21 Haziran 2022, Salı 15:13:40

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeni atama

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Ayşe Ceyda Şems getirildi
  • Malesef ISG yine çok büyük bir hata yaptı, PGS dan atılmış bir İK direktörünü işe aldı, ama duyduğum kadarı ile bu kadın yüzünden ISG nin tüm İk ekibi istifanın eşiğindeymiş, yazık ISG ye..
  • Aaaaaa,Bu PGS de,Personelin lânetini alan Şems.Vah SGHavali çalışanı vah.Sakın yanına dahi yaklaşmayın.Içtiği bardaktan SU dahi içmeyin.Saygılar
  • Yerinfe bir karar dunyayi kadinlar yonetmeli

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Ayşe Ceyda Şems getirildi. İSG CEO’su Berk Albayrak, atamaya ilişkin yaptığı açıklamada,”Ayşe Ceyda Şems’in havacılık dahil pek çok farklı sektörde sahip olduğu deneyimi ve vizyonu ile ISG’ye büyük katkı sağlayacağına yürekten
inanıyorum. Bu atamanın Ceyda Hanım ve tüm sektör adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Marmara Üniversitesi Çalışma ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunu olan Ayşe Ceyda Şems, Yüksek Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, University of California Los Angeles’da Stratajik Insan Kaynakları Yönetimi sertifika programını tamamladı.

20 yılı aşkın süredir insan kaynakları alanında kariyerine devam eden Ayşe Ceyda Şems, finans, bankacılık, havacılık, üretim ve ilaç sektörlerinde İnsan Kaynakları Yöneticiliği ve Danışmanlığı yaptı.

ISG ile birlikte havacılık sektörüne yeniden dönmüş olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirten Ayşe Ceyda Şems, özellikle insan kaynakları alanında ki yeni nesil uygulamalar, endüstriyel ilişkiler,organizasyonel gelişim,adaptasyon, seçme ve yerleştirme, eğitim-gelişim alanlarındaki uzmanlığı ile dikkati çekiyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yeni atama

Yorumlar

saw1 ~ 2 yıl önce
Malesef ISG yine çok büyük bir hata yaptı, PGS dan atılmış bir İK direktörünü işe aldı, ama duyduğum kadarı ile bu kadın yüzünden ISG nin tüm İk ekibi istifanın eşiğindeymiş, yazık ISG ye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stefan ~ 2 yıl önce
yuh yalana bakk...
ADB-IZM ~ 2 yıl önce
Aaaaaa,Bu PGS de,Personelin lânetini alan Şems.Vah SGHavali çalışanı vah.Sakın yanına dahi yaklaşmayın.Içtiği bardaktan SU dahi içmeyin.Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 2 yıl önce
Yerinfe bir karar dunyayi kadinlar yonetmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000