09 Mart 2023, Perşembe 09:10:26

Sabiha Gökçen'de unutulan eşyalar satışa çıkarılacak

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan 5 kamyon dolusu eşya ihaleyle satıldı.
  • sabiha gökçen'de unutulan personel çıkarmalar başladı, naklicansen nerede?
  • Ürünler "ayıklama" metoduna da tabii tutuluyor mu satışa sunulmadan önce :)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan 5 kamyon dolusu eşya ihaleyle satıldı. Unutulan eşyalar arasında bulunan yaklaşık bin cep telefonu olmak üzere 2 bin 400 elektronik cihaz Avcılar'da satılacak.

Dış Hatlar Terminali'nde 2020 yılı içerisinde unutulan, sahiplerine ulaşılamayan binlerce valiz, sırt çantası, 2 bin 400 elektronik cihaz ve binlerce eşya ihale ile satışa çıkarıldı.

İhaleyi kazanan Aziz Korkmaz, eşyaları, Avcılar'da 'Unutulan Eşyalar' satış mağazasında satacak. Korkmaz, 5 kamyon dolusu valiz ve eşyayı Avcılar'daki mağazasına götürdü.

Korkmaz, müşterilerinin özellikle cep telefonu olmak üzere elektronik eşyaları sorduklarını söyledi. 1995'ten itibaren bu işi yaptığını belirten Aziz Korkmaz, büyük bölümü orijinal marka olan ürünleri cumartesi gününden itibaren piyasa değerinden daha düşük fiyata satacaklarını belirtti.

Dış hatlar terminalini kullanan yolcuların unuttukları bavul, valiz, çantaların içerisinde; davuldan kemana, bağlamadan gitara çeşitli müzik aletlerinin yanı sıra peruk, hamak gibi çok değişik ürün bulunuyor.

Tekstil ürünlerinin de bavullardan tasnif edildikten sonra satışa çıkarılacağı belirtildi.

 

Sabiha Gökçen'de unutulan eşyalar satışa çıkarılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

NaklicanSEN ASABİHA ~ 1 yıl önce
sabiha gökçen'de unutulan personel çıkarmalar başladı, naklicansen nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıklama ~ 1 yıl önce
Ürünler "ayıklama" metoduna da tabii tutuluyor mu satışa sunulmadan önce :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İtinayla ~ 1 yıl önce
İtinayla ayıklanıyor :)) Kalan çer-çöp de vatandaşa "satılmaya" çalışılıyor.
Hukla ~ 1 yıl önce
Hepsi yalan kac bin defa gittik avcılarda ki dükkan mıdır nedir bilinmez bildiğimiz eski birmilyocular benziyor yaptınız yol parasına yazık milleti kandırıyorlar bilginiz olsun
Yani ~ 1 yıl önce
Yani ben dukkan sahibi olsam 5 kamyonu oraya koymam ise yaramazlari dukkana koyarim. Geri kalanini internetten daha fazlasina sıfır diye bile satabilirim. Ne gerek var magazine sisirmeye. mal hem daha fazla karlı hem de depolama maliyeti dusuk

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000