03 Ağustos 2021, Salı 14:40:51

Qantas 2500 kişiyi işten çıkaracak

Pandemiden etkilenen havayolu şirketi Qantas, Sydney kilitlenmesi nedeniyle 2.500 çalışanını görevden alacağını duyurdu.
  • Adamların geçim derdi yok işten çıkarılsa tatil olur onlar icin
  • Ulkede onca issiz Turk pilot varken THY’ye yunanlilari ve birsuru yabanci pilotu alanlar simdide avusturalyali pilotlari almaktada tereddut etmez herhalde...aksi takdirde ayip eder!
  • Kımse kımseyı ısten cıkarmıyor .adamlar bır kısı cıkarsa bıle hayvan gıbı tazmınat verıyor.sızde ancak algı yapın
  • Keşke thy de 600-700 yabancıyı çıkarsaydı da halen %50 ile uçuyor olmazdık
  • Ecek de acak da…

Pandemiden etkilenen havayolu şirketi Qantas, Sydney kilitlenmesi nedeniyle 2.500 çalışanını görevden alacağını duyurdu.

Avustralya ulusal havayolu şirketi Qantas, Sidney'deki bir kilitlenmenin Avustralya genelinde hava yolculuğunu etkilemesi nedeniyle 2.500 personeli işten çıkaracağını söyledi. Havayolu, pilotları, mürettebatı ve havaalanı çalışanlarını etkileyen izin süresinin en az iki ay süreceğini belirtti.

Qantas, ağustos ortasına kadar personele ödeme yapacağını ve ardından hükümet destek ödemeleri için başvurabileceklerini söyledi. Haziran ayından bu yana, Covid salgınları çoğu Avustralya eyaletini kısıtlamaları yeniden uygulamaya zorladı

Son derece bulaşıcı Delta varyantı, birkaç şehirde kilitlenmeleri ve bazı eyalet sınırlarını kapatmayı zorunlu kıldı. Neredeyse tüm eyaletler, Avustralya'nın en büyük şehrinden gelen yolcuları yasakladı.

Qantas CEO'su Alan Joyce, son Delta salgınlarının binlerce uçuşun iptal edilmesine yol açtığını söyledi. Yeni Zelanda ile bir seyahat balonu da askıya alınınca. Bay Joyce, havayolunun 2500 işçiyi artık çalışan olarak tutamayacağını duyurdu. 

Geçen yıl Qantas, işgücünün yaklaşık beşte biri olan yaklaşık 6.000 personeli işten çıkarmak zorunda kalmıştı.  Qantas, Avustralya'nın uluslararası sınırlarını kapatması nedeniyle uluslararası rotalara devam edemedi.

Qantas 2500 kişiyi işten çıkaracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Sıkıntı yok ~ 3 yıl önce
Adamların geçim derdi yok işten çıkarılsa tatil olur onlar icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tipsiz ~ 3 yıl önce
Ulkede onca issiz Turk pilot varken THY’ye yunanlilari ve birsuru yabanci pilotu alanlar simdide avusturalyali pilotlari almaktada tereddut etmez herhalde...aksi takdirde ayip eder!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algı yapıp durmayın ~ 3 yıl önce
Kımse kımseyı ısten cıkarmıyor .adamlar bır kısı cıkarsa bıle hayvan gıbı tazmınat verıyor.sızde ancak algı yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke ~ 3 yıl önce
Keşke thy de 600-700 yabancıyı çıkarsaydı da halen %50 ile uçuyor olmazdık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yawhehehe ~ 3 yıl önce
Ecek de acak da…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akepeli yokmu iç edecek ~ 3 yıl önce
Kartal ihl doldursun atılanların yerine. Akepeli yobaz tarikatci alsın. Ulkeyi bitirdiniz hakkım haram olsun allah belanızı versin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000