29 Nisan 2020, Çarşamba 13:19:09

Ryanair'den yolcularına kötü haber

Ryanair bilet iadesi için yolcularının 1 yıl bekleyeceğini duyurdu.
  • Çakacan doğru söylemiş.Kredi kartına herkes bu hizmeti alamadım diye itiraz etmeli .Nedir bu tr de yok uçuşlardan iki ay sonra ödenecekmiş.Diğer bir yerde 6 ay sonra diyor.Shgm ve uçakçı şirketler hukuk üstündemidir ? Yolcudan önceden topladığın parayı saçmış geri ödeyemiyorsan konkardato ilan edersin .Gene olmuyorsa sonun iflas .Birtek Boeing denen terminatör firmaya dişleti geçmiyor .
  • Haahaahaa, Kredi kartı harcama itirazı yapacaksın.. Maksimum 45 gün.Acıyan acınacak duruma düşer..

Ryanair bilet iadesi için yolcularının 1 yıl bekleyeceğini duyurdu.

Ryanair, uçuşları iptal edilen ve daha sonra seyahat kuponu alan yolcularının, kuponları kullanmamaları halinde 12 ay sonra para iadesi alabileceklerini açıkladı.

Ryanair covid-19 sebebiyle iade politikasını değiştirmiş ve uçuşu iptal edilen seferler için  para iadesi isteyen yolcularına seyahat kuponu göndermişti.

Mali açıdan zor günler geçiren şirket yönetimi, geçtiğimiz günlerde Boeing 737 Max uçaklarının teslim alınmayacağını da duyurmuştu. 

Ryanair'den yolcularına kötü haber

Yorumlar

Doğru ~ 4 yıl önce
Çakacan doğru söylemiş.Kredi kartına herkes bu hizmeti alamadım diye itiraz etmeli .Nedir bu tr de yok uçuşlardan iki ay sonra ödenecekmiş.Diğer bir yerde 6 ay sonra diyor.Shgm ve uçakçı şirketler hukuk üstündemidir ? Yolcudan önceden topladığın parayı saçmış geri ödeyemiyorsan konkardato ilan edersin .Gene olmuyorsa sonun iflas .Birtek Boeing denen terminatör firmaya dişleti geçmiyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos konuşma ~ 4 yıl önce
Bilet alanlar bilmiyor mu yarin şirketin batabileceğini, kriz olabileceğini... silah zoruyla mi aldirdi şirket size. Koyun can derdinde kasap et... herkes elini tasin altina koyacak adamlarin milyon dolarlik ucaklari milyarlik sirketleri batiyor. Paranizi is duzelince alacaksiniz iste. Bu sirketler batarsa havacilik 20 yilda eskisi gibi olamayacak kimsede de ucamayacak. Sen de 5 kati fiyata ucacaksin memleketine . Burda yolcunun da sucu yok ama almissin kardesim biletini o para cikmis artik zorla cebinden almamislar. Yer geldiginde geri verirler ya da uçarsin biter gider
Çakacan ~ 4 yıl önce
Haahaahaa, Kredi kartı harcama itirazı yapacaksın.. Maksimum 45 gün.Acıyan acınacak duruma düşer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Peki aga adamlar gecen yil ya da 45 gun oncesinden almissa bu biletleri ki oyle olmali cunku bu corona cikali ucuslar durdurali 45 gunu gecti nasil olcak bu 45 gun olayi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000