08 Mart 2022, Salı 12:01:56

Sabiha Gökçen'de kahya dehşeti

Sabiha Gökçen’de yolcu almak üzere havalimanına gelen taksi sürücüleri kahya engeline takıldı.
  • havalanından kurtköy yönünde taksiye bineceklere tafsiyem üst kata gele yolcu kapısına gidin yolcu getiren taksilere binin.
  • Medeniyetten cok uzak bir muzcumhuriyeti
  • Havalimanında çalışan ve kurtköyde ikamet eden biri olarak SAW KOOP.’un tüm sürücülerinden, tüm kahyalarından iliğimle kemiğimle nefret ediyorum. Ama suç bunlara bu gücü bu özgüveni verenlerde , ne diyebilirim ki…
  • Kıymetli Nuri Ekermen hocam huzur içinde uyu
  • Adamlarda o kadar yüzsüz ki ,havaalanı taksisine binmiyorsan git dışardan bin diyorlar.Kahyayla birbirimize girdik,polise şikayet ediyorsun ,poliste sallamıyor.Doğal olarak adamlarda alikıranbaşkesen olmuş.Rezalet bu ne rahatlıktır,bu ne yüzsüzlüktür.
  • Tamemen Karadeniz tayfası. IBB o kadar haklı ki bu taksi meselesinde. Ak Parti inat edip imzalamıyor, %7 'nin dahi altında kalacaklar bu gidişle. Milletimin ferasetine güveniyorum.
  • Havalimani taksi ye bindiğinizde ,kurtköy dediğinizde yüzüne küfür eder gibi bakarlar..Hareketler direksiyon kullanis değişir..size anlatamam tripleri.. Sakın havaalani Taksisini kullanmayın pişmanlıktır..
  • Aklı başında bir ülkede görülmeyecek rezillikleri yaşıyoruz ama devlet kılını bile kıpırdatmıyor. Onu bunu geçtim,havaalanı gibi prestij açısından önemli bir yerde böyle şeylere turistler de şahit olursa gittikleri yerde olan biteni anlatırlarsa ülke olarak maddi,manevi kaybımız olur önlem alalım,ağır ceza uygulayalım diye düşünen de yok hamdolsun...
  • Ilgililer bu rezilligi gormuyor mu?
  • Saw yönetimi ne yapıyor acaba? Yoksa taksici teröründen korkuyorlar mı

Sabiha Gökçen’de yolcu almak üzere havalimanına gelen taksi sürücüleri kahya engeline takıldı. Havalimanı taksileri dışında yolcuların ticari araçlara binmesine izin vermeyen durak kahyaları ile ticari araç sürücüleri arasında yer yer tartışmalarda yaşandı. Taksi sürücülerinin kahyalar tarafından darp edildiği anlar ve yaşanan sözlü tartışmalar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na giriş çıkış yapan yüzlerce yolcuyu araçlarında taşıyan taksi sürücüleri, kahyaların havalimanı taksileri dışında yolcu alımına izin vermemeleri sonrası zor günler yaşamaya devam ediyor. Taksi sürücülerinin yanı sıra özellikle hafta sonu havalimanı taksilerinin yetersiz olması nedeniyle yolcularda uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalıyor. Yer yer sözlü ve fiziki saldırıya da maruz kalan taksi sürücüleri konuya ilişkin çözüm götürülmesini bekliyor.

Öte yandan bir taksi sürücüsünün kahyalar tarafından darp edildiği anlar ve yaşanan sözlü tartışmalar cep telefonu kamerasına yansıdı. Taksi şoförleri, havalimanı kahyalarının dışardan gelen taksilerin yolcu almalarına izin vermeyerek havalimanı yolcusunu dakikalarca kuyrukta beklettiklerini dile getirdiler.

"YOLCUYU ALMAK İSTEDİĞİMİZDE OLAY DARP EDİLMEYE KADAR GİDİYOR"

Yaşanan olaylara ilişkin konuşan taksici esnafı Cemal Ufak, “Yolcumuzu havalimanına bıraktıktan sonra uygulama üzerinden taksi arayan yolculardan bize çağrı geliyor. Bu yolcuları almaya çalıştığımızda durak kahyalarının tehditlerine maruz kalıyoruz. Düşünsenize burası uluslararası bir havalimanı yabancı turistler uygulama üzerinde bizi çağırıyorlar ama biz kahyalar yüzünden hizmet veremiyoruz. Yolcuyu almak istediğimizde ise olay darp edilmeye kadar gidiyor. Nitekim yakın zamanda bir arkadaşımız kahyalar tarafından darp edildi. Bunlar uluslararası bir havalimanında yaşanmaması gereken şeyler. Taksi sürücüsünün yanı sıra uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalan yolcu da mağdur oluyor. Yolcu sesini çıkarsa yolcuyu dahi darp ediyorlar. Bu konuya bir çözüm getirilmesi gerekiyor” diye konuştu. (Habertürk)

Sabiha Gökçen'de kahya dehşeti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

kurtköy ~ 2 yıl önce
havalanından kurtköy yönünde taksiye bineceklere tafsiyem üst kata gele yolcu kapısına gidin yolcu getiren taksilere binin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 2 yıl önce
Medeniyetten cok uzak bir muzcumhuriyeti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurtköy yerleşiği ~ 2 yıl önce
Havalimanında çalışan ve kurtköyde ikamet eden biri olarak SAW KOOP.’un tüm sürücülerinden, tüm kahyalarından iliğimle kemiğimle nefret ediyorum. Ama suç bunlara bu gücü bu özgüveni verenlerde , ne diyebilirim ki…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akepe Türkiyesi ~ 2 yıl önce
Ülkenin içine ettinizbi bitin bi gidin reisinizi de alın gidin
Öğrencisi ~ 2 yıl önce
Kıymetli Nuri Ekermen hocam huzur içinde uyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alinkırannbaşkesenler ~ 2 yıl önce
Adamlarda o kadar yüzsüz ki ,havaalanı taksisine binmiyorsan git dışardan bin diyorlar.Kahyayla birbirimize girdik,polise şikayet ediyorsun ,poliste sallamıyor.Doğal olarak adamlarda alikıranbaşkesen olmuş.Rezalet bu ne rahatlıktır,bu ne yüzsüzlüktür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevcut Yönetim ~ 2 yıl önce
Tamemen Karadeniz tayfası. IBB o kadar haklı ki bu taksi meselesinde. Ak Parti inat edip imzalamıyor, %7 'nin dahi altında kalacaklar bu gidişle. Milletimin ferasetine güveniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzz ~ 2 yıl önce
Havalimani taksi ye bindiğinizde ,kurtköy dediğinizde yüzüne küfür eder gibi bakarlar..Hareketler direksiyon kullanis değişir..size anlatamam tripleri.. Sakın havaalani Taksisini kullanmayın pişmanlıktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dingo'nun ahırı ~ 2 yıl önce
Aklı başında bir ülkede görülmeyecek rezillikleri yaşıyoruz ama devlet kılını bile kıpırdatmıyor. Onu bunu geçtim,havaalanı gibi prestij açısından önemli bir yerde böyle şeylere turistler de şahit olursa gittikleri yerde olan biteni anlatırlarsa ülke olarak maddi,manevi kaybımız olur önlem alalım,ağır ceza uygulayalım diye düşünen de yok hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 2 yıl önce
Ilgililer bu rezilligi gormuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 2 yıl önce
Saw yönetimi ne yapıyor acaba? Yoksa taksici teröründen korkuyorlar mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000