16 Mayıs 2022, Pazartesi 15:30:51

Ryanair CEO'sundan Boeing yönetimine; 'Beceremiyorlarsa gitsinler'

Ryanair CEO'su Michael O'Leary, Boeing ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.
  • Amerika degil de baska bir ulkeden olsaydi simdiye yuz kere batmisti.
  • Sirket eyalet eyalet tasiyarak degil , muhendislige donerek tekrar eski gunlerine getirebilirler ,MD yoneticileri once md yi batirfi simdi boeingde sira , zaten dar govde de airbus arayi aciyor .

Ryanair CEO'su Michael O'Leary, Boeing ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Son dönemlerde Boeing'in yaşadığı krizlerden dolayı toparlanamadığını ifade eden O'Leary, Boeing yönetiminin bir an önce toparlanması ya da görevden ayrılmaları gerektiğini söyledi.

Michael O'Leary yaptığı açıklamada; 'Boeing'in en önemli müşterilerinden biriyiz. Ancak siparişler konusunda tereddütlerimiz var. Boeing idarecilerinin krizi yönetemediğini görüyorum. Hiçbir şey düşünemiyorlar. Bu da bizi etkiliyor' dedi.

'KAFASIZ TAVUKLAR GİBİLER'

Boeing yönetiminin son yıllarda yeni nesil uçaklar konusunda yaşanan sıkıntıları bir türlü atlamadığının altını çizen O'Leary; 'Adeta kafasız tavuklar gibi ortalıkta dolaşıyorlar. Eğer yapamıyorlarsa görevden ayrılmaları gerekecek' dedi.

ABD'li üretici Boeing, artan maliyetler ile ticari ve savunma programlarındaki gecikmelerin etkisinin yanı sıra yeni nesil uçaklarındaki yapısal sorunlar nedeniyle bu yılın ilk çeyreğinde 1,2 milyar dolarlık zarar açıklamıştı.

Ryanair CEO'sundan Boeing yönetimine; 'Beceremiyorlarsa gitsinler'

Yorumlar

Amerikan sirketi ~ 2 yıl önce
Amerika degil de baska bir ulkeden olsaydi simdiye yuz kere batmisti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Issiz ~ 2 yıl önce
Sirket eyalet eyalet tasiyarak degil , muhendislige donerek tekrar eski gunlerine getirebilirler ,MD yoneticileri once md yi batirfi simdi boeingde sira , zaten dar govde de airbus arayi aciyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000