12 Nisan 2016, Salı 13:02:31

Qatar Airways Türkiye'de pilotlarla buluştu

Körfez Havayollarından Qatar Airways Türkiye'de pilotlarla buluştu.
  • Bizim thy de ucan pilotlarimiz ac gozlu hayatta o rakami kabul etmezler
  • Tıp Eğitimi veriyorlarmi?
  • Tıp Eğitimi veriyorlarmi?
  • 1,5 sene çalıştığım şirketi öneririm.Türkiyeden daha huzurlu olacağınız kesin
  • orda korkmayıp grev yapabilirmiyiz acaba ?
  • Fo için 12.200 usd aylık 6 kare blok bos Cocuklara okul 320 mesul 4 k saat sirkette 3 sene 77 mesul. 5 k saat slrkette 3 sene 42 gun yillik izin Carmen ile tum rosteri kendin yapiyosun 15 pass aileye + 15 pass arkadasa Average 70 saat aylik Yilllik 745 saati gecersen saat basi extra 60 usd 37 filosu yok direk 77 ye aliyolar fo ya tipi verip Kacarsan 50 k usd cezasi var
  • THY DE KURUM KÜLTÜRÜ YOK.MÜDÜR KÜLTÜRÜ VAR MAALESEF.ÇOK ÜZÜCÜ AMA GERÇEK.
  • Bir şey soracam size bir çanta verdilermi flash bellekde sunum olan
  • Ppl olanı da alıyorlarmiymis... giden duyan var mı? :)))))))
  • Türkiye de pilotlar ülke stardartdının üzerinde kazanıyor ve emin olun beklentileri daha fazla para değil pilotların beklentisi adalet duygusu daha ilk gün girişte tip seçiminden başlayan adaletsizlik hissi filolar arası açık haksızlık yer görevlerindeki pilotların kendilerini üst tipe geçiş uçuş planlama gibi konularda kayırması gibi bir yığın süreçte hissettiriyor ve insanların üzüldüğü ve rahatsız olduğu nokta bu. Bende gitmeyi düşünüyorum ve bunun ilk sebebi eğer yalakalık özelliğini kazanmazsam bu şirkette hep zor görevleri benim yapacağım yönünde şirketin bana hissettirdiği duygu. Lütfen türkiye de yalakalık kültürünü adalet kültürüyle değiştirinde biz de huzur içinde işimizi yapalım

Körfez Havayollarından Qatar Airways gerçekleştirdiği bir organizasyon ile Türkiye'de pilotlarla buluştu. Küçükçekmece'deki Radisson Sas Otelde Türkiye'de görev yapan pilotlarla bir araya gelen Qatar, pilotlara çağrıda bulundu.

Dünyada hızla artan pilot ihtiyacı şirketleri de çeşitli arayışlara itti. Bünyelerinde yetiştirdikleri pilotların ihtiyaçları karşılayamaması ve artan uçak sayısı bir çok şirketi başka ülkelerde pilot transferine zorluyor. Bir dönem pilotlar için cazibe merkezi olan Türkiye artık başka ülkeler için de transfer noktası haline geldi.

Yurt içinde de bir çok havayolu şirketinin birbirinden pilot kapma yarışına girdiği Türkiye'de Qatar Airways pilotlara adeta açık çek sunuyor. 

OLAĞANÜSTÜ ŞARTLAR SUNDU

Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığı organizasyonu bugün gerçekleştiren Qatar Airways yetkilileri, pilotları Katar'a davet etti. Çalışma şartlarından verilecek ücretlere, filo çeşitliliğinden sosyal imkanlara kadar bir çok konuda pilotlara önemli imkanların sunulacağını açıklayan şirketin davetine pilotlar da yoğun ilgi gösterdi.

Bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan buluşmaya Türkiye'de görev yapan yapancı pilotların gösterdiği ilgi dikkat çekerken, ikinci piotlardan da katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Oteldeki buluşmanın öğlene kadar olan kısmında bir sunum gerçekleştiren Qatar Havayolları, şirketle ilgili detaylı bilgilere verdi. 

Sunumu dikkatle izleyen pilotların ise Qatar'a gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Filosunda 150'den fazla uçak bulunduran Qatar Airways, Airbus A380, Airbus A350 XWB, Boeing 777 ve 787 Dreamliner gibi uçakları da filosunda bulunduruyor.

©AirportHaber





Qatar Airways Türkiye'de pilotlarla buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

Dd ~ 8 yıl önce
Bizim thy de ucan pilotlarimiz ac gozlu hayatta o rakami kabul etmezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipitip ~ 8 yıl önce
Tıp Eğitimi veriyorlarmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 8 yıl önce
37 den direk 87 e geçiyosun 2 atlanta bir tokyo seferi yapıp el yordamıyla çözersin
Tipitip ~ 8 yıl önce
Tıp Eğitimi veriyorlarmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
type r ~ 8 yıl önce
Yok, sadece ilk yardım kursu veriyorlar.
airbus cpt. ender ~ 8 yıl önce
1,5 sene çalıştığım şirketi öneririm.Türkiyeden daha huzurlu olacağınız kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekle beni qatar ~ 8 yıl önce
Pilotlar vakfı ve talpa bu konuda gitmek isteyen pilotlara katar daki kaptanlarımız ile irtibat kurma konusunda yardımcı olmalı. Ayrıca türk pilotlarının ortadoğu da hakim olması da bu ülke menfaati adınadır thy dekiler neyse ama özel deki arkadaşlarımız bence düşünmeden ortadoğu pazarına yönelmeli Ender kaptanımızla da gitmek isteyenlerin bilgi alışverişi yapabileceği bir platformu pilotlar vakfı ya da talpa oluşturursa seviniriz pilotlar vakfı bir iş bulma ajansı gibi yurtdışı firmalarla irtibat kurup türk pilotları yönlendirmeli bir nebze olsun ülkedeki işsizliğe çözüm bulmuş olur tekrar söylüyorum ortadoğu pazarına türk pilotlar girmeli ve avrupalıların elinde olan pozisyonlara gelmeliler bu en az şirketlerin büyümesi kadar önemlidir zaten uçak yurtdışından yakıt yurtdışından eğlence sistemindeki film yurtdışından sektörden aldığımız türk milleti olarak elimize kalan işçilik parası bari gidip başka şirketlerin işçilik parasınıda ülke evladı adına alalım
grev ~ 8 yıl önce
orda korkmayıp grev yapabilirmiyiz acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo tk 737 ~ 8 yıl önce
Fo için 12.200 usd aylık 6 kare blok bos Cocuklara okul 320 mesul 4 k saat sirkette 3 sene 77 mesul. 5 k saat slrkette 3 sene 42 gun yillik izin Carmen ile tum rosteri kendin yapiyosun 15 pass aileye + 15 pass arkadasa Average 70 saat aylik Yilllik 745 saati gecersen saat basi extra 60 usd 37 filosu yok direk 77 ye aliyolar fo ya tipi verip Kacarsan 50 k usd cezasi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77FO ~ 8 yıl önce
Yazdiklarinin yarisi yanlis . FO 9 bn dolari gecmez
Be careful! ~ 8 yıl önce
Ortalama bir 2+1 apartman dairesinin aylık kirası 3000$ civarı.Eğer kira yardımı dahilse bu maaşa haberiniz olsun.Ayrıca mülakat ve sınavlar oldukça zor,öyle her başvuranı alacaklar diye bir algı oluşmasın.
Fo tk 737 ~ 8 yıl önce
Acikla o zaman meslektaslarina da dogrusunu ogrensinler mesela ne yanlis .
Çetin ~ 8 yıl önce
THY DE KURUM KÜLTÜRÜ YOK.MÜDÜR KÜLTÜRÜ VAR MAALESEF.ÇOK ÜZÜCÜ AMA GERÇEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 er cpt ~ 8 yıl önce
Bir şey soracam size bir çanta verdilermi flash bellekde sunum olan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Ppl olanı da alıyorlarmiymis... giden duyan var mı? :)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para değil ~ 8 yıl önce
Türkiye de pilotlar ülke stardartdının üzerinde kazanıyor ve emin olun beklentileri daha fazla para değil pilotların beklentisi adalet duygusu daha ilk gün girişte tip seçiminden başlayan adaletsizlik hissi filolar arası açık haksızlık yer görevlerindeki pilotların kendilerini üst tipe geçiş uçuş planlama gibi konularda kayırması gibi bir yığın süreçte hissettiriyor ve insanların üzüldüğü ve rahatsız olduğu nokta bu. Bende gitmeyi düşünüyorum ve bunun ilk sebebi eğer yalakalık özelliğini kazanmazsam bu şirkette hep zor görevleri benim yapacağım yönünde şirketin bana hissettirdiği duygu. Lütfen türkiye de yalakalık kültürünü adalet kültürüyle değiştirinde biz de huzur içinde işimizi yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000