07 Mart 2020, Cumartesi 11:45:18

Sabiha Gökçen'de dış hat yolcusu uçuşa geçti

Geçtiğimiz yılı büyümeyle kapatan Sabiha Gökçen Havalimanı 2020 yılının ilk iki ayında yolcu sayısını yüzde 6 artırarak, iki ayda 5,5 milyon yolcu geçti.
  • Sabıha Gokcen 2020 de rekoru yenıleyecektir. Anadaolu tarafı ucuşlarda 1. tercıh SGH dır Yenı Havaalanına yolcu karsılamak icin gitmek bile imkansız. Istanbulun merkezıne cok uzak . Sabıha Gokcene yolcu getırıyorum Kadıkoy Hava alanı dun sabah 17 dakıka .hele metro da calışmaya basladıgı zaman daha da verımlı kolay olacak . bu kadar net. Hva alanına ulastıgın zaman ucaga bınme suresı de cok kısa. var ol Sabıha Gokcen
  • Bravo Vallahi SAW a. Devam....... İnadına İGA Burası da cırtladı.Yolcu yok.Geliş yok.Persoenel çıkartılmasına devam. Sabredemiyorlar.Nezle çıktı Adam çıkart.Covid var.Adam çıkart Çalışanın günahı ne bunda.?? Müdürleri çıkart.Asgari ücretliye enden dokunuyorsun.? 1 müdür 20.000 TL alıyor.!! İşçi Asgari ücret. Çalışan kim İŞÇİ Çalışmayan kim: Müdür Fark....!!!!????

Geçtiğimiz yılı büyümeyle kapatan Sabiha Gökçen Havalimanı 2020 yılının ilk iki ayında yolcu sayısını yüzde 6 artırarak, iki ayda 5,5 milyon yolcu geçti.

Artan yolcu talebini karşılamak için her türlü önlemleri alan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, yılın ilk 2 ayında dış hat yolcusunu yüzde 21 artırdı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Ocak-Şubat yolcu rakamları belli oldu. Yapılan açıklamaya göre ilk 2 ayda toplam yolcu sayısı geçen yıla göre yüzde 6 artarak 5.5 milyona ulaştı. İlk 2 ayda dış hat yolcu sayısı yüzde 21 artışla 2.2 milyon olarak gerçekleşti.

Sadece Şubat ayı verilerine göre aylık yolcu sayısı 2.6 milyon olurken, artış geçen yılın şubat ayına oranla yüzde 5 oldu. Şubat ayında dış hat yolcu sayısı ise yüzde 17 artarak 1 milyon 64 bin olarak gerçekleşti.

Bu arada Sabiha Gökçen’de ilk 2 ayda uçak trafiği de yüzde 3 oranında artarken, dış hat uçak trafiğinde bu artış oranı yüzde 12 olarak gerçekleşti.

Sabiha Gökçen'de dış hat yolcusu uçuşa geçti

Yorumlar

taner ~ 4 yıl önce
Sabıha Gokcen 2020 de rekoru yenıleyecektir. Anadaolu tarafı ucuşlarda 1. tercıh SGH dır Yenı Havaalanına yolcu karsılamak icin gitmek bile imkansız. Istanbulun merkezıne cok uzak . Sabıha Gokcene yolcu getırıyorum Kadıkoy Hava alanı dun sabah 17 dakıka .hele metro da calışmaya basladıgı zaman daha da verımlı kolay olacak . bu kadar net. Hva alanına ulastıgın zaman ucaga bınme suresı de cok kısa. var ol Sabıha Gokcen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 4 yıl önce
Bravo Vallahi SAW a. Devam....... İnadına İGA Burası da cırtladı.Yolcu yok.Geliş yok.Persoenel çıkartılmasına devam. Sabredemiyorlar.Nezle çıktı Adam çıkart.Covid var.Adam çıkart Çalışanın günahı ne bunda.?? Müdürleri çıkart.Asgari ücretliye enden dokunuyorsun.? 1 müdür 20.000 TL alıyor.!! İşçi Asgari ücret. Çalışan kim İŞÇİ Çalışmayan kim: Müdür Fark....!!!!????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 4 yıl önce
Daha seni neden sakliyorlar orda anlamadim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000