16 Haziran 2017, Cuma 09:53:52

Qatar Airways'ten açıklama var

Katar Hava Yolları, geçen hafta Doha ile dünya genelindeki 150’den fazla uçuş ağı arasında yaklaşık bin 200 uçuş gerçekleştirildiğini, çıkış yapan bu uçakların yüzde 90’ının planlanan kalkış süresinden yalnızca 15 dakikalık gecikmelerle kalktığı bildirdi.
  • Sıktın ama katar. Kapat şu şirketini herkes kurtulsun
  • Katar'i yedirmeyiz, ezdirmeyiz.
  • Katar hava yollarından bize ne? Bu haberin mantığı nedir?
  • dün dış işleri bakanımız dedi: bizim için qatar neyse suudi arabistan da o dur ayrım yapmıyoruz. yani by by qtaar:)
  • uzatma sana abd yolu gösterdi haracı ver akıllı ol!

Katar Hava Yolları, geçen hafta Doha ile dünya genelindeki 150’den fazla uçuş ağı arasında yaklaşık bin 200 uçuş gerçekleştirildiğini, çıkış yapan bu uçakların yüzde 90’ının planlanan kalkış süresinden yalnızca 15 dakikalık gecikmelerle kalktığı bildirdi.

Havayollarından yapılan açıklamada, uçuşlarının yüzde 90’ının planlanan kalkış saatinden sonra 15 dakika içinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, Katar Hava Yollarının 2017-2018 döneminde 24 yeni güzergah ekleyerek iddialı genişleme planlarının devam ettirildiği kaydedildi.

Katar Hava Yolları Grup Üst Yöneticisi (CEO) Akber Al Baker'ın Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’nü, Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi’nin uyguladığı ablukayı yasa dışı ilan etmeye davet ettiği ifade edilen açıklamada, "Qatar Airways, Doha varışlı ve çıkışlı uçuşları sorunsuz bir şekilde devam etmekte olup, uçakların büyük çoğunluğu planlandığı şekilde gerçekleşmektedir. Ödüllü uluslararası havayolu şirketi geçtiğimiz hafta Doha ile dünya genelindeki 150’den fazla uçuş ağı arasında yaklaşık bin 200 uçuş gerçekleştirmiş ve çıkış yapan bu uçakların yüzde 90’ı planlanan kalkış süresinden yalnızca 15 dakikalık gecikmelerle kalkmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, gelecek aylarda bu uçuş ağının daha da büyüyeceği, havayolu şirketinin salı günü, İrlanda'nın başkenti Dublin'e direkt uçuş seferlerini başlattığını bildirdi.

Fransa'nın Nice kentine 4 Temmuz, Makedonya'nın başkenti Üsküp'e ise 17 Temmuz’da seferlere başlanacağına dikkat çekilerek, "Yılın geri kalanında ve 2018 yılında eklenmesi planlanan yeni destinasyonların arasında Las Vegas (ABD), Canberra (Avustralya), Douala (Kamerun), Libreville (Gabon), Medan (Endonezya), Rio de Janeiro (Brezilya), Santiago (Şili) ve Saraybosna (Bosna Hersek) yer almaktadır." denildi.

Bu hafta başında 2017 yılına ait mali yıllık raporunun yayınlandığı anımsatılan açıklamada, havayolu şirketinin bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 21,7’lik bir artışla net karı 541 milyon dolar olarak açıkladığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Qatar Airways Grup CEO’su Al Baker ise şunları kaydetti:

"Uçuş ağımızın büyük çoğunluğu mevcut durumlardan etkilenmemiş olup, Qatar Airways’in uluslararası uçuşları sorunsuz bir şekilde devam etmektedir. Buradaki hedefimiz, mevcut durumlardan etkilenen tüm yolcularımıza destek sağlamak ve ödüllü hizmetimizi sunmaya devam ettiğimizden emin olmaktır. Uçuş ağımız önümüzdeki ay hizmete başlayacak iki yeni destinasyonla genişlemeye devam edecektir. Bildiğimiz tek şey, işlerimizin normal seyrinde devam ettiğidir. Bu blokaj hukuksuzdur ve sivil havacılık haklarının tanındığı anlaşmayı doğrudan ihlal etmektedir. Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’nü (ICAO), bu blokajı yasa dışı ilan etmeye davet ediyoruz. Biz politik bir kuruluş değiliz, havayolu şirketiyiz ve bu blokaj bize sağlanan haklardan bizi tamamıyla mahrum bırakmıştır."

Katar Hava Yolları, ayrıca sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden müşterilerine esnek geri arama seçenekleri sunan yeni bir özellik tanıttığı belirtilerek, dünyanın en iyi hizmet sunan şirketi olarak tanındıkları, müşterilerin oyladığı Skytrax Ödülleri tarafından "Ortadoğu’nun En İyi Havayolu Personeli Hizmeti" unvanına sahip olunduğu belirtildi.

Qatar Airways'ten açıklama var

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Katar katar ~ 7 yıl önce
Sıktın ama katar. Kapat şu şirketini herkes kurtulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panik yok ~ 7 yıl önce
Katar'i yedirmeyiz, ezdirmeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eeeee? ~ 7 yıl önce
Katar hava yollarından bize ne? Bu haberin mantığı nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eeee ~ 7 yıl önce
Hasta misin? Havacilik haberi degil mi bu? Sadece THY mi var saniyorsun haber degeri tasiyan? THY den sanane???
fark yok ~ 7 yıl önce
dün dış işleri bakanımız dedi: bizim için qatar neyse suudi arabistan da o dur ayrım yapmıyoruz. yani by by qtaar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uzatma ~ 7 yıl önce
uzatma sana abd yolu gösterdi haracı ver akıllı ol!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000