda çalışan işçilerin başında baret ve etrafında herhangi bir korumalık olmadan çalışıyor olması ise olası iş kazalarına da davetiye çıkarıyor.

İŞTE GÖRENLERİN YÜREĞİNİ AĞZINA GETİREN O GÖRÜNTÜLER









 ©AirportHaber.com ÖZEL 

ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNDA İŞ KAZASINA DAVETİYE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Yasas ~ 10 yıl önce
Ne mahalleymiş arkadaş kaç ay oldu bitiremediler yıkımı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mgr ~ 10 yıl önce
Bu işin fıtratında var...ne yapalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;-) ~ 10 yıl önce
O yıkılan yer ne olacak haberiniz var mı? Ne ara yıkacaklar? Sürekli trafiği olan bir havalimanı bir yerden eski yapılarum yıkılması ve yenilenmesi veya yıkılan yapı yerine başka amaçla kullanılacak yer yapılması lazım Bu arada söyleyim sierra park pozisyonunun karşısı yani yıkılan yerde uçak park yeri olacak kim için yapılıyor bunlar neyi şikayet ediyorsunuz anlamak güç hiç birinizin birşeyden haberi yok sallayın meydan boş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atıp tutmalar başlamış hemen. Şu kadar söyleyeyim, ilkokul dahi bitirmemiş insanlarla inşaat işi yapmaya çalışıyorsunuz. 100 işçinin başına 100 tane adam koysanız. Yine takmaz yine takmaaaazzzz. Adam burası askeriye mi? diyor ya :) ben giymem çelik tabanlı iş güvenliği botunu terliğimle çıkar çalışırım diyor :) siz de sallayın durun, yok efendim çalıştırmayınmış şuymuş buymuş. Her yer işçi dolu ya güvenliğe gönüllü alır çalıştırırlar (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu başka bir şirketin binasında olsa yayınlarmisiniz merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
16:08de yorum yapan Arkadas Cok haklisin THYNen ne alakasi var bu durumun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kotu is ~ 10 yıl önce
O yerlere biraktiklari parcalar kuvvetli bir ruzgarla ucup runway'lere girebilir ve hatta ucaklara carpabilir. Havaalaninda bu tip insaata ve yikima izin verilmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abi globally foss ne alaka bu işin THY ile hiç alakası yok ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÜT ~ 10 yıl önce
Anlatamazsın abi.Hiç ugrasma teneke kafalı bunlar
eğitim ~ 10 yıl önce
önce eğitim arkadas ama siz bunları göremeyecek kadar körsünüz bence önce eğitim vereceksin sonra aadam emniyete almayı ogrenecek sonrada ona uygulama fırsatı vereceksiniz . bizi Allah korur bize bisey olmaz mantıgıyla fazla gitmez bu devran ;) merak etmeyn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim şart ! ~ 10 yıl önce
Eğitim gereksizdir diyen mi var? Geçicen bunları, boş laf. Cem Yılmaz'ın reklam filmine dönmüş olay. Eğitim ve cezalandırma beraber gitmeli. Trafik gibi yani.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İş güvenligi uzmanları genelde farklı yerlerde farklı konularla meskul oldugu için görmüyor olabilir yani şirket patronu odasında ya bi cay içiyordur yada ac karnını doyuruyordur (sistem kurbanları)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000