12 Ocak 2023, Perşembe 17:01:55

Anadolujet Sabiha Gökçen'e taşınıyor

Ankara merkezli olarak faaliyet gösteren Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet, Sabiha Gökçen Havalimanı'na taşınıyor.
  • Öncelikle Selamünaleyküm Bu demek oluyorki saw personelini Yoğun Ve Bıktırıcı Bir Yaz Bekliyor Şimdiden Hepimize Geçmiş Olsun Esas Konuya Geleyim Devlet Yakacak Yardımı Konusunda Şirketlere Yardım Edin Vergiden Düşelim dedi TGS hiç Oralı Olmadı Her sene Verilen Erken Kapama Parası Oda Yalan Oldu uçak altında ve terminalde Anası Ağlayan Bukadar Çalışanın Vebali Nasıl sorulur Bilmiyorum Konu Burda Para Değil İşçinin Çalışanın Haklarının Hiçe Sayılması Daha Fazla Bişey Yazmak İstemiyorum Yazık günahtır be Ama Gün Gelecek Keser döner sap döner O hesap birgün Hesap yapanların karşısına çıkar kalın sağlıcakla
  • Anadolu jet nezaman indirimli Kırgızistan'a uçacak
  • Adı üstünde, merkezinin anadoluda olması gerekiyor. Ayrıca Ankara'da kalıcı olarak base açılması, konaklama ve pass giderleri açısından çok daha yararlı olacaktır. Başkentimizin gelişmesinde havalimanının önemli rolü var.
  • ESB ve ayt base lerinin olmaması çok saçma. Her gün o kadar ekibi pass çek transferi otel konaklaması harciah i personel mesai kaybı. Biri de demiyor mu ağa biz ne yapıyoruz? Demek ki bu işin içinde başka bir iş var. Bu işin bir mantığı yok...
  • Bu şehirde 6 milyon insan yaşıyor. Biz Ankara’dan direkt uçuşlar artsın diye yırtınıyoruz ama belli ki TAV Esenboğa’nın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının, Ankara Valisinin eli armut topluyor. Yıllar geçiyor, Esenboğa bir arpa boyu yol almıyor. Aksine geriye gidiyor.
  • thy ikramım kaldırıp daha çok kar yapabilir yada zeytin 1 adet azaltabilir ekmeğin gramajını düşürebilir.
  • UÇUŞLAR DEĞİL OFİSLER TAŞINIYOR. AMA PERSONEL ÇOK MAĞDUR OLACAK
  • 2. pist mi? Efsane gerçekleşiyor mu?
  • Ankara Cumhuriyetin baskenti.
  • Şimdi PGS düşünsün

Ankara merkezli olarak faaliyet gösteren Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet, Sabiha Gökçen Havalimanı'na taşınıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Bir süredir kulislerde konuşulan taşınma resmiyete dökülüyor. Ankara Esenboğa Havalimanı base'li olarak hizmet veren THY'nin alt şirketi Anadolujet, Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçiş yapacak.

Söz konusu geçişin 2023 yılında tamamen biteceği ve faaliyetlerin artık buradan yürütüleceği öğrenildi.

Öte yandan Anadolujet ile THY arasındaki tayin durumunun da bir süre durdurulduğu gelen haberler arasında. 

Geçtiğimiz aylarda bir TV programına konuk olan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat; 'Bundan sonra da biz stratejilerimizi geliştirdik. THY, İGA'da büyüyecek. AnadoluJet, Sabiha Gökçen'de büyüyecek' ifadelerini kullanmıştı.

Anadolujet'in İSG'ye taşınması, meydandaki ikinci pistin faaliyete geçmesiyle paralel ilerleyecek.

©AirportHaber

Anadolujet Sabiha Gökçen'e taşınıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Hakları Yenin TGS li ~ 1 yıl önce
Öncelikle Selamünaleyküm Bu demek oluyorki saw personelini Yoğun Ve Bıktırıcı Bir Yaz Bekliyor Şimdiden Hepimize Geçmiş Olsun Esas Konuya Geleyim Devlet Yakacak Yardımı Konusunda Şirketlere Yardım Edin Vergiden Düşelim dedi TGS hiç Oralı Olmadı Her sene Verilen Erken Kapama Parası Oda Yalan Oldu uçak altında ve terminalde Anası Ağlayan Bukadar Çalışanın Vebali Nasıl sorulur Bilmiyorum Konu Burda Para Değil İşçinin Çalışanın Haklarının Hiçe Sayılması Daha Fazla Bişey Yazmak İstemiyorum Yazık günahtır be Ama Gün Gelecek Keser döner sap döner O hesap birgün Hesap yapanların karşısına çıkar kalın sağlıcakla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sulyan ~ 1 yıl önce
Anadolu jet nezaman indirimli Kırgızistan'a uçacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnadoluJet ~ 1 yıl önce
Adı üstünde, merkezinin anadoluda olması gerekiyor. Ayrıca Ankara'da kalıcı olarak base açılması, konaklama ve pass giderleri açısından çok daha yararlı olacaktır. Başkentimizin gelişmesinde havalimanının önemli rolü var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy nin ~ 1 yıl önce
ESB ve ayt base lerinin olmaması çok saçma. Her gün o kadar ekibi pass çek transferi otel konaklaması harciah i personel mesai kaybı. Biri de demiyor mu ağa biz ne yapıyoruz? Demek ki bu işin içinde başka bir iş var. Bu işin bir mantığı yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaralı ~ 1 yıl önce
Bu şehirde 6 milyon insan yaşıyor. Biz Ankara’dan direkt uçuşlar artsın diye yırtınıyoruz ama belli ki TAV Esenboğa’nın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının, Ankara Valisinin eli armut topluyor. Yıllar geçiyor, Esenboğa bir arpa boyu yol almıyor. Aksine geriye gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ve torpil yoksa kıllarını kıpırdatmazlar ~ 12 ay önce
Kimmi? Tabiki TAV
thy ~ 1 yıl önce
thy ikramım kaldırıp daha çok kar yapabilir yada zeytin 1 adet azaltabilir ekmeğin gramajını düşürebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vadi Ak ~ 1 yıl önce
Başkentin yavaş yavaş İstanbul'a taşındığının farkında değil misiniz? Yakında Bakanlikları da götürürler!
Vortex ~ 1 yıl önce
Yemegime karisma
ESB ~ 1 yıl önce
Bir ANADOLUJET eksik kalmıştı, ne var yok taşıyorlar Başkentten, samimi söylüyorum, ESENBOĞA'yı da taşıyın, kapatın gitsin... , idarecilerden bir kişi bile ne oluyor demiyor, sahip çıkmıyor, yazık...
MURAT ~ 1 yıl önce
UÇUŞLAR DEĞİL OFİSLER TAŞINIYOR. AMA PERSONEL ÇOK MAĞDUR OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 1 yıl önce
2. pist mi? Efsane gerçekleşiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 1 yıl önce
Ankara Cumhuriyetin baskenti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ricardo ~ 1 yıl önce
Şimdi PGS düşünsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000