29 Eylül 2018, Cumartesi 09:08:46

Qatar Airways'e ABD'de iki ödül birden

Qatar Airways, Boston’da Gerçekleşen APEX 2019 Küresel Yolcu Seçimi Ödülleri’nde İki Ödül Kazandı
  • Yine araplar parayı bayılıp ödülü kapmışlar. Bütün işleri reklam. Para gelmiş gelmemiş ne önemi var
  • Eğitimden uçuşa kadar sürekli başarıyı hedefleyen ve sınırları zorlayan, her aşamada çalışanlarına 5 yıldız mentalitesini aşılamaya çalışan bir şirketin bu ödülleri alması tesadüf değildir. Kabin ekibi kan, ter, gözyaşı dökerek bileğinin hakkıyla bu ödülleri kazanmıştır. O yüzden hem şirketimi hem de kabin ekibi arkadaşlarımı kutluyorum.
  • Tebrik ederiz, hak ediyorlar
  • Yallah arabistan
  • Thy hicbir zaman skytrax’ta bile en iyi kabin siralamasinda ilk 20’ye giremedi. Ama masallah hostesleri oldukca simarik, kibirli, yolcuyu asagilayan ve standart ustu maas alan kisiler. Nevin Colak bu haberleri hic okuyup ceki duzen vermiyor mu acaba? Kabinin hali ve seviyesi icler acisi. Thy’ye bu yakismiyor.
  • Her lafinizda qatara gider calisirim, şimdi oldu arap çölü. Kininizde boğulacaksınız...
  • epil oranc cuys seviyesi artmadikca bu isler zor hatta imkansız. once iletisimle basliyor hersey, kokpitinden kabinine yer hizmetlerine dek, iletisim dil becerisi onemli cok onemli. kabin tr haric en az 3 dil bilecek, 2sini turkcesine yakin konusacak. surekli gelisim sart.
  • Calisanini kollayan koruyan, onemseyen, calisanlarina hakettigini en guzel sekilde veren ve calisanlari tarafindan da el ustun de tutulan guzel sirketim herseyin en iyisini hakediyor.. daha nice odullere ..

Qatar Airways, Boston’da Airline Passenger Experience Association (APEX) tarafından düzenlenen 2019 Küresel Yolcu Seçimi Ödülleri(PCAs)’nde iki ödül kazandı. Havayolu şirketi, ‘En İyi Yiyecek ve İçecek’ ve ‘En İyi Kabin Hizmeti’ ödül kategorilerinde, dünyanın dört bir yanındaki yaklaşık 500 havayolu şirketinin yolcularının geri bildirimlerine göre ödüllendirildi.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: “2019 APEX Yolcu Seçimi Ödülleri'nde iki ödül almak son derece mutluluk verici. Bu ödüller, bir havayolu şirketi olarak, bizimle uçan her yolcunun uçuş deneyimini sürekli geliştirme taahhüdümüzü temsil ediyor.

Qatar Airways olarak müşterilerimizin deneyimini benzersiz ve unutulmaz kılmak için sürekli çaba harcadık ve yolcuların ‘En İyi Kabin Hizmeti’ ve ‘En İyi Yiyecek ve İçecek’ kategorilerinde bizden yana oy vermesinden memnuniyet duyuyoruz. Yolcu deneyimini yeniden tanımlamak ve endüstri genelinde yeni standartlar belirlemek için sınırları zorlamaya devam edeceğiz.”

24 Eylül'de Boston'da düzenlenen APEX ödül törenine, 5.000'den fazla endüstri uzmanının yanı sıra 100'den fazla havayolu şirketinin temsilcileri katıldı. Ödül töreni, The Points Guy'ın kurucusu ve CEO'su Brian Kelly tarafından sunuldu.

APEX ödülleri, farklı kategorilerdeki yolcu geri bildirimlerine dayanır ve küresel çapta havayolu şirketlerinin sunduğu olağanüstü performans ve yolcu hizmetlerini ödüllendirir.

Bu yılın başlarında Qatar Airways, APEX 2018 Resmi Havayolu sınıflandırmasında Beş yıldızlı Havayolu olarak değerlendirilmesine ek olarak; Şangay'daki APEX Asia'dan da dört ödül aldı: ‘En İyi Havayolu: Orta Doğu’; ‘En İyi Yiyecek ve İçecek: Orta Doğu’, ‘En İyi Kabin Hizmeti: Orta Doğu’ ve ‘En İyi Koltuk Konforu: Orta Doğu’.

Merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı(HIA)’nda olan Qatar Airways, şu anda dünya çapında 150'den fazla destinasyona uçan 200’den fazla uçaklı filoya sahiptir. Devam eden büyüme planlarının bir parçası olarak Qatar Airways, Göteborg/İsveç ve Mombasa/Kenya dâhil olmak üzere 2018 yılı boyunca bir dizi heyecan verici yeni destinasyon planlamıştır.

Ödüllü bir havayolu şirketi olan Qatar Airways, uluslararası hava taşımacılığı değerlendirme kuruluşu Skytrax tarafından gerçekleştirilen 2018 Dünya Havayolu Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Business Class’ı’ ödülünü aldı. Ayrıca “En İyi Business Class Koltuğu”, “Orta Doğu'nun En İyi Havayolu” ve “Dünyanın En İyi Business Class Havayolu Salonları” ödüllerine de layık görüldü. 

Qatar Airways'e ABD'de iki ödül birden

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Arabic ~ 6 yıl önce
Yine araplar parayı bayılıp ödülü kapmışlar. Bütün işleri reklam. Para gelmiş gelmemiş ne önemi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar CC ~ 6 yıl önce
Eğitimden uçuşa kadar sürekli başarıyı hedefleyen ve sınırları zorlayan, her aşamada çalışanlarına 5 yıldız mentalitesini aşılamaya çalışan bir şirketin bu ödülleri alması tesadüf değildir. Kabin ekibi kan, ter, gözyaşı dökerek bileğinin hakkıyla bu ödülleri kazanmıştır. O yüzden hem şirketimi hem de kabin ekibi arkadaşlarımı kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar airways i ~ 6 yıl önce
Tebrik ederiz, hak ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Yallah arabistan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyi kabin ~ 6 yıl önce
Thy hicbir zaman skytrax’ta bile en iyi kabin siralamasinda ilk 20’ye giremedi. Ama masallah hostesleri oldukca simarik, kibirli, yolcuyu asagilayan ve standart ustu maas alan kisiler. Nevin Colak bu haberleri hic okuyup ceki duzen vermiyor mu acaba? Kabinin hali ve seviyesi icler acisi. Thy’ye bu yakismiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostes ~ 5 yıl önce
Şımarık! Yolcuyu aşağılayan mi! Siz nerede gördünüz? YA DA kaç kere şahit oldunuz boyle bir duruma? Birkac kisi yuzunden buraya bunları yazarak genelleme yapamazsiniz! Sizin memnun olmadığınız THY kabin memurları bugün bana göre yolcuya davranis olarak Dünyadanın en anlayışlı kabin memurlarindan biri.Siz anca kendi insanınız hariç herkesi iyi görürsünüz.Ama ucaktayken sizin gibi sabit bir açıdan bakan kişiler dönüp aynaya bakmaz acaba ben hosteslere nasil davranıyorum diye.
Sahtekar ~ 6 yıl önce
Her lafinizda qatara gider calisirim, şimdi oldu arap çölü. Kininizde boğulacaksınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 6 yıl önce
epil oranc cuys seviyesi artmadikca bu isler zor hatta imkansız. once iletisimle basliyor hersey, kokpitinden kabinine yer hizmetlerine dek, iletisim dil becerisi onemli cok onemli. kabin tr haric en az 3 dil bilecek, 2sini turkcesine yakin konusacak. surekli gelisim sart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Qatar da kabin memuru maasalri 1500 euro zaten tk da aliyorum 12000. ne diye gidecem arab collerine qatara ..
Km'ye ~ 6 yıl önce
Başka istediğin? 3 dil bilecek sonra kabinde mi uçacak gece Gündüz demeden onun bunun tribini çekerek? Deli olması lazım
Önce kaptanlar ~ 6 yıl önce
Önce kaptanlar ingilizce öğrensin. Sonra bakariz
Bi sus ya ~ 6 yıl önce
..
Herseyin en iyisine... ~ 6 yıl önce
Calisanini kollayan koruyan, onemseyen, calisanlarina hakettigini en guzel sekilde veren ve calisanlari tarafindan da el ustun de tutulan guzel sirketim herseyin en iyisini hakediyor.. daha nice odullere ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pis ~ 6 yıl önce
araplara para kazandırıyosun kofsun
Ne salladın be ~ 6 yıl önce
Araplar mi insana deger veriyor... iyimisin sen. Yolcuya yan baktin deyip şutluyorlar. Sanki neyin ne oldugunu bilmiyoruz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000