09 Şubat 2016, Salı 16:21:53

Qatar Airways Mozambik'e direkt uçacak

Qatar Airways, 2012 yılından beri Mozambik’e Johannesburg aktarmalı uçuşlar gerçekleştiriyor. Dreamliner ile yapılan yeni aktarmasız uçuşlarda Doha - Mozambik seyahat süresi artık 5 saat olacak.
  • Trabzon'a da başlar yakında inş.Bu sene UAE ve Katar'da yoğun tanıtım yapıldı bu bölge turizmi için.
  • Hiç bir kar amacı olmayan bedavadan zengin olan arap havayolları ile uğraşmak zor. Ama hiç bir zaman 3. dünya ülkesi havayolu olmaktan kurtulamazlar nereden bakarsan bak araplar.
  • Tgs saw da 06 pistbasina direk pushback operasyonlarina basliyor ama kimsenin haberi yok
  • A380 ve 747 olmadan neden Araplarla rekabet edilemesin şunu "mantıklı" sebeplerle açıklayabilir misiniz? Daha küçük uçaklarla daha fazla frekans şeklinde de pek ala rekabet edilebilir. Bu yolla yolcuya daha fazla alternatif sağlanacaktır ve bu da yolcunun Thy yi tercih etmesi için bir sebep olacaktır.
  • thy nin, qatar ve emirates ile rekabet edebilmesi için 3. havalimanın biranönce açılması ve filosuna a 380 ve 747-8 leri dahil etmesi lazım. avustralya,yeni zellanda ve güney amerikadaki yenı hatlara ağırlık vermesi lazım aksi taktirde 5 yıl içinde arap havayollarının altında ezilir.
  • Birde izmire direk baslasa super olucak
  • Araplar havacilik sektorunu egale etti.qatar,emirates, etihad vs. Dunya lideri konumundalar. Avrupa havayollari coktan oyundisi kaldi. Turk hava yollari ya bu yaristan kopmayacak yada onunda akibeti avrupa gibi olucak. Yaristan kopmamak icin 3. Havalimanin biranonce acilmasi ve a 380 ve 747-8 lerin devreye girip Sydney, Melbourne ve aktif orta guney amerika hatlarinin acilmasi gerek
  • her durumda aktarma var dohada mecbur onun yerine THY ile gidip Johannesburgda aktarma daha pratik
  • çok yakında Portekize de uçmaya başlayacak demektir ancak o zaman doldurur maputu ucaklarını
  • Pushback havacılığın bir gerçeğidir. Kimse bizleri oyunun dışında bırakmaya çalışmasın.

Qatar Airways, 2012 yılından bu yana devam ettiği Doha-Mozambik uçuşlarını aktarmasız olarak gerçekleştirecek.

Uçuşlar 27 Mart 2016 tarihinde başlayacak ve Doha – Maputo (Mozambik) arasında B787 Dremliner ile haftada üç defa yapılacak. Qatar Airways şu anda bu rotada, Johannesburg aktarmalı uçuşlar gerçekleştiriyor.

Maputo Uluslararası Havalimanı’na yapılacak yeni uçuşların başlaması ile birlikte, Avrupa, Amerika, Orta Doğu, ve Asya – Pasifik’teki yolcular artık Doha’dan Mozambik’in başkentine aktarmasız uçuşun avantajlarından faydalanacak. Bu sayede, öncekine oranla yaklaşık beş saatlik kazançları olacak. Mozambik’ten seyahat edecek yolcular ise Pekin, Guangzhou, Şangay, Hong Kong, Seul, Tokyo, Karaçi, Mumbai, Delhi ve Dubai’nin de aralarında bulunduğu dünya genelinde 150’den fazla varış noktasına daha uygun seçeneklerle ulaşma fırsatına sahip olacak.

Mozambik’in kültürel, politik ve ticari merkezi olan Maputo’ya tarifeli uçuşlarda Ekim 2012’de başlayan Qatar Airways, artık Johannesburg aktarmasını kaldırıyor. Bu sayede, Maputo rotası, Katar ile Mozambik arasında, Salı, Perşembe ve Pazar günleri Boeing 787 Dreamliner modeli uçaklarda uçuşların gerçekleştirildiği aktarmasız bir rota haline gelecek.

Aktarmasız uçuşlar hakkında Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker ise, “Bu aktarmasız uçuşlar, Mozambik’teki seyahat piyasasına verilen önemli bir güven oyu. Üç yıl önce Johannesburg aktarmalı Maputo uçuşlarına başladık ve geçen süre boyunca bu rotaya olan talebin sürekli arttığını gördük. Bu da, Maputo – Doha arasındaki uçuşlarımızı aktarmasız uçuşlar haline getirme kararını vermemize neden oldu. Doha – Maputo rotasında tatil ve iş amacıyla seyahat edenlere daha kısa, daha uygun uçuşlar sunabileceğimiz için çok memnunuz.” dedi.

Qatar Airways, 27 Mart tarihinden itibaren son teknoloji ile donatılmış B787 Dreamliner uçaklarla Maputo’ya aktarmasız uçuşlar gerçekleştirecek, Güney Afrika’da Johannesburg, Cape Town ve 17 Aralık’ta başlayan Durban uçuşlarına devam edecek. Rotada hizmet verecek, iki sınıf koltuğun yer aldığı uçakta 22 adet Business Class ve 232 adet Ekonomi Sınıfı olmak üzere toplam 254 koltuk var. Ayrıca, havayolu şirketinin ödüllü eğlence sisteminde tamamen interaktif bir ses ve video sistemi aracılığı ile 2000 seçenek sunuluyor. Uçaktaki her iki yolcu sınıfına da sunulan en önemli özellikler arasında ödüllü iTouch dokunmatik kontrol ünitesi, iPort, USB port, uzak veri girişi, kişiye özel yemek seçenekleri, kişisel eşyalar için geniş depolama alanı ve daha pek çok şey bulunuyor.

1 Ocak tarihinden itibaren Los Angeles uçuşlarına başlayan Qatar Airways uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. 2016 yılında uçuşlara başlanması planlanan varış noktaları: Adelaide, Atlanta, Birmingham, Boston, Resü’l-Hayme, Sidney ve Erivan.

Qatar Airways Mozambik'e direkt uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

QTR ~ 8 yıl önce
Trabzon'a da başlar yakında inş.Bu sene UAE ve Katar'da yoğun tanıtım yapıldı bu bölge turizmi için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kar ~ 8 yıl önce
Hiç bir kar amacı olmayan bedavadan zengin olan arap havayolları ile uğraşmak zor. Ama hiç bir zaman 3. dünya ülkesi havayolu olmaktan kurtulamazlar nereden bakarsan bak araplar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs saw da 06 pistbasina direk pushback operasyonlarina basliyor ama kimsenin haberi yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
A380 ve 747 olmadan neden Araplarla rekabet edilemesin şunu "mantıklı" sebeplerle açıklayabilir misiniz? Daha küçük uçaklarla daha fazla frekans şeklinde de pek ala rekabet edilebilir. Bu yolla yolcuya daha fazla alternatif sağlanacaktır ve bu da yolcunun Thy yi tercih etmesi için bir sebep olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pelin ~ 8 yıl önce
Gozden kacirdiginiz bir ayrinti var oda hizmet artik thy hizmet yonunden her gecen gun kotuye gitmektedir sekisi gibi kaliteli ekipler yok gecenlerde bir arkadasim anlatti bir hatta iki kabin memuru yolcularin onunde kavga etmisler bir tanesi aglayarak arka tarafa gitmis bu nedir ya arap diye kucumsedigin hava yollarindaki hizmete ve calisanlarin kalitesine bak ondan sonra konus is ucak modeliyle suyla buyla rekabet olmuyor thy secme sebepleride tamamen duygusal hizmet karsilastiracak olursan elestirilecek bir cok nokta var yeterli yolcu olmadigi zaman uyduruktan sebeplerle iptal ediliyor ucus kac kisi olursa olsun asla emirates ve qatar iptal soz konusu olmaz.
hakkı ~ 8 yıl önce
thy nin, qatar ve emirates ile rekabet edebilmesi için 3. havalimanın biranönce açılması ve filosuna a 380 ve 747-8 leri dahil etmesi lazım. avustralya,yeni zellanda ve güney amerikadaki yenı hatlara ağırlık vermesi lazım aksi taktirde 5 yıl içinde arap havayollarının altında ezilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ihj ~ 8 yıl önce
Birde izmire direk baslasa super olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guzmo ~ 8 yıl önce
Araplar havacilik sektorunu egale etti.qatar,emirates, etihad vs. Dunya lideri konumundalar. Avrupa havayollari coktan oyundisi kaldi. Turk hava yollari ya bu yaristan kopmayacak yada onunda akibeti avrupa gibi olucak. Yaristan kopmamak icin 3. Havalimanin biranonce acilmasi ve a 380 ve 747-8 lerin devreye girip Sydney, Melbourne ve aktif orta guney amerika hatlarinin acilmasi gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aktarma ~ 8 yıl önce
her durumda aktarma var dohada mecbur onun yerine THY ile gidip Johannesburgda aktarma daha pratik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok yakında sinemalarda ~ 8 yıl önce
çok yakında Portekize de uçmaya başlayacak demektir ancak o zaman doldurur maputu ucaklarını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS. ~ 8 yıl önce
Pushback havacılığın bir gerçeğidir. Kimse bizleri oyunun dışında bırakmaya çalışmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000