08 Kasım 2018, Perşembe 09:43:13

O görüntüler kurmaca çıktı!

İrlandalı Ryanair, geçen ay İspanya'daki bir havaalanında yerde uyurken görüntülenen altı kabin görevlisinin görüntülerinin kurmaca olduğunu ortaya çıkardı.
  • Ryanairin şu videoyu yayınlaması, ekibin sosyal medyaya koyduğu fotoğrafın karalayıcılığından da daha etkili olmuş. Tebrikler :)
  • Ortada yanlış yok ki ekip protesto amaçlı bir foto çekmiş. Ki protesto da amacına ulaşmış. Ben ekip olsam o beklemeyi dinlenmeden saymam ve göreve gitmem. 1 gün göreve gitmedin diye en fazla ceza verirler 1 günlük
  • Ryanair işten çıkarmakla çok doğru bir hamle yapmış firmaya zarar vermek için mi para alıyorlar
  • Bu neyi ifade etmis sandalyede oturulur mu 11 saat ,yatak da goremiyorum odada..
  • Bu olay tam bir "iki yanlış bir doğru etmez" olayı olmuş. Odanın kabin ekibinin dinlenmesi için hiç uygun olmadığı, rahatsız sandalyelerden başka bir şey olmadığı ortada. Onlar da buna sinirlenip bu mizanseni ayarlamışlar belli ki. Evet iki yanlış bir doğru etmez, ama suçun büyüğü Ryanair'de gözüküyor.
  • Ekibin yaptığı doğru değil tabi ki de ancak ışığı yanmayan bir odada plastik sandalyelerin üstünde 12 saat bekle dersen insanları bunu yapmaya teşvik etmiş olursun. Ryanair’in söylediği gibi lounge ayarlanmamış çünkü lounge 11 de kapanıyormuş.
  • Ekip odasının arzu edilen konforda, personelin dinlenmesine uygun, 5 yıldızlı otel konforunda olduğu apaçık ortada!!! Kuru tahta sandalye ve su sebili. Bunun havacılık değil insan haklarına bile aykırı olduğu apaçık. Ceza evinde hücre cezasında bile bir yatak vardır. Kaldı ki, bu ekip uçuş açılırsa uçuşa gidecek. Ben ekibi destekliyorum.

İrlandalı Ryanair, geçen ay İspanya'daki bir havaalanında yerde uyurken görüntülenen altı kabin görevlisinin görüntülerinin kurmaca olduğunu ortaya çıkardı.

Görüntülerde ekibin oturdukları yerden kalkıp yere uzandıkları ve fotoğraf çekiminin ardından toparlandıkları görülüyor. Bu görüntülerin de sosyal medyada paylaşılması Ryanair'e büyük tepki gösterilmesine neden olmuştu.

Ryanair de geçtiğimiz günlerde görüntülerin doğru olmadığını iddia ederek o çalışanları işten çıkarmıştı.

İşte Ryanair'in görüntülerin sahte olduğunu gösterdiği o paylaşımı:

 

O görüntüler kurmaca çıktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ESB ~ 5 yıl önce
Ryanairin şu videoyu yayınlaması, ekibin sosyal medyaya koyduğu fotoğrafın karalayıcılığından da daha etkili olmuş. Tebrikler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 yanlış mı ~ 5 yıl önce
Ortada yanlış yok ki ekip protesto amaçlı bir foto çekmiş. Ki protesto da amacına ulaşmış. Ben ekip olsam o beklemeyi dinlenmeden saymam ve göreve gitmem. 1 gün göreve gitmedin diye en fazla ceza verirler 1 günlük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memet ~ 5 yıl önce
Ryanair işten çıkarmakla çok doğru bir hamle yapmış firmaya zarar vermek için mi para alıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diktatörün ~ 5 yıl önce
kayip spermi
Ciğer ~ 5 yıl önce
Bu kedi yorumu gibi olmuş. Hava da çalışmakla yerde çalışmak arasında sayısz fark var tabi siz bilmediğinizden konuştuğunuz sadece para kısmını düşündüğünüz için ne kadar haklısınız bilemezsiniz.
eren ~ 5 yıl önce
Bu neyi ifade etmis sandalyede oturulur mu 11 saat ,yatak da goremiyorum odada..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İki Yanlış ~ 5 yıl önce
Bu olay tam bir "iki yanlış bir doğru etmez" olayı olmuş. Odanın kabin ekibinin dinlenmesi için hiç uygun olmadığı, rahatsız sandalyelerden başka bir şey olmadığı ortada. Onlar da buna sinirlenip bu mizanseni ayarlamışlar belli ki. Evet iki yanlış bir doğru etmez, ama suçun büyüğü Ryanair'de gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Ekibin yaptığı doğru değil tabi ki de ancak ışığı yanmayan bir odada plastik sandalyelerin üstünde 12 saat bekle dersen insanları bunu yapmaya teşvik etmiş olursun. Ryanair’in söylediği gibi lounge ayarlanmamış çünkü lounge 11 de kapanıyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 5 yıl önce
Ekip odasının arzu edilen konforda, personelin dinlenmesine uygun, 5 yıldızlı otel konforunda olduğu apaçık ortada!!! Kuru tahta sandalye ve su sebili. Bunun havacılık değil insan haklarına bile aykırı olduğu apaçık. Ceza evinde hücre cezasında bile bir yatak vardır. Kaldı ki, bu ekip uçuş açılırsa uçuşa gidecek. Ben ekibi destekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000