02 Ekim 2022, Pazar 16:37:59

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu resmen hizmete açıldı

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açıldı.
  • Dolar 10 tl olacak diyen muhalefete hayal görüyorlar dedin sonuç ortada dolar 19'a yaklaştı,seneye 20-23 tl arası olması bekleniyor,muhalefet asgari ücreti 3000 tl yapacağız dedi,hangi parayla,gerçekçi olun dedin asgari ücret şu an 5500 tl ve yılbaşında da 8-9 bin tl'den fazla olması bekleniyor. Yani ders olarak büyük konuşmayacaksın,Türkiye gibi en ufak bir krizde yaprak gibi sallanan,her türlü ciddi riske açık bir ülkedeyiz,unutma. Ve ülkeye 10 milyondan fazla suriyeli,afgan,özbek,ermeni,afrikalı vs tıka basa dolduruldu,huzur iyice kaçtı,suç patlama yaptı,bazı bölgelere polis giremiyor,tabelalar yabancı dilde,kimi vatandaş yapıldı,pasaport satıldı,çökme,rüşvet,yolsuzluklar konularında akıl almaz iddialar ortaya saçıldı,danışmanların bile istifa etmek zorunda kaldı hiçbir savcı bunları araştırmadı,sen de araştırılsın demedin,başta bu iki husus ve aşırı yüksek enflasyon sana iktidarı kaybettirecek o yüzden seçim öncesi yatırım için 20 yıllık alana 20 yıl sonra metroyu da yapsan boş,ders almıyorsun çünkü.
  • Cehaletten,popülizmden bahsediyorsun da sen çok mu zekisin,vergi kalksın diyen kim var? Verginin olmadığı bir ülke var mı?Turkiye gibi ekonomisi oldukça sorunlu,20 senedir kötü yönetilen bir ülkeyi avrupa ile nasıl mukayese edebiliyorsun? Bilmemek ayıp değil, öğren onların kişi başı yıllık gelirlerini,paralarının güçlerini,enflasyon oranlarını,vatandaşlarına sundukları ücretsiz hizmetleri öyle yorum yap. Vergi tabii ki olmalı ama toplum geliriyle,harcama ve paranın alım gücüyle doğru orantıda olmalı. Özellikle akaryakıt vergisi %30-40 seviyesine inmedikçe toplumun hayat kalitesi,refahı artamaz,ekonomi canlanamaz,insanlar geçinemez sonra suç ve kaos artar,az biraz asgariden fazla para kazanan da parayı harcamak yerine yastık altında saklar, bilmem anladın mı?
  • Lutfen ogren. Bilmemek ayip degil. Turkiye,Avrupa'da Rusya ve Beyaz Rusya'dan sonra akaryakıtı en ucuz kullanan 3. ulke. Popuplizm yap ama bilerek yap. Cehaletle degil. Vergi kalkarsa hizmet nasil gelecek. Rakip olursan kazanirsin ama dusman olursan kaybedersin. Iste bu dusman zihniyet size 20 senedir kaybettiriyor.
  • Sen önce yarattığınız kara deliği kapatmak için müşteri yerine koydugunuz vatandaşın yükünü arttıran akaryakıt ve diğer ürünlerdeki fahiş vergileri indir olur mu? Hangi aklı başında bir ülkede hemen her şeyin bağlı olduğu akaryakıt vergisi %70 den fazla olur?
  • haklisim emmi. diger bitirdikleri gibi degil mi!!!!! uranyum iciyor arkadas herhalde
  • ''Sabiha Gökçen Havaalanı.. Uçak iniyor mu? Hayır. Kaç milyon dolara mal oldu? Peki uçağın inmediği yere havalimanı yapan başka ülke gördünüz mü siz? Bu neye benzer arkadaşlar biliyor musunuz? Tuz Golü'ne alabalık tesisi yapmaya benzer."
  • ulkenin de sonunu getirdi, 2023'de de akp'nin sonu gelecek.
  • Neye el atsa sonunu getiren bir cumhurbaşkanı var , o olmasa bugun orada hala metro olmazdı. Bu millet seninle gurur duyuyor
  • Şu metroyu İBB ye bıraksalardı çoktan bitmişti. Gelmiş orada batırdığı ülke halkına şov yapıyor
  • şu binali var ya çok tehlikeli memleketten bilirim

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla resmen açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta şöyle konuştu:

İstanbul'a kazandırdığımız yeni ulaşım projemizin hayırlı olmasını diliyorum. Uzunluğu 7.4 km olan 4 istasyonlu bu metro hattı, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı Kadıköy'e bağlamaktadır. Pendik'ten 10 dakikada, Kartal'dan 12 dakikada, Kadıköy'den 50 dakikada ulaşmak mümkün hale gelmiştir. Önümüzdeki birkaç ay içinde şu an devam eden yatırımlar tamamlandığında bu hattı İstanbul Havalimanı'na kadar ulaştıracağız.

İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunu 270 km'nin üzerine çıkarıyoruz. Halen inşası süren projelerle bu rakam 366 kilometreyi geçecektir. Birileri raylı sistemleri üzerine almak istiyor. Bunlara dersi seçimlerde vereceğiz.

Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu resmen hizmete açıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Ders diyorsun da ~ 2 yıl önce
Dolar 10 tl olacak diyen muhalefete hayal görüyorlar dedin sonuç ortada dolar 19'a yaklaştı,seneye 20-23 tl arası olması bekleniyor,muhalefet asgari ücreti 3000 tl yapacağız dedi,hangi parayla,gerçekçi olun dedin asgari ücret şu an 5500 tl ve yılbaşında da 8-9 bin tl'den fazla olması bekleniyor. Yani ders olarak büyük konuşmayacaksın,Türkiye gibi en ufak bir krizde yaprak gibi sallanan,her türlü ciddi riske açık bir ülkedeyiz,unutma. Ve ülkeye 10 milyondan fazla suriyeli,afgan,özbek,ermeni,afrikalı vs tıka basa dolduruldu,huzur iyice kaçtı,suç patlama yaptı,bazı bölgelere polis giremiyor,tabelalar yabancı dilde,kimi vatandaş yapıldı,pasaport satıldı,çökme,rüşvet,yolsuzluklar konularında akıl almaz iddialar ortaya saçıldı,danışmanların bile istifa etmek zorunda kaldı hiçbir savcı bunları araştırmadı,sen de araştırılsın demedin,başta bu iki husus ve aşırı yüksek enflasyon sana iktidarı kaybettirecek o yüzden seçim öncesi yatırım için 20 yıllık alana 20 yıl sonra metroyu da yapsan boş,ders almıyorsun çünkü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ogren diyene ~ 2 yıl önce
Cehaletten,popülizmden bahsediyorsun da sen çok mu zekisin,vergi kalksın diyen kim var? Verginin olmadığı bir ülke var mı?Turkiye gibi ekonomisi oldukça sorunlu,20 senedir kötü yönetilen bir ülkeyi avrupa ile nasıl mukayese edebiliyorsun? Bilmemek ayıp değil, öğren onların kişi başı yıllık gelirlerini,paralarının güçlerini,enflasyon oranlarını,vatandaşlarına sundukları ücretsiz hizmetleri öyle yorum yap. Vergi tabii ki olmalı ama toplum geliriyle,harcama ve paranın alım gücüyle doğru orantıda olmalı. Özellikle akaryakıt vergisi %30-40 seviyesine inmedikçe toplumun hayat kalitesi,refahı artamaz,ekonomi canlanamaz,insanlar geçinemez sonra suç ve kaos artar,az biraz asgariden fazla para kazanan da parayı harcamak yerine yastık altında saklar, bilmem anladın mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ogren ~ 2 yıl önce
Lutfen ogren. Bilmemek ayip degil. Turkiye,Avrupa'da Rusya ve Beyaz Rusya'dan sonra akaryakıtı en ucuz kullanan 3. ulke. Popuplizm yap ama bilerek yap. Cehaletle degil. Vergi kalkarsa hizmet nasil gelecek. Rakip olursan kazanirsin ama dusman olursan kaybedersin. Iste bu dusman zihniyet size 20 senedir kaybettiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengo ~ 2 yıl önce
ÜLKEYE Butun olan bitenin tek izahi bu diyor yani bu arkadas...
Vergi ~ 2 yıl önce
Sen önce yarattığınız kara deliği kapatmak için müşteri yerine koydugunuz vatandaşın yükünü arttıran akaryakıt ve diğer ürünlerdeki fahiş vergileri indir olur mu? Hangi aklı başında bir ülkede hemen her şeyin bağlı olduğu akaryakıt vergisi %70 den fazla olur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay be ~ 2 yıl önce
haklisim emmi. diger bitirdikleri gibi degil mi!!!!! uranyum iciyor arkadas herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizyon Sahibi KK ~ 2 yıl önce
''Sabiha Gökçen Havaalanı.. Uçak iniyor mu? Hayır. Kaç milyon dolara mal oldu? Peki uçağın inmediği yere havalimanı yapan başka ülke gördünüz mü siz? Bu neye benzer arkadaşlar biliyor musunuz? Tuz Golü'ne alabalık tesisi yapmaya benzer."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 makinisti ~ 2 yıl önce
Hayırdır beğenmeyen arkadaşlar. Noktası virgülüne kadar kk nın sözleri. Yoksa böyle birini destelemek zorunda olmanız mı sizi böyle beyaza siyah dedirtiyor?
37 makinisti yazana ~ 2 yıl önce
Durmadan betona ederinden fazla parayı garantilerle saçıp ülkeyi ağır borca sokanlara laf söyle önce sahibinin sesi !
yolun sonu ~ 2 yıl önce
ulkenin de sonunu getirdi, 2023'de de akp'nin sonu gelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH RAZI OLSUN ~ 2 yıl önce
Neye el atsa sonunu getiren bir cumhurbaşkanı var , o olmasa bugun orada hala metro olmazdı. Bu millet seninle gurur duyuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah razı olsun diyene ~ 2 yıl önce
Neye el atsa elinde kaldı ülkenin halinden belli hamdolsun...
İBB ~ 2 yıl önce
Şu metroyu İBB ye bıraksalardı çoktan bitmişti. Gelmiş orada batırdığı ülke halkına şov yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IBB ~ 2 yıl önce
IBB kac metro bitirdi secimlerden sonra? Ben hiç duymadim da bilgim olsun diye soruyorum.
İlahi yorumcu ~ 2 yıl önce
Güleceğim yoktu güldürdün bizi.
Erzincanlı ~ 2 yıl önce
şu binali var ya çok tehlikeli memleketten bilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000