17 Mayıs 2022, Salı 14:52:06

Nakliyat-İş'in yetkisine itiraz edildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeterli çoğunluğu sağladığı için yetkili olan Nakliyat İş Sendikası'nın yetkisine itiraz edildi.
  • Personel tepkisini göstermeli
  • 6356 sayılı sendikalar ve toplu iş sözleşmesi kanuna göre ilk itiraz bölge adliye mahkemesine yapılıyor (yapıldı), maksimum 1 ay içinde karara bağlanıyor. Yapılarsa ikinci itiraz taraflar tarafından yargıtaya yapılıyor. Yargıtay'ın da karara bağlaması maksimum 1 ay, bu nedenle son 60 gün. Birlikten kuvvet doğar, vazgeçme, durma, yorulma, manipülasyonlara gelme, güven, çalış, sakin bekle, sabırlı ol. Emek, onu gizli gizli satanIarın değiI; birlikte hep beraber yürüyenlerin alınteridir, gözyaşıdır UNUTMA..
  • Saw çalışanlarının buna acilen tepki verip iş yavaşlatması gerekiyor
  • Size zorluk çıkarmayacağız diyenler şuan kafalarını kuma gömdü. Bakalım daha kaç ay hakkımızı, emeğimizi sömüreceksi niz

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeterli çoğunluğu sağladığı için yetkili olan Nakliyat İş Sendikası'nın yetkisine itiraz edildi.

Edinilen bilgiye göre; Sabiha Gökçen personelleri konusunda yeterli üye sayısına ulaşan ve yetkili sendika olduğunu duyuran Nakiyat İş Sendikası'nın bu yetkisine işveren tarafından itiraz edilerek mahkeme yoluna gidildi.

Sendika yetkilileri tarafından üyelere yapılan açıklamada; Bu itirazın herhangi bir olumsuzluğa sebep olmayacağı ve sadece süreci bir miktar uzatacağı ifade edildi. Çalışanlara yapılan bilgilendirmede; 'Bu her zaman görülen bir durumdur. 60 gün içinde işverenin yetkiye itiraz hakkı vardır ancak bizim için değişen bir şey olmayacakır. Çünkü biz artık yetkili sendikayız. Sadece süreç biraz uzayabilir' denildi.

Öte yandan sendika yetkililerinin işveren yetkilileri ile bir araya gelerek bu itirazın bir faydasının olmayacağı ve itirazı geri çekilmesi gerektiğinin vurgulanacağı öğrenildi.

Nakliyat-İş'in yetkisine itiraz edildi

Yorumlar

Tgs ~ 2 yıl önce
Personel tepkisini göstermeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harranlı ~ 2 yıl önce
6356 sayılı sendikalar ve toplu iş sözleşmesi kanuna göre ilk itiraz bölge adliye mahkemesine yapılıyor (yapıldı), maksimum 1 ay içinde karara bağlanıyor. Yapılarsa ikinci itiraz taraflar tarafından yargıtaya yapılıyor. Yargıtay'ın da karara bağlaması maksimum 1 ay, bu nedenle son 60 gün. Birlikten kuvvet doğar, vazgeçme, durma, yorulma, manipülasyonlara gelme, güven, çalış, sakin bekle, sabırlı ol. Emek, onu gizli gizli satanIarın değiI; birlikte hep beraber yürüyenlerin alınteridir, gözyaşıdır UNUTMA..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 2 yıl önce
Saw çalışanlarının buna acilen tepki verip iş yavaşlatması gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw çalışanı ~ 2 yıl önce
Size zorluk çıkarmayacağız diyenler şuan kafalarını kuma gömdü. Bakalım daha kaç ay hakkımızı, emeğimizi sömüreceksi niz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000