19 Temmuz 2021, Pazartesi 09:45:47

Sabih Gökçen Havalimanı pandemi döneminin rekorunu kırdı

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda, 17 Temmuz'da seyahat eden 104 bin 508 kişi ile salgın döneminin en yüksek yolcu sayısına ulaşıldı.
  • Havalimanının yeni bir ödül daha almasını dört gözle nekliyoruz. Ne de olsa düzensiz ve çarpık şehir otogarlarıyla keşmekeşlik konusunda kapışacak kadar kötü.
  • Bizler saw da çalışanlar olarak inanın umurumuzda değil yok rekor kırmış Yok şukadar yolcu gelmiş yok şöyle olmuş yok böyle olmuş ne tgsde nede Pegasusta çalışan arkadaşlarımızın huzuru yok kimse önünü göremiyor tek derdimiz insanca yaşamak ekonomik olarak çok zor durumdayız Pegasusta çalışanlan arkadaşlarımız haksız yere sendikalı oldukları için işten çıkarıldı inanın yarın sıra bizlere gelecek
  • Bu kadar yolcu yoğunluğu olan bir alanda acaba ikinci pist neden bitirilemedi . Bazen acil inmesi gereken uçaklar oluyor başka alanlara yönlendiriliyor . Artık Sabiha Gökçen havalimanı bugünkü hava trafiğini tek pistle kaldıramıyor . ATATÜRK havalimanının hava trafiğine kapatılması pistlerin kırılarak pandemi hastanesi yapılması Sabiha Gökçenin ikinci listin açılmaması hep kafalarda soru işareti bırakıyor. Birgün Atatürk havalimanı yolcu trafiğine açılamazsa şaşırmayın . İstanbul şu anda Avrupa da hava trafiği bakımından en tepede bunları Thy ile Pegasus un uçuş rakamları açıklıyor . Avrupa seyrü sefer rakamları ortada .
  • Hava limani rekora kosuyor evet gel gelelim Pegasus hava yollarinin calisanlarinin yasadigi sikintilara bunlari haber yapin %40 eksik personel insan ustu calisma kosullari mobingler bunlari haber yapin bos habercilik yapmayin yoneticilerin personellere nasil davrandiklari sendikalasmadan dolayi isten atilmalar alin size haber yandas olmayin sermayeye biat etmeyin.
  • Oo yeni rekorlar.. alırım bir dal

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda, 17 Temmuz'da seyahat eden 104 bin 508 kişi ile salgın döneminin en yüksek yolcu sayısına ulaşıldı.

Kurban Bayramı tatilini yakınlarının yanında ya da memleketlerinde geçirmek için İstanbul'dan ayrılmak isteyen çok sayıda yolcu, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nı tercih etti.

Havalimanında, 17 Temmuz'da, 104 bin 508 kişi ile salgın döneminin en yüksek yolcu sayısına ulaşıldı. Havalimanından 14 Temmuz'da 89 bin 959, 15 Temmuz'da 94 bin 980, 16 Temmuz'da ise 101 bin 245 yolcu uçuş yaptı.

Sabih Gökçen Havalimanı pandemi döneminin rekorunu kırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

OTOGAR ~ 3 yıl önce
Havalimanının yeni bir ödül daha almasını dört gözle nekliyoruz. Ne de olsa düzensiz ve çarpık şehir otogarlarıyla keşmekeşlik konusunda kapışacak kadar kötü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mektup ~ 3 yıl önce
Bizler saw da çalışanlar olarak inanın umurumuzda değil yok rekor kırmış Yok şukadar yolcu gelmiş yok şöyle olmuş yok böyle olmuş ne tgsde nede Pegasusta çalışan arkadaşlarımızın huzuru yok kimse önünü göremiyor tek derdimiz insanca yaşamak ekonomik olarak çok zor durumdayız Pegasusta çalışanlan arkadaşlarımız haksız yere sendikalı oldukları için işten çıkarıldı inanın yarın sıra bizlere gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.......... ~ 3 yıl önce
Bu kadar yolcu yoğunluğu olan bir alanda acaba ikinci pist neden bitirilemedi . Bazen acil inmesi gereken uçaklar oluyor başka alanlara yönlendiriliyor . Artık Sabiha Gökçen havalimanı bugünkü hava trafiğini tek pistle kaldıramıyor . ATATÜRK havalimanının hava trafiğine kapatılması pistlerin kırılarak pandemi hastanesi yapılması Sabiha Gökçenin ikinci listin açılmaması hep kafalarda soru işareti bırakıyor. Birgün Atatürk havalimanı yolcu trafiğine açılamazsa şaşırmayın . İstanbul şu anda Avrupa da hava trafiği bakımından en tepede bunları Thy ile Pegasus un uçuş rakamları açıklıyor . Avrupa seyrü sefer rakamları ortada .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SSENDİKALI ~ 3 yıl önce
Hava limani rekora kosuyor evet gel gelelim Pegasus hava yollarinin calisanlarinin yasadigi sikintilara bunlari haber yapin %40 eksik personel insan ustu calisma kosullari mobingler bunlari haber yapin bos habercilik yapmayin yoneticilerin personellere nasil davrandiklari sendikalasmadan dolayi isten atilmalar alin size haber yandas olmayin sermayeye biat etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trafikçi ~ 3 yıl önce
Oo yeni rekorlar.. alırım bir dal

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000