30 Nisan 2021, Cuma 13:05:57

İstanbul'daki havalimanlarında çifte standart mı uygulanıyor?

Türkiye'de 17 günlük tam kapanma kararının uygulamaya başlamasıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren dükkanlara da kapatılma talimatı verildi.
  • Bu fotografın çekildiği yer dışhatlar gidiş (hava tarafı) bölümü, içhatlarda bulunan (kara tarafı) d&r dun 19:00 itibaren kapanmış.
  • Arkadaşlar yeni havalimanı kambur olmaya devam edecektir. Saw ise kaderine terk edildi.
  • Pes kere pes yeter artık ya ne zaman dur denecek bu haşhaşilere
  • Neden bu zihniyetin bu tarz uygulamaları hiç şaşırtıcı gelmiyor..? Tek şaşırtıcı olan bu zihniyeti hala savunanlar var! Unutmayın , bir oy deyip geçmeyin. O bir oyun bile hesbını vereceksiniz ahirette..! Ama hiç birinize hakkımı helal etmiyorum..! Bile bile ülke bu hallere düşürülürken , vatan toprağı adalarımız bile peşkeş çekilirken üç beş kırıntıya oy verdiniz ya, hakkımı helal etmiyorum !!!
  • aaaa böyle şeyler nasıl oluyor ya ? yanlışlık olmuştur . yetkililerin bu olanları duyup artık İGA YÖNETİME DUR DEMELİ .
  • bu hükümet döneminde çifte standartın zirvesini gördük , onlar cenazeye gidebiliyor miting kongre yapabiliyor , millet yapamıyor bu da aynısı
  • Ülkenin şirazesi haksızlık, hukuksuzluk ve ahlaksızlık olduğu için şaşırmıyoruz efendim. Kapıkule İpsala gençler, kapıkule ipsala
  • Yuh be yuh yeterrrrrr!!!!
  • Goz gore gore cifte standart. Idareciler isin ucunu kacirdilar.
  • Huloooggg agamm

Türkiye'de 17 günlük tam kapanma kararının uygulamaya başlamasıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren dükkanlara da kapatılma talimatı verildi.

Artan Covid-19 vakalarının önüne geçmek için 17 günlük tam kapanma kararı alan Türkiye'de söz konusu kısıtlama dün akşam 19:00 itibariyla başladı.

Kapanma kararı gereği Sabiha Gökçen Havalimanı'nda faaliyet gösteren dükkanların kapılarına da kilit vuruldu. Söz konusu karara tepki gösteren işletmeciler, bu durumun turizm sektörüne darbe olduğunu ifade etti.

HAVALİMANLARINDA ÇİFTE STANDART MI UYGULANIYOR?

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amirliği tarafından alınan karar gereği dükkanların kapatıldığı, bu karara tepki gösteren işletmecilere ise emniyetten baskı yapılarak kapatıldığı öğrenildi.

Kapanma ve kısıtlama kararlarının turizm sektörünü kapsamadığı ve uçuşların devam ettiğini ifade eden işletmeciler, dükkanların kapatılmasının turizme darbe olduğunun altını çizdi. Uygulanan kapatılma kararınını hukuksuz bulan işletmeciler, itiraz ettiklerinde ise karşılarında polisi buldu.

Öte yandan dükkanların kapatılma kararının Sabiha Gökçen'de uygulanırken İstanbul Havalimanı'nda ise uygulanmadığı öğrenildi. İGA'nın işlettiği İstanbul Havalimanı'nda dükkanlar açık olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Sabiha Gökçen'deki işletmeciler turizme ağır bir darbe olarak gördükleri kapatılma kararının bir an önce kaldırılması gerektiğini belirtti.

©AirportHaber










İstanbul'daki havalimanlarında çifte standart mı uygulanıyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Berat ~ 3 yıl önce
Bu fotografın çekildiği yer dışhatlar gidiş (hava tarafı) bölümü, içhatlarda bulunan (kara tarafı) d&r dun 19:00 itibaren kapanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kambur kader ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar yeni havalimanı kambur olmaya devam edecektir. Saw ise kaderine terk edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Pes kere pes yeter artık ya ne zaman dur denecek bu haşhaşilere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
Neden bu zihniyetin bu tarz uygulamaları hiç şaşırtıcı gelmiyor..? Tek şaşırtıcı olan bu zihniyeti hala savunanlar var! Unutmayın , bir oy deyip geçmeyin. O bir oyun bile hesbını vereceksiniz ahirette..! Ama hiç birinize hakkımı helal etmiyorum..! Bile bile ülke bu hallere düşürülürken , vatan toprağı adalarımız bile peşkeş çekilirken üç beş kırıntıya oy verdiniz ya, hakkımı helal etmiyorum !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak ~ 3 yıl önce
Sen kimsin hak iddia ediyorsun onu anlat hele
kahraman ~ 3 yıl önce
aaaa böyle şeyler nasıl oluyor ya ? yanlışlık olmuştur . yetkililerin bu olanları duyup artık İGA YÖNETİME DUR DEMELİ .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahibi akpelidir ~ 3 yıl önce
Hırsızlar yolsuzuk yapanlar din bezirganlari... hic mi utanmaniz arlanmaniz yok yahu! Bu kadar eziyet olurmu! Bi gidin artik arabistana kurtulalim sizdden
ÇİFTE STANDART ~ 3 yıl önce
bu hükümet döneminde çifte standartın zirvesini gördük , onlar cenazeye gidebiliyor miting kongre yapabiliyor , millet yapamıyor bu da aynısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadet Pilot ~ 3 yıl önce
Ülkenin şirazesi haksızlık, hukuksuzluk ve ahlaksızlık olduğu için şaşırmıyoruz efendim. Kapıkule İpsala gençler, kapıkule ipsala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artık ~ 3 yıl önce
Yuh be yuh yeterrrrrr!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST SAW ~ 3 yıl önce
Goz gore gore cifte standart. Idareciler isin ucunu kacirdilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huloo ~ 3 yıl önce
Huloooggg agamm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000