15 Eylül 2017, Cuma 14:32:37

Ryanair'in kalkışta lastiği düştü

Ryanair Havayolları'na ait Boeing B737-800 tipi uçak Londra'dan havalandıktan sonra ön iniş takımındaki lastiklerden birini düşürdü. Uçak East Midlands'a acil iniş yaptı.
  • Bizi kıskanıyor yaa . Ondan yapmıştır
  • kontrol amiridir sebep
  • Muhtemelen teknik hatadan.
  • Yeterki uçak rötara girmesin. Eyy koktuklarına yapışan yöneticiler. Yaptığımız iş önemli varsın 5dk geç kapatsın yeterki güvenli uçsun şu uçak.birbirnizle sidik yarıştırıyorsunuz.böyle birşeyin hesabını kim verebilir. Allaha emanet gidiyoruz. Sonumuz hayır olsun.
  • Arkadaşlar bu Ryan air tekniği bu lastik çeperini değiştirdikten sonra göbeğe takılması gereken ringi takmıyor sonra lastik dönerken koca bolt sökere gidiyor bolt yerinden kurtuluyor tabi haliyle lastikte bu olayı ryan airde çalışan bir Türk teknisyeninden dinleseniz daha çok gülerdiniz
  • Güzel Türkçe'mizde low cost yerine söyleyecek tek kelime yok mudur? Haberin orta yerinde durup dururken niye ingilizce kullanma gereği duydunuz acaba?
  • En sevdıgım havayolu şirketi
  • Arada olur boyle şeyler raat olun koca koca deliklerle uçmayı beceriyor bu uçaklar bi lastiklemi dūşecek
  • avrupa da olsa böyle olmazdı

Avrupa ve dünyanın önemli en önemli low cost havayolu şirketlerinden Ryanair uçağı, ön dikmesindeki lastiklerden birini kalkış sırasında düşürdü.

Edinilen bilgiye göre; Stansted'den kalkış yaptığı sırada iniş takımlarında bir sorun tespit eden kokpit ekibi East Midlands Havlimanı'na acil iniş yaptı.

Uçağının inişinin ardından iki burun tekerinden birinin koptuğu tespit edildi. Olayda yaralanan olmazken, East Midlands Havalimanı'nda trafik bir süre durdu ve uçağın bakıma alındığı kaydedildi.

Ryanair'in kalkışta lastiği düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Avrupa ~ 7 yıl önce
Bizi kıskanıyor yaa . Ondan yapmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhtemelen ~ 7 yıl önce
kontrol amiridir sebep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devran ~ 7 yıl önce
Muhtemelen teknik hatadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Yeterki uçak rötara girmesin. Eyy koktuklarına yapışan yöneticiler. Yaptığımız iş önemli varsın 5dk geç kapatsın yeterki güvenli uçsun şu uçak.birbirnizle sidik yarıştırıyorsunuz.böyle birşeyin hesabını kim verebilir. Allaha emanet gidiyoruz. Sonumuz hayır olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlatsam inanmazsınız ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bu Ryan air tekniği bu lastik çeperini değiştirdikten sonra göbeğe takılması gereken ringi takmıyor sonra lastik dönerken koca bolt sökere gidiyor bolt yerinden kurtuluyor tabi haliyle lastikte bu olayı ryan airde çalışan bir Türk teknisyeninden dinleseniz daha çok gülerdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
low cost ~ 7 yıl önce
Güzel Türkçe'mizde low cost yerine söyleyecek tek kelime yok mudur? Haberin orta yerinde durup dururken niye ingilizce kullanma gereği duydunuz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
low cost1 ~ 7 yıl önce
düşük maliyetli hizmet sunan hava yolu şirketi denirse olur.
xx ~ 7 yıl önce
En sevdıgım havayolu şirketi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hunili ~ 7 yıl önce
Arada olur boyle şeyler raat olun koca koca deliklerle uçmayı beceriyor bu uçaklar bi lastiklemi dūşecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
avrupa da olsa böyle olmazdı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 5 yıl önce
Hahahaha :D ;D Avrupada zaten şirketin merkezi zaten avrupada ;D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000