23 Aralık 2019, Pazartesi 09:36:27

Sabiha Gökçen'de kapasite artırılıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu kapasitesinin arttırılmasına yönelik büyütme çalışmaları kapsamında yeni check-in kontuarları yapımına başlandı.
  • Iyi aksamlar Pegasus hava yollari yeni sabiha gokçen havalimani da gidiyo
  • Thy cekilecekmiş alan büyüse ne olur
  • Sabiha Gökçen yönetimi İga CEO’su ve yönetimine teşekkürler etsinler dünya devi yönetemeyenler sayesinde Sabihagökçen parlayan yıldız oldu gülermisin ağlarmısın..tavın CEO’su başarıya koşuyor Sabiha CEO’su başarıya koşuyor,İGA CEO’su şikayetlerden utanmıyor,yönetemiyorsun işte ahbap çavuş ilişkisi yaşadığın firmalar seni kurtarmaz havacılığa önem vermen gerekirdi ama geç kaldın İSTİFA ET BARİ tecrübeli yönetim ayağa kaldırsın..akan zaman kaybı devlete ve vatandaşa bari zarar olmasın.
  • Biraz da kargoyla ilgilenseler iyi olacak..
  • Yine tum altyapi kurulmadan, parca parca is yapiyorlar..

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu kapasitesinin arttırılmasına yönelik büyütme çalışmaları kapsamında yeni check-in kontuarları yapımına başlandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndaki yolcu ve uçak kapasitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bir yandan ikinci pistin yapımı devam ederken, diğer yandan da terminal binası içerisinde genişleme projeleri yapılıyor.

Gelecek Nisan ayında yolculara hizmet vermeye başlayacak

Kapasite arttırılmasına yönelik genişletme çalışmaları kapsamında yolcuların biletleme işlemlerini gerçekleştirdiği yeni check-in kontuar adasının yapımına başlandı. Terminal içerisindeki A kontuarının yanına projelendirilen yeni kontuar alanıyla birlikte hizmet verilen yolcu kapasitesi daha da artmış olacak. Yapımına başlanan kontuar adasının 2020’nin Nisan ayında dış hat yolcularının hizmetine sunulması hedefleniyor.

Sabiha Gökçen'de kapasite artırılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Taylan ~ 4 yıl önce
Iyi aksamlar Pegasus hava yollari yeni sabiha gokçen havalimani da gidiyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 4 yıl önce
Thy cekilecekmiş alan büyüse ne olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 4 yıl önce
biraz zor çekilir,kar ettiği tek meydan bu kaldı.
~ 4 yıl önce
Pegasus yeterde artar isg'ye
Thy ~ 4 yıl önce
Bir THY iştiraki çalışanı olarak düşündüm yazarken
Havacı ~ 4 yıl önce
Sabiha Gökçen yönetimi İga CEO’su ve yönetimine teşekkürler etsinler dünya devi yönetemeyenler sayesinde Sabihagökçen parlayan yıldız oldu gülermisin ağlarmısın..tavın CEO’su başarıya koşuyor Sabiha CEO’su başarıya koşuyor,İGA CEO’su şikayetlerden utanmıyor,yönetemiyorsun işte ahbap çavuş ilişkisi yaşadığın firmalar seni kurtarmaz havacılığa önem vermen gerekirdi ama geç kaldın İSTİFA ET BARİ tecrübeli yönetim ayağa kaldırsın..akan zaman kaybı devlete ve vatandaşa bari zarar olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevat ~ 4 yıl önce
Biraz da kargoyla ilgilenseler iyi olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akil ~ 4 yıl önce
Yine tum altyapi kurulmadan, parca parca is yapiyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekisperti ~ 4 yıl önce
Bir zihnisinir proje daha :))) tut ucindan ekleyelim. Masa ve bilgisayar alalim olsun Birsen rms ne alakaaa Zzz Bence dogru yapiyorsunuz. Surekli al al al yapan me isletmeler var . Para oluk oluk akiyor support garantee ve professinal servislere havalimanlarinda.... Bir anlamsiz musruflukdur gidiyor . Gm mi boarda iki parlak laf soyle , soyle reklam boyle ilk vs vs ...al onayi harca parayi. Denetleyen de yok zaten :)) sonra yetmedi para suna zam buna zama donsun isletme....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000