23 Mart 2019, Cumartesi 10:26:49

Katar Havayolları 250'nci uçağı teslim aldı

Katarlı havayolu şirketi Qatar Airways, Airbus'tan aldığı uçak ile filosundaki uçak sayısını 250'ye çıkardı.
  • Ülkemizin pilot ihtiyacı varken dışarıya giden pilotlar vatan hainidir.
  • FO arkadaşlar geliyoruz diye yazmışlarda acaba onları Katar Hava yollarına alan varmı ? Katar'ın şartları THY ye torpille girmeye benzemez...Adamlar bize deve yükü ile parayı boşa vermiyor...Buyrun gelin deneyin bi bakalım sınavı geçebilecek misiniz ? ? ?
  • Ufacık ülkenin 250 uçağı varmış. THY nin en az 1500 tane olması lazım. Binlerce kişi sadece 300 tanecik uçaktan ekmek yiyor. Çok çok az.
  • Thy bu ucaklari siparis etmede cookk gec kaldi. Zaten elinin altinda butun avrupayi aktarma yonunden domine edecek filoya sahip, avrupadan avrupaya ya da yakin coğrafyaya transfer icin katar ve emiratesten daha avantajli potansiyele sahip. Tek kalan sey uzun hatlar icin saglam yatırım yapmak ve dogru hamlelerde bulunmak.
  • Para kazanma derdi olmayan elin arabından bize ne. Bu haber mi. Nedir bu Türk düşmanı arapların sürekli reklamını yapmak
  • Geliyorum.Uçaklarimiz kız gibi maşallah
  • Yorumlara bakıyorum da yok katar nasıl böyle iyi yok biz onların altında eziliyoruz yok birleşelim falan filan. Ya kardeşim Türkiye nin en büyük gözbebeği bu şirket. Dünyanın en büyük havayolu olacağız 5- 6 seneye. Sürekli büyüyor sürekli gelişiyoruz. Yeni limanla beraber daha da ülkemizi geliştiricek bu şirket. Nolur şu şirketle gurur duyun yalan yanlış işlere girmeyin artık. Yabancılar kadar değer bilemez olduk.
  • TK dan gelin burası Harika maaşlar vergiye gitmesin kabinde alıyorlar tecrübeli..
  • Vergi kesintilerinden sonra maaşlarımız kuşa döndü Geliyoruz
  • 80 milyonluk bir ulke vs 1.5 milyonluk bir ulke. Biri tekel, digerinin o bolge yolcusunu paylastigi 2 buyuk rakibi var. Nasil oluyor da sadece 80 kusur ucaklik bir fark oluyor? Sanki bazi konularda gec kalindi..

Katarlı havayolu şirketi Qatar Airways, Airbus'tan aldığı uçak ile filosundaki uçak sayısını 250'ye çıkardı. 

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Avrupalı şirket Airbus'tan sipariş edilen A350 tipi uçaklardan biri önceki gün teslim alındı. Airbus'ın Fransa'nın Toulouse kentindeki tesislerinden alınan Airbus A350-900 tipi uçak filoda bu tipteki 33'üncü uçağı oldu.

Qatar Airways'in filosunda A350 tipi uçak sayısı ise 7'si A350-1000 olmak üzere toplamda 40'a ulaştı. Şirket 2022 yılında 250 noktaya uçmayı hedefliyor. Şu anda ise 160'ın üzerinde noktaya uçuş gerçekleştiriyor. 

Qatar Airways'in filosunda 203 adet yolcu uçağı, 25 adet kargo uçağı ve 22 adet özel jet buluyor.

Katar Havayolları 250'nci uçağı teslim aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Vatan ~ 5 yıl önce
Ülkemizin pilot ihtiyacı varken dışarıya giden pilotlar vatan hainidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtici mi ? ~ 5 yıl önce
Yurtdisi mi?
Yurtici mi ? ~ 5 yıl önce
Yurtdisi mi?
Yetersiz bir haber ~ 5 yıl önce
Yurtdisina gidecekleri etkileyip etkilemedigini aciklamalisiniz
F O lara ~ 5 yıl önce
FO arkadaşlar geliyoruz diye yazmışlarda acaba onları Katar Hava yollarına alan varmı ? Katar'ın şartları THY ye torpille girmeye benzemez...Adamlar bize deve yükü ile parayı boşa vermiyor...Buyrun gelin deneyin bi bakalım sınavı geçebilecek misiniz ? ? ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 5 yıl önce
Arkadaşım devrişin fikri neyse zikride odur Sem Torpilli girdin herhalde
NECM ~ 5 yıl önce
Çok istiyorsan DLR1 gec torpilin varsa TK da direkt akademidesin kimse maval okumasin arkadas Torpilin karsisinda TR de kim durabilir birbirimizi kandırmayalim derim aslanim
CanaCanQatar ~ 5 yıl önce
Ufacık ülkenin 250 uçağı varmış. THY nin en az 1500 tane olması lazım. Binlerce kişi sadece 300 tanecik uçaktan ekmek yiyor. Çok çok az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçekler ~ 5 yıl önce
O zaman Çin’in 30 000 uçağı olması lazım. O işler öyle olmuyor. Katar 200 bin kendi nüfusunun geliri Türkiye’deki 40 0000 000 insandan fazla.
Tk ~ 5 yıl önce
Thy bu ucaklari siparis etmede cookk gec kaldi. Zaten elinin altinda butun avrupayi aktarma yonunden domine edecek filoya sahip, avrupadan avrupaya ya da yakin coğrafyaya transfer icin katar ve emiratesten daha avantajli potansiyele sahip. Tek kalan sey uzun hatlar icin saglam yatırım yapmak ve dogru hamlelerde bulunmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 5 yıl önce
Para kazanma derdi olmayan elin arabından bize ne. Bu haber mi. Nedir bu Türk düşmanı arapların sürekli reklamını yapmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 5 yıl önce
Geliyorum.Uçaklarimiz kız gibi maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Staff ~ 5 yıl önce
Yorumlara bakıyorum da yok katar nasıl böyle iyi yok biz onların altında eziliyoruz yok birleşelim falan filan. Ya kardeşim Türkiye nin en büyük gözbebeği bu şirket. Dünyanın en büyük havayolu olacağız 5- 6 seneye. Sürekli büyüyor sürekli gelişiyoruz. Yeni limanla beraber daha da ülkemizi geliştiricek bu şirket. Nolur şu şirketle gurur duyun yalan yanlış işlere girmeyin artık. Yabancılar kadar değer bilemez olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech ~ 5 yıl önce
Büyümenin %49 u boşa gitti.
Qatar ~ 5 yıl önce
TK dan gelin burası Harika maaşlar vergiye gitmesin kabinde alıyorlar tecrübeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 5 yıl önce
Vergi kesintilerinden sonra maaşlarımız kuşa döndü Geliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CadetGuven ~ 5 yıl önce
Gidin yerinize biz geliriz sonra biz de gideriz duzen boyle
Fare ~ 5 yıl önce
Gemiyi ilk önce fareler terk eder
:)) ~ 5 yıl önce
Senin kuş dediğin Deve kuşudur yine , insanın gözü doymalı biraz. Vergiye gitmiş devletine milletine ğzülme
OgrenciPilot ~ 5 yıl önce
Gozumuz hic bir zaman doymaz dogruya dogru niye pilot olacagiz yoksa
Gerçekler ~ 5 yıl önce
Herkes giderim der kimse gitmez. Her yıl aynı tantana. Standardınız ve çapınız orda çalışacak kadar yüksek değil
THY vs QTR ~ 5 yıl önce
80 milyonluk bir ulke vs 1.5 milyonluk bir ulke. Biri tekel, digerinin o bolge yolcusunu paylastigi 2 buyuk rakibi var. Nasil oluyor da sadece 80 kusur ucaklik bir fark oluyor? Sanki bazi konularda gec kalindi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Objective ~ 5 yıl önce
Hain köpekler, terörü destekleyip darbeye kalkışmasalardı Thy miz bugün en az 500 uçaktı. Kim geç kalmış. Cesaretli bir yönetim var ve havacılık dahil yatırımları teşvik ediyor.
Sen onu ~ 5 yıl önce
THY'nin eski yöneticilerine söyle AKP'ye bok atmayı bırakın da AKP öncesinde kimler neler götürdü onlara bakın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000