30 Ağustos 2017, Çarşamba 15:19:24

Uçaktan indirilen sarhoş yolcular polise saldırdı

Geçtiğimiz hafta Ryanair'in Londra-Ibiza seferini yapan uçağı bir grup sarhoş yolcunun taşkınlık yapması nedeniyle Fransa'nın Bordeaux kentine acil iniş yaptı.
  • Fransız polisi adamı öttürür. Siz şovu kapalı kapılar arkasında görün
  • Temsa otobüsleri bile şoförler için alkolmetre koydu da havaalanları şu sarhoş yolcular için bi önlem alamadı helal
  • Uçağa binen yolculara alkol testi yapalım. İkramlardanda alkollü içecekleri çıkartalım böylelikle büyük ölçüde azalma olur
  • Müşteri velinimetimizdir ancak şu görüntülere bakıp ibret almalıyız. Müşteri baş tacımızdır ancak kul-köle olursak, bırakın çalışanları işte böyle güvenlik güçlerini dahi ciddiye almazlar. İnşallah ülkemiz şirketleri de bu konuda tez zamanda bir çalışma yaparlar.

Ryanair'in Londra-Ibiza seferini yapan uçağı bir grup sarhoş yolcunun taşkınlık yapması nedeniyle Fransa'nın Bordeaux kentine acil iniş yaptı.

Geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen olay şöyle gelişti; Ryanair uçağı, Londra'daki Stansted Havalimanı'ndan İspanya'nın Ibiza kentine gitmek üzere havalandı. Uçak havalandıktan sonra bir grup, sarhoş olduğu iddia edilen yolcular uçakta taşınlık yapmaya başladı. 

Uçağın kaptan pilotu Fransa'nın Bordeaux kentindeki havalimanı ile irtibata geçerek güvenlik güçlerinin hazır beklemelerini istedi. Uçak Bordeaux'ya iniş yaptıktan sonra sarhoş yolcular güvenlik güçleri tarafından uçaktan indirildi. 

Daha sonra ise sarhoş yolcular ile güvenlik güçleri arasında apronda kavga çıktı. 

Ryanair sözcüsü, sarhoş yolcular nedeniyle uçağın Bordeaux'ya indiğini belirterek, yolcu, mürettebat ve uçak güvenliği için bu gibi durumlarda tolerans göstermediklerini ifade etti. Havalimanlarında sabah saat 10.00'dan önce içki satışı yapılmaması ve yolcu başına alkol miktarında sınırlama getirilmesi konusunda bazı düzenlemeler yapılması gerektiğini söyleyen Ryanair sözcüsü, yapılacak düzenleme ile bu ve benzer durumların bir nebze önüne geçilebileceğini belirtti.

Uçaktan indirilen sarhoş yolcular polise saldırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

... ~ 7 yıl önce
Fransız polisi adamı öttürür. Siz şovu kapalı kapılar arkasında görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Temsa otobüsleri bile şoförler için alkolmetre koydu da havaalanları şu sarhoş yolcular için bi önlem alamadı helal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 7 yıl önce
Uçağa binen yolculara alkol testi yapalım. İkramlardanda alkollü içecekleri çıkartalım böylelikle büyük ölçüde azalma olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Yolcu alkollu olsada uçabiliyor zaten :)
İbretlik ~ 7 yıl önce
Müşteri velinimetimizdir ancak şu görüntülere bakıp ibret almalıyız. Müşteri baş tacımızdır ancak kul-köle olursak, bırakın çalışanları işte böyle güvenlik güçlerini dahi ciddiye almazlar. İnşallah ülkemiz şirketleri de bu konuda tez zamanda bir çalışma yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000